|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Starejše osebe in dojenčki
14.8.2005 16:40:14   
atinav
Imela bi eno mogoče mal čudno vprašanje:zmeden2:...našemu Tianu je zelo všeč če je pri komu v naročju in sploh če se kdo z njim pogovarja in afne gunca :)-:sloncek::sloncek: (kot večina naših:duda::)-)...vse to je super če ni to mogoče kakšna starejša oseba no mislim tko mal bolj stara:), takrat pa takoj v jok, totalna panika. Zanima me če je to kaj normalnega ali je pač naš :duda: zadovoljen samo z mladino okoli sebe:)-.

papa
:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.8.2005 18:21:45   
Naja31
Moj nima težav s starwjšimi, samo da kdo z njim afne gunca. Moja babica ima 84 let in je mali navdušen ko se z njim pogovarja.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2005 19:36:59   
* Mateja *
Naš je pa totalno navdušen nad mojimi paradedki in parbabicami!!

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2005 20:28:29   
Bejba
Nekateri otroci se res bojijo starejših oseb, posebno kakšnih moških z brado in brki. Po moje je to samo obdobje.
Naš ni imel nikoli teh problemov, jaz pravim, da bi se on takoj prodal, saj gre takoj k vsakemu v naročje brez panike (no, čez nekaj časa začne z učki iskati mamico in atija ;)).
Naj se Tianu starejši ljudje bolj počasi približajo in naj jih najprej spozna iz vajinega naročja. Naj se mu prikupijo in po moje bo potem ok. Če pa ga takoj vzamejo k sebi in začnejo s tistimi značilnimi vzkliki in pačenjem, pa verjamem da se mu ne dopade.
Drug mesec bo pa itak spet kakšna nova finta :)-.

Pozdravi doma, Tiančku enega velikega lupčka in se slišimo, ko priletimo nazaj domov. Jutri namreč kooonnnččnnnooooo odpotujemo na težko pričakovane počitnice :morje::sloncek::morje:.

LP; Bejba :rozica:

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?