|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Starši
4.10.2006 16:22:53   
Anonimen
Pozdravljene,

zanima me kako so vaši starši sprejeli novico, ko ste jim povedale da ste noseče. Sama še sicer nisem vendar se z fantom vedno bolj pogovarjava o tem in pova po vsej verjetnosti takoj po novem letu začela delati na bebici. Pa me zanima kakšne so vaše izkušnje ko ste staršem povedle da ste noseče. Mene sicer ni strah da nebi sprejeli vnuka ali vnukice ampak samo kako bodo sprejeli to prvo novico.

LP

Anka
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Starši
4.10.2006 16:26:39   
jazz
Moji so bli veseli,da so kar jokali! V spihane jajčke sem jim vtaknila sporočilce(za pirhe),ki so ga morali razbiti. Tako so cvilili in jokali(sestra tudi),da je stara mama mislila da se je kaj zgodilo!user posted image

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2006 16:48:45   
soncece24
Tudi midva začneva po novem letu delat na bebici, predvidevam, da bodo starši in nasploh vse ostalo sorodstvo na obeh straneh zelo veseli, ker že kako leto intenzivno "gnjavijo" kdaj bo kaj pri nas user posted image user posted image user posted image  

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2006 18:05:15   
Klarita
Najini starši komaj čakajo in skoz sprašujejo kdaj bodo dobili vnuke, čeprav ne vedo, da delava na tem.  Že sedaj vema, da bo to eno veliko presenečenje, veselje in jok (od babic).
Komaj čakam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2006 21:22:22   
LEJLA
Nasi so bili, kar preseneceni! Takrat sva bila oba stara 25 let in se se solala in pac se niso pricakovali. So bili pa potem seveda veseli le preseneceni.
Tudi druga nosecnost jih je presenetila user posted image kar niso mogli verjet, da smo se tako hitro odlocili za 2. No pa se je ta na zalost predcasno koncala.  Sevda so bili potem novicke o novi  nosecnosti zelo veseli.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2006 22:32:08   
Petraa
Srečni,ne vem kako bi drugače moglo bit user posted image
Sem pa zanosila pri 19 letih

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2006 7:47:22   
mala zirafa
Moja mama je bila presrečna, moj oče pa malce šokiran.Saj veste očetje se bolj navežejo na hčerke, kot  na sinove.Saj je bil tudi on ful vesel, ko je dojel, zdaj je pa čisto nor na našo punčko in se večkrat kar pojavi na vratih da jo bo vzel malo k njim za vikend paketuser posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2006 14:51:56   
Pingvinčica
Ful veseli moja mama je jokat začela, njegovi pa tudi ko so začel verjet. Povedla sva ko sem bla noseča 8tednov, nisva več mogla bit tih. Pa je njegova stara mama rekla, da že itak dolg veuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2006 14:57:15   
Taula
Midva delava na user posted image  in se mi dozdeva da bova takoj ko bo uspelo povedala. Moji bodo veseli, predvsem mama. Seveda bo najprej rekla...'' tamala da mi diplomiraš še pred porodom''potem bo pa kaka solzica padla kot jo jaz poznam.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.10.2006 18:21:51   
MEGi20
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

Srečni,ne vem kako bi drugače moglo bit user posted image
Sem pa zanosila pri 19 letih

Jaz imam tudi komaj rosnih 19 let in zaključujem zadnji letnik...in kako si povedala??user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.10.2006 19:50:38   
Anonimen
Njegovi so nama vedno govorili, da je treba otroke imeti mlad, pa da ne bova čakala preveč dolgo, pa da tudi če bi takoj imel adojenčka, da bi bili zelo veseli. Živiva namreč pri njihovih, skoraj 2 uri stran od mojih. Moja mami je vedno rekla, najprej diploma, služba, poroka, potem otroci.
Midva sva se pač odločila po svoje im letos začela delat na dojenčku in je ratalo po pol leta, kljub PCO. In sva bila oba vesela. Malo me je stiskalo pri srcu ko sva hotela špovedat, ker nisem vedela kako bodo odreagirali. Pa še poročila naj bi se naslednje leto, sedaj se bova pa čez 3 tedne še predno pride tretji družinski član.
No, njegovim sva povedala na moj god in na moj god je ravno od mojega tasta mami umrla. In sva odprla vino, ker full dajo poudarka na god in spili požirek, dva. Pol pa da moj na mizo sliko iz UZ in vpraša svojo mamo, če ve kaj je na sliki. Pa reče ledvica? A je kdo kaj boln?user posted image Po pogleda pa tast in reče, da je to dojenček in vpraša čigav?user posted image Ja, halo najin!! No, tisti dan sta bila bolj zadržana, ne tako kot sem pričakovala. Potem pa takoj naslednji dan, kdaj bova povedala ostalim, ker ne bopsta zdržala biti tiho, da bosta stara mama in ata. In me 100 krat dnevno vprašala kaj v zvezi z dojenčkom. In moj tast je rekel, da je pred leti na ta dan izgubil mamo, sedaj pa je na ta dan izvedel, da bo dobil prvega vnuka in je bil čist fertik, ves iz sebe.
No, pri meni doma sva hotela najprej povedat mojim staršem, ampak njiju kje na samem dobit je pa umetnost. In smo imeli v petek zvečer neki hudo fensi večerjo, kar ni v običaju. Pol smo pili vino (no, drugi so ga) in ko so vsi odšli je moj njima dejal, da naj si rezervirata eno soboto frej in pove katero (ker drugače ob sototah dopoldne delata), ker se poročiva. In oba nasmeh na ustnice. In pol reče moji mami, da jo bo marca pa vprašu kako je spat zravn starga očeta. In pol moji mami nasmeh do ušes. In čez vikend sva bila pri meni in sem dobila prepovedi kaj ne smem delat, sam počivat sem mogla, pa vsake pol ure jest. In ko sva v nedeljo odšla, je moja mami že obvestila vso ožjo in širšo sorodstvo, da se bova poročila in da bo stara mama... pa ni bilo nič moraliziranja o kakšni diplomi, službi...
Sedaj pa že vsi odštevajo dneve do poroke in do prihoda prvega vnuka. user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu MEGi20)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2006 19:16:53   
mateja80
Jjasna!! user posted image user posted image user posted image
Tako lepo si napisala, da so se mi kr oči orosile. Tudi jaz si želim,da bi najini starši nekoč tako lepo sprejeli novega člana.
Lp!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2006 17:39:08   
Anonimen
mateja80, verjemi da bodo veseli. Še vsi so se raznežili ob novici, da bodo imeli vnuka. Sedaj je postal problem le v tem, da ne smem nositi belih majčk, ker me vsi božajo po trebuščku in se na koncu dneva vidi kot da bi bila malo umazana.user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu mateja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.11.2006 17:43:10   
N _ B
S strani mojih staršev:" Ta zadn cajt. Upam, da bosta dvojčka."

S strani moževih:" No, končno."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?