|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ste bili v Avstriji pred kratkim?
29.9.2005 9:08:22   
Pikica76
Kje in kaj se da ugodno dobiti za naše nerojene bebice? Vse razen vozička.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ste bili v Avstriji pred kratkim?
29.9.2005 10:32:09   
Lunca1
Vse kar hočeš, bundice, cunjice, nogavičke, lwežalnike,...

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2005 12:03:03   
Nyah*
 Sem bila 2 dni nazajuser posted image .V Avstriji dobis kar ces, poceni in ful lepe cunjice v C&A, ter H&M, pa pripomocke, previjalne deske,... v Lutzu. Vse je ceneje pa ful lepo, je dovolj izbire, da vsak najde nekaj zase.

Kar pojdi, ne bo ti zal!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2005 12:18:55   
pravljica
v h&m se raje oglasi v MB, ker je ceneje kot v avstriji...preverjeno! če je ista stvar tam 10 evrov, pri nas je pa 1990 sit...se pa že kar pozna a ne...je pa res, da imajo pri njih druge artikle v akciji kot pri nas (pa teh ni ravno veliko), tako da če že greš, je dobro poznat naše cene...kakorkoli gledaš se ne splača, ker potem je tudi akcija za par sit ceneje kot tu, al pa še to ne

ma ne vem, men se na splošno ne zdi avstrija cenejša, razen če greš po točno določen artikel...če greš pa gor z namenom vsesplošno nabavljat, se pa ne splača...jaz sem šla že parkrat samo firbec past, ker tega pa lahko napaseeeeeš user posted image  - sploh v KIKI

v C&A se pa baje res splača, tja pa jaz nisem šla in ne vem kako je

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2005 12:45:53   
Pikica76
Nyah prosim napiši mi kako priti do Graza s tvojega konca in katere stroške moram vse upoštevati, da pridem do tja (vinjeta, karavanke). Mi je škoda dat 10.000 SIT samo za pot.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2005 13:20:58   
petja
Kaj je bejbi, a ti je dolgčas doma pa moraš v šoping user posted image ?

Sam za info: H&M je v Sloveniji cenejši kot v tujini oz. cene v tolarjih so nižje kot če preračunaš evre v SIT. Drugače ti še priporočam, da greš pri nas pogledati ZARO, če je kaj pametnega ... Za kakšne odejice, bodyje, navadne kapice, brisače ... ti pa priporočam C&A.

Lp!

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2005 13:35:45   
Anonimen
Živijo!
Midva sva bila pred 2 tednoma v Gradcu oz. Seiersbergu pred Gradcem, in sicer v C&A in kot ponavadi, sem bila z izbiro za ta večjo zadovoljna, pa še ceneje je kot v H&M. Za ta manjšo pa moram priznati, da nisem veliko kupila, ker niso imeli majhnih bodijev, samo večje številke, pa tudi pajacev, razen plišastih, ni bilo nič. Sicer je veliko kompletov, ampak se mi zdi, da to za take male in za doma ni najbolj primerno.
No, kakorkoli, meni je v C&A veliko bolj všeč kot v H&M.

LP
Simona

(odgovor članu Pikica76)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2005 15:37:06   
Pikica76
Petja morm pelat celo famiglio oblečt, ker nimam nobenih hlač za zimo. Grem mal pogledat kaj imajo v Zaro bom šla pa potem ko nabavim osnovne zadeve (bombažne bodije in majčke). Sem bla pa zadnjič nad našim H&M-om razočarana, ker niso imel številke 62. Sam upam da moj dragi ne bo znoru ker bomo dooolgo shoppingirali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2005 20:26:42   
mujcek
Jaz sem bila v Avstriji pred enim tednom; kot so že nekatere zapisale se v H&M najbolj splača kupovati v Sloveniji.
V Toysrus sva midva kupila otroški postelji, kar se zelo splača-kupila sva komplet, kjer je postelja, jogi, odeja in ostalo-v glavnem vse kar gre v posteljo user posted image .
Ostalih reči nisem toliko gledala; vozičkov pa je tam manj na izbiro kot pri nas v Baby centru, ampak se najdejo tudi takšni po zelo nizki ceni!
V Kiki pa se mi je vse zdelo zeloooooooo drago user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2005 22:41:03   
Nyah*
Pikica, midva hodiva v Avstrijo v Villach, ker sva z Jesenic, pa se v centru sta si HM in CA ful blizu. Kar se stroskov tice jih skoraj nimas, razen bencina, ker gres lahko cez Korensko sedlo, sploh dokler se ni snega in ti ni treba hodit cez tunel Karavanke.

Midva sva gledala pripomocke, kot sem ze rekla, v Lutzu, ful je blo izbire po nizkih cenah (npr. vozicki po 200 evrov, s kosaro vred), cunjice pa najbolj v CA, kjer je lusno pa poceni. Kika je pa res hudooooooo draga, ni za govorituser posted image .

Drugace se pa strinjam, da je nas HM v LJ superuser posted image , tako je vse cortano, pa ni drago, sploh ne, je pa odvisno, kaksno izbiro imajo, ko prides tjauser posted image .

Prijetne nakupe, da bi nasli cimvec!

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?