Volga
|
Moram priznati, da sem bila nad filmom razočarana, hodila na WC vmes, da le ne zaspala, pa tako sem se ga veselila. V primerjavi s knjigo ni niti BM od Bela masajka. Tako poveršen je bil, pa tudi konec je v knjigi malo podaljšan kot v filmu, ne vem no. je pa dejstvo, da moraš biti malo premaknjen, da se odločiš za kaj takega. že tako, recimo, naj ne zveni nestrpno, ravno ne odobravam zveze med črnci in belci. Sem jo, do pred kratkim, ko sva se z mami pogavarjali, da je moja teta ful razočarana, ker njena hčera hodi s črncem (živi sicer v SLO) in da ji ni prav. pa vprašam mamo, da zakaj da ne, da meni pa to ni nič takega. pa je rekla, da je vse prevelika v kulturi, navadah, itd....da to ne gre skupaj. Pa sem premislila in ji dala čisto prav. Četudi tukaj pri nas, kaj šele nekje bogu za hrbtom, kjer nikogar ne poznaš, ne poznaš jezika, navad, kulture....skratka nepremišljeno dejanje za moje pojme. Saj ne rečem, da se nekatere take zveze ne obnesejo, samo ne vem, vseeno mi ni. Africa gueen, ne zameri
|