|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stare vraže...
1.10.2009 9:28:53   
miapia
...mi grejo že počasi na živce, zato prosim vse, ki veste, kaj pomenijo in zakaj to babice govorijo, to napišete. Ne prenesem, da mi nekdo reče, to pa ni dobro, ne znajo pa razložiti, zakaj. Torej:

1. Dojenčka, otroka ne sme ujeti mrak.

2. Otroka lahko strižeš šele po 1. rojstnem dnevu.

3. Dojenčka/Otroka nikoli ne smeš žgačkati z lasmi med nogami (če lahko si predstavljate)

Pa vnaprej hvala.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stare vraže...
1.10.2009 9:42:13   
koala
1.  Baje da potem zelenokaka (bedarija, vsaj če se mene vpraša)

2. Če otroka strižeš pred prvim letom mu odrežeš pamet /tako je govorila moja babica/ (še večja bedarija)

3. Ta mi je pa nova.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2009 12:06:31   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

...mi grejo že počasi na živce, zato prosim vse, ki veste, kaj pomenijo in zakaj to babice govorijo, to napišete. Ne prenesem, da mi nekdo reče, to pa ni dobro, ne znajo pa razložiti, zakaj. Torej:

1. Dojenčka, otroka ne sme ujeti mrak.
Moja stara mama je tudi vedno tako govorila.Pravi da ga obsede hudičuser posted image user posted image
To še nisem slišalauser posted image
3. Dojenčka/Otroka nikoli ne smeš žgačkati z lasmi med nogami (če lahko si predstavljate)

Hudo,to bi pa tud jaz rada vedla....no tega jaz še nikoli nisem naredila,me pa res zanima od kje takšna vražauser posted image

Pa vnaprej hvala.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2009 13:00:38   
Hope2
Ne morem verjet, da še obstajajo ljudje, ki to govorijo. Moja tašča je čez 70 let in še nisem slišala nobene take čudne od nje.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2009 13:10:55   
ada2
ok, prvi dve so ti že razložile, in sploh tista ta druga je pri nas na tapeti skoraj vsak dan, ker se je Miha rodil z zelo dolgimi lasmi in pri 6 mesecih so mu segali že krepko čez oči, pa smo nekaj časa nekaj noreli s špangicami in čopki, potem sem pa vzela škarje in mu lepo porezala... ja, prav zavestno sem mu pamet prikrajšalauser posted image

no, je pa še ena taka, da plenic ne smeš v mraku obešat, ker potem otrok ne bo ponoči spal.

pa saj v bistvu jih je še par, pa se več ne spomnim, bi mogla spet malo na obisk v službo, da mi stanovalci povejouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2009 13:16:34   
Anonimen
Pa una, da otroka ne smeš imeti zunaj če rosi ali dežuje (naprimer niti 2m do avta), ker bo imel poln obraz pegic.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2009 13:17:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Men pa vsi govorijo, da bi jo mogla čim prej začet strišt, da bo imela bolj fajne in goste lase user posted image .

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2009 13:22:39   
Teja K
ja, al pa ta, da se otroku ne smeš ogledala kazat, ker ga bo hudič obsedel, jebela cesta, ampak jaz sem to pri mojem počela in se je zabaval tako on kot jaz.... Smo imeli ogledalo do tal in ko je začel kobacat je zmeraj odkobacal pred ogledalo in se sabo pogovarjaluser posted image , je blo lušto in zabavno, tako zanj kot zame

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2009 13:32:23   
Anonimen

tole sicer ne vem, a je vraža, oz. kaka vraža bi nej bla, sam vseen mi pa ni jasno zakaj bi sploh kdo to počeluser posted image men je mal tko, bolno...otroka med nogami z lasmi ( svojimi verjetno al kok) žgečkatuser posted image a nagegauser posted image tist k to počne, zame ni čist diht, podobno kt če otroka poljubljaš po spoloviluuser posted image user posted image

če si jaz to prav predstavljam...verjetno ni mišljeno, da maš svoje lase med svojimi nogami in otroka žgečaš, tko normalno, pod pazduho al kjeuser posted image

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2009 14:17:26   
kristinaj
2. sem že slišala, ne vem pa zakaj... jaz sem oba strila ker sta bila čupava...

ostale pa prvič slišim

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?