Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste že slišale za to... 30.3.2007 14:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
zaposrat! pardon izrazu! kak spol bo otrok določa moška spolna celica in ne ženska! onedve imata obedve samo X kromosome, dec prispeva al X pa bo punca al pa Y za desca!
|
|
|
|
RE: Ste že slišale za to... 30.3.2007 15:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno tak kot pravi LARA. Moški "odloča" o spolu otroka. Žesnak da X, moški pa X ali Y.
|
|
|
|
RE: Ste že slišale za to... 30.3.2007 15:35:40
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tadeja83 enojajčni dvojčici, da potem ima lahko ena samo fantke, druga pa samo punčke. Ja in kako prepričane so pol take tete in mame v svoj prav, nede?
|
|
|
|
RE: Ste že slišale za to... 30.3.2007 16:28:40
|
|
|
|
Zamima
|
eni res nimajo drugega dela kot da si izmišljujejo zgodbice žalostno, zelo žalostno, da so tako nerazgledani
|
|
RE: Ste že slišale za to... 30.3.2007 18:49:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Nazalost je to odvisno le od tvojega ''semenodajalca'' in ti nimas nobenega vpliva pri temu. Zato sem jst svojmu fantu ze povedala, da ma vsaj 7 let casa, da se nauci narest puncko (pri meni smo npr. 3 sestre, mami&oci imata oba sestro, on ima brata, sina, mama njegova ma brate ... ) LP, Ribica
|
|
|
|
RE: Ste že slišale za to... 30.3.2007 22:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
sam ta fora je pa res mal bosa...
|
|
|
|
RE: Ste že slišale za to... 30.3.2007 23:03:47
|
|
|
|
ronja
|
to nima nobene biološke osnove, spol določi semenčica, (torej tvoj ljubi) ki oplodi jajčece take dvojčice in nima prav nobene veze s tem, da imaš ti "enako sestrico". Edino spol enojajčnih dvojčkov pa je vedno isti, to je pa res, hehe
|
|
|
|
RE: Ste že slišale za to... 30.3.2007 23:05:26
|
|
|
|
ronja
|
ribica, če ne bo znal v prvo narest punčke, bosta pa še poskušala, kaj praviš? Saj nas je itak premalo Moja tašča si zelo želi punčko, si jo je že pri svojih sinovih in potem je pred kratkim dobila še prvega vnuka, no, zdaj ji bova verjetno midva le uresničila dolgoletno željo po
|
|
|
|
RE: Ste že slišale za to... 30.3.2007 23:23:55
|
|
|
|
majas
|
ah joj, nimam kaj za komentirat...eni pa so res, ja no...kaj hočeš
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?