Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste bili v Avstriji pred kratkim? 29.9.2005 10:32:09
|
|
|
|
Lunca1
|
Vse kar hočeš, bundice, cunjice, nogavičke, lwežalnike,...
|
|
|
|
RE: Ste bili v Avstriji pred kratkim? 29.9.2005 12:03:03
|
|
|
|
Nyah*
|
Sem bila 2 dni nazaj .V Avstriji dobis kar ces, poceni in ful lepe cunjice v C&A, ter H&M, pa pripomocke, previjalne deske,... v Lutzu. Vse je ceneje pa ful lepo, je dovolj izbire, da vsak najde nekaj zase. Kar pojdi, ne bo ti zal!
|
|
|
|
RE: Ste bili v Avstriji pred kratkim? 29.9.2005 12:18:55
|
|
|
|
pravljica
|
v h&m se raje oglasi v MB, ker je ceneje kot v avstriji...preverjeno! če je ista stvar tam 10 evrov, pri nas je pa 1990 sit...se pa že kar pozna a ne...je pa res, da imajo pri njih druge artikle v akciji kot pri nas (pa teh ni ravno veliko), tako da če že greš, je dobro poznat naše cene...kakorkoli gledaš se ne splača, ker potem je tudi akcija za par sit ceneje kot tu, al pa še to ne ma ne vem, men se na splošno ne zdi avstrija cenejša, razen če greš po točno določen artikel...če greš pa gor z namenom vsesplošno nabavljat, se pa ne splača...jaz sem šla že parkrat samo firbec past, ker tega pa lahko napaseeeeeš - sploh v KIKI v C&A se pa baje res splača, tja pa jaz nisem šla in ne vem kako je
|
|
RE: Ste bili v Avstriji pred kratkim? 29.9.2005 12:45:53
|
|
|
|
Pikica76
|
Nyah prosim napiši mi kako priti do Graza s tvojega konca in katere stroške moram vse upoštevati, da pridem do tja (vinjeta, karavanke). Mi je škoda dat 10.000 SIT samo za pot.
|
|
|
|
RE: Ste bili v Avstriji pred kratkim? 29.9.2005 13:20:58
|
|
|
|
petja
|
Kaj je bejbi, a ti je dolgčas doma pa moraš v šoping ? Sam za info: H&M je v Sloveniji cenejši kot v tujini oz. cene v tolarjih so nižje kot če preračunaš evre v SIT. Drugače ti še priporočam, da greš pri nas pogledati ZARO, če je kaj pametnega ... Za kakšne odejice, bodyje, navadne kapice, brisače ... ti pa priporočam C&A. Lp!
|
|
|
|
RE: Ste bili v Avstriji pred kratkim? 29.9.2005 13:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Živijo! Midva sva bila pred 2 tednoma v Gradcu oz. Seiersbergu pred Gradcem, in sicer v C&A in kot ponavadi, sem bila z izbiro za ta večjo zadovoljna, pa še ceneje je kot v H&M. Za ta manjšo pa moram priznati, da nisem veliko kupila, ker niso imeli majhnih bodijev, samo večje številke, pa tudi pajacev, razen plišastih, ni bilo nič. Sicer je veliko kompletov, ampak se mi zdi, da to za take male in za doma ni najbolj primerno. No, kakorkoli, meni je v C&A veliko bolj všeč kot v H&M. LP Simona
|
|
|
|
RE: Ste bili v Avstriji pred kratkim? 29.9.2005 15:37:06
|
|
|
|
Pikica76
|
Petja morm pelat celo famiglio oblečt, ker nimam nobenih hlač za zimo. Grem mal pogledat kaj imajo v Zaro bom šla pa potem ko nabavim osnovne zadeve (bombažne bodije in majčke). Sem bla pa zadnjič nad našim H&M-om razočarana, ker niso imel številke 62. Sam upam da moj dragi ne bo znoru ker bomo dooolgo shoppingirali.
|
|
|
|
RE: Ste bili v Avstriji pred kratkim? 29.9.2005 20:26:42
|
|
|
|
mujcek
|
Jaz sem bila v Avstriji pred enim tednom; kot so že nekatere zapisale se v H&M najbolj splača kupovati v Sloveniji. V Toysrus sva midva kupila otroški postelji, kar se zelo splača-kupila sva komplet, kjer je postelja, jogi, odeja in ostalo-v glavnem vse kar gre v posteljo . Ostalih reči nisem toliko gledala; vozičkov pa je tam manj na izbiro kot pri nas v Baby centru, ampak se najdejo tudi takšni po zelo nizki ceni! V Kiki pa se mi je vse zdelo zeloooooooo drago
|
|
|
|
RE: Ste bili v Avstriji pred kratkim? 29.9.2005 22:41:03
|
|
|
|
Nyah*
|
Pikica, midva hodiva v Avstrijo v Villach, ker sva z Jesenic, pa se v centru sta si HM in CA ful blizu. Kar se stroskov tice jih skoraj nimas, razen bencina, ker gres lahko cez Korensko sedlo, sploh dokler se ni snega in ti ni treba hodit cez tunel Karavanke. Midva sva gledala pripomocke, kot sem ze rekla, v Lutzu, ful je blo izbire po nizkih cenah (npr. vozicki po 200 evrov, s kosaro vred), cunjice pa najbolj v CA, kjer je lusno pa poceni. Kika je pa res hudooooooo draga, ni za govorit . Drugace se pa strinjam, da je nas HM v LJ super , tako je vse cortano, pa ni drago, sploh ne, je pa odvisno, kaksno izbiro imajo, ko prides tja . Prijetne nakupe, da bi nasli cimvec!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?