mama54
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Da ste zdrave? Da imate krasno družino? Divje otroke? Vsaj eno sobo, v kateri ste sami svoji gospodarji? Ja, sem . Po dveh letih nepokretnosti zaradi prometne nesreče, danes hodim in to je najbolj važno kljub bolečinam in popitih analgetikov.Hodim in sem srečna, da je tako kot je. Imam krasno družino. Vsi trije otroci so odrasli, vsi pri kruhu . Radi pridejo domov in se razumemo. Tudi tukaj imam to srečo, da vidim, da me imajo otroci radi in se spoštujemo. Kar se tiče nagajivih vnukecov, sem tudi srečna , da so takšni kakršni so. Zaradi mene bi bili lahko še bolj nagajivi, samo, da bi bili zdravi. Da ne bi rabili več hodit vsake tri mesece v klinični v LJ. in trepetat za izvidi. Da vnukica ohrani vsaj to okico, ki jo še ima. In sem hvaležna vsem doktorjem in vsemu osebju na kliniki, da ji to okico ohranjajo in se trudijo že 7 let. Posebno hvaležna profesorju dr. Dolencu in dr. Jazbecu. Otroci živijo vsak v svojem stanovanju, najmlajši sem sedaj dala stanovanje, ki sem ga dobila po zapuščini, ker ga jaz ne rabim. Mogoče pa ga bo sama kdaj rabila, če se bo odločila priti za stalno domov iz tujine. Do takrat pa lahko sameva. Midva z možem imava hišo, katera je prevelika za naju ( sicer sin pravi, da bi si obnovil letos spodnje nastropje, da ne bova več sama ), ampak, nobena materialna dobrina ti ne prinese toliko sreče kot zdravje sebe in svojih najbližjih. Je pa še ena zadeva za katero se bom verjetno morala še zahvalit sodišču, ki bo končano vse skupaj naslednji mesec, da bo naša mala pupa lahko po petih letih v miru zaživela in , da bo človek kaznovan za vso svinjarijo, ki ji jo je naredil.