Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 8:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli. Stojim za tem, kar napišem.
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 8:54:25
|
|
|
|
nejcko
|
Enkrat, za foro, da sem videla, kako deluje ... ampak to je bilo še na stari rr.
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 8:55:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nisem bila nikoli, pa se mi to ne zdi nič narobe. Edino nazadnje, ko je Lorena odprla tako žalostno temo, da je mamica umrla pri porodu in bila zraven anonimna (nakar je prav zaradi te anonimnosti nastal tak žalosten kreg), tisto se mi pa ni zdelo na mestu. Če že odpreš tako žalostno temo, se vsaj predstaviš lahko. Ker to so pa resne, žalostne in najbolj tragične stvari in ne neka kost za glodanje. Pa se ne mislim kregat, daleč od tega, sploh ob tej žalosti je najbolj nepirmeren kreg, samo povem svoje mnenje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2005 8:56:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 9:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne.Pri starem RR nisem uporabljala anonimnosti,sedaj pri obnovljenem,pa nimam pojma kako se uporabi anonimnost Vsakič si rečem,da bom hčerko vprašala,pa sproti pozabim.
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 9:05:27
|
|
|
|
darjatimci
|
Tudi nikoli.
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 9:08:41
|
|
|
|
smrka
|
Nikoli nisem bila. Bi pa bila ce bi pisala kako obcutljivo temo, in za katero nebi rada da vsi zvedo da sem to JAZ, in potem kadar kol bi se potem pojavla na RR bi si mogoce nekatere me zapomnile po tem: aha, to je pa tista ki ima ta problem..."
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 9:08:52
|
|
|
|
rija
|
ja ene parkrat pri odgovorih na temo spolnost. Ker se nas kar nekaj na tem forumu pozna,pa mislim, da nikogar ne briga kako seksam Samo zdaj jih pa raje več ne pišem, odgovorov namreč....nikoli ne veš.....
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 9:11:13
|
|
|
|
CatJa
|
Bila, ampak že nekaj mesecev ne. Pa še to nisem odpirala kakih bedastih tem, kot jih nekateri, ampak je šlo zgolj za zajebancijo. Pa tud zdej se mi zdi brezveze, predvsem zato, ker si ne moreš zmislit kakšnega zanimivega nadimka, ki paše pač v tisto temo. Največji razlog pa je ta, da ne vem, zakaj bi sploh skrivala svojo identiteto, vedno povem, kar mislim, pa čeprav verjamem, da sem s tem že marsikomu stopla na žulj.
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 9:14:07
|
|
|
|
Maček Muri
|
Ne. Ker se tudi registrirana počutim dovolj anoninmo.
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 9:55:06
|
|
|
|
skvo
|
Ne, ni potrebe.
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 10:03:05
|
|
|
|
Marogica
|
Ne, do sedaj še ne in tudi jaz stojim za tem, kar napišem.
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 10:03:47
|
|
|
|
puncica
|
ja bila enih parkrat pa vedno izdala, no enkrat me je forum, ko je anonimnost bila na psu. Tako da zdej se anonimnosti ne poslužujem več, raje ne vprašam ali odgovorim, kot da bi bila anonimna
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 10:05:04
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Enkrat sem postavila vprašanje , ki se je nanašalo na moje zdravje in se mi je pač zdelo, da se takih stvari javno ne sprašuje oz. se jih ne obeša na veliki zvon. Druače nimam kaj skrivat...kar mislim povem javno.
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 10:46:30
|
|
|
|
sezam
|
Ne , ne vidim potrebe.
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 10:55:02
|
|
|
|
LONA13
|
1x pa še to sem se takoj izdala... meni anonimnost ne gre od rok... razumem da si anonimen, če gre za kakšno občutljivo temo - družinki prepiri...Če te pa samo zanima akaj ima otroček npr. rdečo rito je pa čista bedarija da si anonimen - sej ma večina dojenčkov kdaj rdečo rit
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 11:01:47
|
|
|
|
morskadeklica
|
Nikoli. Nimam nič proti, če gre res za resne teme, o katerih "javno" človek ne more, noče govoriti, potrebuje pa pomoč. Preziram pa tiste anonimneže, ki samo izzivajo, zaje , so nesramni.... Ne vem, no. Če mam kej za povedat, to napišem javno, če pa se v debato nočem vtikati (čeprav mi marsikdaj kakšna dvigne pritisk), se pač ne, sploh pa ne za krinko anonimnosti. Mi je pa všeč, da se zdaj lahko odkrije anonimneže, ravno zaradi določenih nesramnosti, ki so se (in občasno še vedno) pisale.
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 11:18:53
|
|
|
|
Nasy
|
normalno, da nikoli ni bila nobena anonimna zakaj pa je potem toliko odprtih tem z anonimnimi nicki
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 11:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, jaz še nikoli nisem bila anonimna. Ampak res nikoli, prisegam, da ne
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 11:22:53
|
|
|
|
muki1
|
Ja, bila že. Pa sem se izdala . Na postu zgoraj sem tudi jaz
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 11:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
evo prvič sem anonimna lp morskadeklica
|
|
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 12:13:31
|
|
|
|
ninocka
|
Ne nikol. Ce mam kaj za vprasat/povedat povem, ce me je pa sram pa ne. Se mi zdijo pa bedni tisti anonimnezi, ki sprasujejo Kaj naj skuham, kako se prizge racunalnik,... Pri bolj obcutljivih temah pa hvala bogu za moznost anonimnosti
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 12:29:46
|
|
|
|
paris
|
Samo enkrat, ampak je bilo res nekaj tazga kar ni za vsazga! In ker me nekatere osebno poznajo je bila anonimnost nujna. Na splošno pa ne, ne čutim nobene potrebe!
|
|
RE: Ste bile kdaj anonimne? 23.11.2005 12:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli, ni potrebe!
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?