Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste dejavne v kakih klubih društvih? 1.2.2007 12:24:49
|
|
|
|
lojzika
|
Včasih sem bila veliko bolj danes pa se mi ne da več. Bila sem v upravnih odborih raznih društev, kar naprej sem nekaj organizirala izlete smučanja pa kr nekaj, sedaj mi pa nekak ni več do tega
|
|
|
|
RE: Ste dejavne v kakih klubih društvih? 1.2.2007 12:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sem bila članica upravnega odbora v društvu...To so bili časi, ko smo bili še zelo mladi in ambiciozni. Smo bili zelo dejavni in tudi uspešni. Potem pa smo se širili tudi na zasebnem področju in tako je naneslo, da nihče več nima časa za društvo.. Trenutno pa sodelujem v kulturnem društvu, čeprav nisem uradno članica Z otroci (in upokojenci) rišemo, ustvarjamo, se pogovarjamo,...v glavnem je zelo luštno in ker (še) nisem uradna članica društva je tudi neobvezno - grem, kadar imam čas, pri prireditvah pomagam kadar imam čas,...
|
|
|
|
RE: Ste dejavne v kakih klubih društvih? 1.2.2007 12:41:35
|
|
|
|
srki
|
Sem članica kulturno-športnega društva, ko je bil še moj predsednik tega društva, sem bila malo bolj aktivna , drugaže pa obiskujem tudi dekliški pevski zbor. Pol je pa že konec.
|
|
|
|
RE: Ste dejavne v kakih klubih društvih? 1.2.2007 12:49:30
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem kar aktivna pri prostovoljnem društvu, a se skrivam za svojimi starši, ki sta člana upravnega odbora.
|
|
RE: Ste dejavne v kakih klubih društvih? 1.2.2007 14:15:10
|
|
|
|
polona2
|
Sem prostovoljka pri društvu za zaščito živali. Bo pa sedaj malo manj časa za te stvari, ker sem dobila zaposlitev. Čeprav bom še vedno aktivna, bo treba čas malo drugače razporejati, kot do sedaj.
|
|
|
|
RE: Ste dejavne v kakih klubih društvih? 1.2.2007 14:19:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kulturno društvo, sekcija Dober dan teater. Vsako leto napravimo po eno predstavo in z njo gostujemo po okoliških krajih in drugod, tudi v Sarajevu Lušno.
|
|
|
|
RE: Ste dejavne v kakih klubih društvih? 1.2.2007 15:39:52
|
|
|
|
dulcinea
|
Sem bila najbolj redna pri našem pevskem zboru (spadamo v KUD), ko pa sem spoznala lubija, pa mi nekako ne uspeva. Grem na vaje tolikokrat, kot sem prej manjkala.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ste dejavne v kakih klubih društvih? 1.2.2007 23:57:30
|
|
|
|
viv_
|
Ja, v kinološkem društvu sem tajnica, članica UO in PR.
|
|
RE: Ste dejavne v kakih klubih društvih? 2.2.2007 0:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Odgovor na naslovno vprašanje - ja, sem.
|
|
|
|
RE: Ste dejavne v kakih klubih društvih? 2.2.2007 21:40:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Včasih sem bila, potem pa zaradi narave službe in zdaj še ustvarjene družine nič več. Zdaj sem samo še članica enega društva, aktivna pa glih nisem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?