|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Starševsko nadomestilo
26.1.2005 14:02:30   
Ninica
Pozdravljene!

Mene zanima kakšna je višina starševskega nadomestila (porodniške)in kaj vse rabin za CSD (sem brezposelna)?

LP:rozica:

Ninica9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Starševsko nadomestilo
26.1.2005 14:10:07   
morskadeklica
Če si brezposelna, ne moreš prejemati nadomestila, ker pač nisi plačevala prispevkov. Kot brezposelni ti ob rojstvu otroka pripada starševski dodatek (ok. 39000). Kaj vse pa potrebuješ, pa je najbolje, da se pozanimaš na pristojnem CSD.

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Starševsko nadomestilo
26.1.2005 14:14:27   
KIRA
če si v zadnjih 3 letih delala več kot 12 mesecev, se ti to šteje pri izračunu prodniške.

drgač pa je za osnovo zajamčena plača - ali pa povprečna plača v RS? nisem sigurna.

obrazci sopa tle, pa zraven piše, kaj še vse rabiš:

http://www.csd-radovljica.si/druzinski_prijemki.php

http://www.csd-radovljica.si/obrazci_za_uvelavljanje_pravic_s_podrocja_starsevskega_varstva.php

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Starševsko nadomestilo
27.1.2005 11:57:31   
malika
Jaz bom kar tu zravem piskrček pristavla, da ne odpiram nove teme.Nina nana brez zamere:rozica:

a pozna katera rešitev v mojem primeru?: Delala sem 5 let do 22.12 2003 ko sem nastopila porodniško, iztekla se mi je 24.12 04 in zdaj prejemam denarno pomoč(sem na borzi) do junija letos, julija pa ponovno nastopim porodniško. Sem upravičena do porodniške ali samo do starševskega?

Hvala

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Starševsko nadomestilo
27.1.2005 19:17:37   
KIRA
mislim da ja, ker si delala več kot samo 12 mesecev vzadnjih 3 letih. po mojem ti pripada polna porodniška.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?