|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Starša študenta in vpis v vrtec
27.11.2009 8:59:49   
rina22
Pozdravljeni,

zanima me sledeče. Oba s partnerjem sva še študenta in bi naslednje leto vpisala hčerko v vrtec v kraju, kjer študirava. Zanima me, ali moramo v tem kraju prijaviti stalno prebivališče ali se mogoče kako drugače obravnavamo glede na to, da sva še oba študenta?

Prosim za kakršnokoli informacijo.. Če kdor karkoli ve kaj o tem, bom res zelo hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Starša študenta in vpis v vrtec
27.11.2009 9:09:08   
Anonimen
Lahko ga vpisteta kamor zelita oz saj za Mb vem,da ne rabis imeti stlanega prebivalisca tam prijavljenega. Razlika je pa v cenah,v Mb naprimer imajo Mariborcani nizjo ceno kot iz ostalih obcin. Nekaj % je razlike.

Moras pa vlogo za znizano placilo vedno nest na obcino v kateri imas prijavljeno stalno prebivalisce, cetudi bi npr imela zacasno kje drugje.

Kako se tockuje vloga ne vem..Je pa tudi odvisno verjetno od tega koliko imajo prostora v katerem vrtcu.

(odgovor članu rina22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2009 9:12:19   
rina22
skamp, hvala za odgovoruser posted image

Ravno to me zanima, kak se točkuje... Ker meni se je lažje v MB prijavit stalno, kot pa, da ne dobim vrtca..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2009 15:09:40   
lenca1
Za Lj., vem da je tako, da dobiš dodatne točke (ne malo), če imaš stalno prebivališče prijavljeno v Lj. in otroka tudi vpisuješ v vrtec, ki je v Lj. Po mojem je enak kriterij glede točkovanja, ne glede na občino

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2009 12:55:08   
scorpiogirl
Pozanimaj se na občino, ti bodo sigurno prav povedali, kako je s točkovanjem, ker ponavadi dajo kar precej točk za stalno prebivališče (ne vem pa, kako je s tem v posameznih občinah).

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2009 12:59:57   
zmajaz
Tudi v naši občini dobiš največ točk ravno za stalno prebivališče, tako da lahko drugi pridejo not v bistvu samo, če res ostane prostor.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2009 13:08:24   
zmajaz
Sem našla točkovanje za nekaj vrtcev v MB in dajo za stalno prebivališče samo 1 točko, kar se tiče zaposlenosti so pa zaposlene osebe in študentje izenačeni. Več si lahko prebereš TUKAJ.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?