|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Starša študenta in vpis v vrtec
27.11.2009 8:59:49   
rina22
Pozdravljeni,

zanima me sledeče. Oba s partnerjem sva še študenta in bi naslednje leto vpisala hčerko v vrtec v kraju, kjer študirava. Zanima me, ali moramo v tem kraju prijaviti stalno prebivališče ali se mogoče kako drugače obravnavamo glede na to, da sva še oba študenta?

Prosim za kakršnokoli informacijo.. Če kdor karkoli ve kaj o tem, bom res zelo hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Starša študenta in vpis v vrtec
27.11.2009 9:09:08   
Anonimen
Lahko ga vpisteta kamor zelita oz saj za Mb vem,da ne rabis imeti stlanega prebivalisca tam prijavljenega. Razlika je pa v cenah,v Mb naprimer imajo Mariborcani nizjo ceno kot iz ostalih obcin. Nekaj % je razlike.

Moras pa vlogo za znizano placilo vedno nest na obcino v kateri imas prijavljeno stalno prebivalisce, cetudi bi npr imela zacasno kje drugje.

Kako se tockuje vloga ne vem..Je pa tudi odvisno verjetno od tega koliko imajo prostora v katerem vrtcu.

(odgovor članu rina22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2009 9:12:19   
rina22
skamp, hvala za odgovoruser posted image

Ravno to me zanima, kak se točkuje... Ker meni se je lažje v MB prijavit stalno, kot pa, da ne dobim vrtca..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2009 15:09:40   
lenca1
Za Lj., vem da je tako, da dobiš dodatne točke (ne malo), če imaš stalno prebivališče prijavljeno v Lj. in otroka tudi vpisuješ v vrtec, ki je v Lj. Po mojem je enak kriterij glede točkovanja, ne glede na občino

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2009 12:55:08   
scorpiogirl
Pozanimaj se na občino, ti bodo sigurno prav povedali, kako je s točkovanjem, ker ponavadi dajo kar precej točk za stalno prebivališče (ne vem pa, kako je s tem v posameznih občinah).

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2009 12:59:57   
zmajaz
Tudi v naši občini dobiš največ točk ravno za stalno prebivališče, tako da lahko drugi pridejo not v bistvu samo, če res ostane prostor.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2009 13:08:24   
zmajaz
Sem našla točkovanje za nekaj vrtcev v MB in dajo za stalno prebivališče samo 1 točko, kar se tiče zaposlenosti so pa zaposlene osebe in študentje izenačeni. Več si lahko prebereš TUKAJ.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?