Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ste imeli/imate dopisovalce? 22.8.2009 18:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiste klasične, ne spletne. Ko se je še uporabljalo papir in črnilo? Danes sem pospravljala po omarah in našla en zajeten kupček pisem mojih dopisovalcev iz najstniških let. Prav luštni smo bili, naivni, polni bojevitosti in optimizma, načrtov,... Imela sem dopisovalce iz celega sveta, Anglije, Kanade, Albanije, enega faca fanta iz Litve, ki se je vsako poletje švercal na Dansko in tam delal na črno, pa eno Italijanko, ki je hotel študirat angleščino. In eno Američanko, kateri sem z velikim navdušenjem opisala vse možne slovenske narodne jedi, ona pa mi nazaj napiše, da je njihova narodna jed hamburger Me zanima, kam so zaplula njihova življenja?
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 22.8.2009 19:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji dopisovalci so bili kar iz domacih logov,nekatere se celo sosolke ali sosede . Imam polno skatlo pisem,pa si vcasih malo preberem.Mi je prav lustno,s kaksnimi smo se dajali v najstniskih letih.
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 22.8.2009 20:10:20
|
|
|
|
tintin
|
Imela!! Z dvema imam še stike, pri eni sem celo bila en mesec (v ZDA, Florida) pred daljnimi 11 leti. Mi je pa luštno, ker spremljamo ena drugo kako rastejo naši otročki
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 22.8.2009 20:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekoč ja in to uh dosti tega sem si pisala z kar dostimi.Oglase našla v Anteni po raznih časopisih...nekaj podobnega kot včasih na netu :sem stara tolk pa tolk in bi si rada dopisovala z .....moj naslov je....ma fino je bilo,če se spomnim kako sem čakala poštarja. Dandanes pa same položnice nosijo poštarji pa reklame nič več ovojnic s srčki...jaoo se spomnim,da sem sama delala ovojnice z revije Bravo in še česa potem pa lepo belo etiketo gor in naslov...kje so tisti časi...
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 22.8.2009 20:52:07
|
|
|
|
ga. Novakova
|
Še vedno imam tri dopisovalke iz najstniških let.
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 22.8.2009 21:03:39
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
FUUUUUL sem jih imela, z vsega sveta, to je bil cel žur! Z dvema imam zdaj stike prek facebooka, drugače pa nič več.
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 22.8.2009 21:14:35
|
|
|
|
tanjusi
|
ma jaz sem mela enega dopisovalca iz FRANCIJE, je mel navado dolga pisma pisat taka par listov , no pol ene 12 let nisem imela kontakta z njim sedaj pa ga najdem na faceboku.
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 22.8.2009 21:29:19
|
|
|
|
aljuška
|
ja,sem imela 2 iz Iz Italije in ene 3 od tukaj...z dvemi oz.tremi smo kar vztrajale,zdej pa žal ne več.
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 23.8.2009 1:48:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Kar veliko...večinoma iz naše stare Juge......
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 23.8.2009 8:01:57
|
|
|
|
tamiflu
|
sEM JA, najdlje sva vztrajali z eno punco iz Radovljice, potem pa zgubili stike.
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 23.8.2009 8:59:51
|
|
|
|
KIKI****
|
Uh ja pred 12 leti sem si začela dopisoval s punco, ki smo bli v istem apartmaju na Krku. In sva si dopisovale ene 4 leta, potem pa malo pogubile stike. Sicer zdaj Facebook in pa mail naredita čudeže, je pa škoda, ker se ne slišva več pogosto. Moram jo enkrat še obiskat. Lepo je, če obdržite stike.
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 23.8.2009 9:41:21
|
|
|
|
naja17
|
Uffff, jaaa... Sem imela tolko dopisovalcev, da so poštarji govoril, da sam zarad mene hodjo v našo stolpnico. Na dan sem dobila od 5 do 10 pisem sigurno in to vsak dan... Doma, v kleti, imam vsa pisma shranjena... Se že en čas odpravljam domov, pobrskat po naslovih, da bi kako najdla na FB-ju...
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 23.8.2009 10:05:15
|
|
|
|
matejchy
|
Ja js sm si tud dopisovala še na klasičen način, sam ko je pa internet postal popularen so se pa tud ta pisma končala. No z nekaterimi sem še vedno v stiku prek FB.
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 23.8.2009 20:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem imela ja ... eno iz drugega konca Slovenije in enega dopisovalca iz Gane ... stikov sedaj na žalost nimamo več. Imam pa sedaj že par let enega dopisovalca iz Kanade, sicer si dopisujeva prek e-pošte, a vseeno ... je bil na potovanju po Evropi in samo zaradi mene je prišel tudi v Slovenijo pogledat in bil totalno navdušen nad našo domovinico ... nekega lepega dne bi šla pa tudi jaz kaj njega v Toronto pogledat .
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 23.8.2009 22:11:32
|
|
|
|
špelin@
|
Imela sem 3 res dobre dopisovalke: Italijanko, Danko in Japonko. S prvima dvema sem si redno dopisovala ene 4 leta, potem (po koncu srednje šole) so stiki preko pisem postajali vedno redkejši, dokler nismo povsem prekinile Z Japonko, mojo drago Nobuko, pa sem si skoraj vsak mesec dopisovala dobrih 10 let - vse do njene smrti v potresu Še vedno imam dve njeni razglednici pripeti na plutovinasti deski v kuhinji in se vsak dan spomnim nanjo, res sva si bili blizu, v pismih sva si delili vse male skrivnosti.
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 23.8.2009 22:11:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina jaoo se spomnim,da sem sama delala ovojnice z revije Bravo in še česa potem pa lepo belo etiketo gor in naslov...kje so tisti časi... Ah, se spomnim
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 23.8.2009 22:19:38
|
|
|
|
muška
|
imela dve resni, obe iz SLo, obe spoznala. Ena je čisto kul tudi na RR, druga pa se je podala v čudne vode,... sem prekinila z njo
|
|
|
|
RE: Ste imeli/imate dopisovalce? 23.8.2009 22:51:11
|
|
|
|
Freycha
|
jst imam sicer preko neta, ampak že 6 let prijatelja preko pisem in letos sva se tudi spoznala.... full ok..... sem pa tudi imela dopisovalko iz Hamburga, ampak sva izgubili stike...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?