Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Starša študenta in vpis v vrtec 27.11.2009 9:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko ga vpisteta kamor zelita oz saj za Mb vem,da ne rabis imeti stlanega prebivalisca tam prijavljenega. Razlika je pa v cenah,v Mb naprimer imajo Mariborcani nizjo ceno kot iz ostalih obcin. Nekaj % je razlike. Moras pa vlogo za znizano placilo vedno nest na obcino v kateri imas prijavljeno stalno prebivalisce, cetudi bi npr imela zacasno kje drugje. Kako se tockuje vloga ne vem..Je pa tudi odvisno verjetno od tega koliko imajo prostora v katerem vrtcu.
|
|
|
|
RE: Starša študenta in vpis v vrtec 27.11.2009 9:12:19
|
|
|
|
rina22
|
skamp, hvala za odgovor Ravno to me zanima, kak se točkuje... Ker meni se je lažje v MB prijavit stalno, kot pa, da ne dobim vrtca..
|
|
|
|
RE: Starša študenta in vpis v vrtec 27.11.2009 15:09:40
|
|
|
|
lenca1
|
Za Lj., vem da je tako, da dobiš dodatne točke (ne malo), če imaš stalno prebivališče prijavljeno v Lj. in otroka tudi vpisuješ v vrtec, ki je v Lj. Po mojem je enak kriterij glede točkovanja, ne glede na občino
|
|
|
|
RE: Starša študenta in vpis v vrtec 30.11.2009 12:55:08
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Pozanimaj se na občino, ti bodo sigurno prav povedali, kako je s točkovanjem, ker ponavadi dajo kar precej točk za stalno prebivališče (ne vem pa, kako je s tem v posameznih občinah).
|
|
RE: Starša študenta in vpis v vrtec 30.11.2009 12:59:57
|
|
|
|
zmajaz
|
Tudi v naši občini dobiš največ točk ravno za stalno prebivališče, tako da lahko drugi pridejo not v bistvu samo, če res ostane prostor.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?