|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stanovanje
18.6.2007 7:53:12   
Pipilongstumf
Rada bi sla z otrokom na svoje, ker teh maminih mucenj vec ne prenasam. Me zanima kje se da zaprosit za stanovanje in ali ga dobim, ce nimam dohodkov user posted image Zaposlila se bom septembra, ali lahko zaprosim za stanovanje ze prej? Kam morem it? Prosim za pomoc, hvala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stanovanje
18.6.2007 8:25:30   
Anonimen
Odvisno iz katere občine si in koliko imajo stanovanj na razpolago.
Nepremičnine dajo javni razpis v časopis za dodelitev stanovanj.
V svoji občini se malo pozanimaj na nepremičninah.

(odgovor članu Pipilongstumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2007 9:36:54   
Zahi
če bi bilo tako preprosto.. bi bilo prelepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2007 9:40:03   
orhideja75
včasih lahko čakaš po par let. ni tako preprosto.
poznam eno s tremi otroki, ločena 2 leti in je šele letos dobila občinsko stanovanje, pa je nanj čakala 4 leta.
so omejitve in točke. tako,da ni tako simpl

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2007 9:40:28   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

če bi bilo tako preprosto.. bi bilo prelepo user posted image

Se moram strinjati. Žal res ne gre tako da bi človek kar šel na socialo, zaprosil za stanovanje in ga dobil. Pomoje zgolj nesporazumi z mamo in sestro ne bodo dovolj da boš dobila socialno stanovanje. Sploh ko jim boš razložila za kakšne nesporazume gre. Socialne delavke še zdaleč niso tako razumljive kot bi morale biti. Žal.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2007 11:14:06   
Pipilongstumf
Jaz sem pac samo vprasala kam morem it, kam se morem obrnat itd. Nism misla da takoj dobis kljuc, vem da je treba cakat, ampak cimprej uredim, prej bom na vrsti ane. 

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2007 12:17:24   
BLAŽIKA
Najbolje da se obrneš nekam kjer upravljajo z družbenimi stanovanji (stanovanjski servis je pri nas)  in tam ti bodo povedali kaj vse rabiš in če imaš ter gdaj možnost za pridobit stanovanje.

Moja punčka je moja največja sreča.

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2007 23:03:31   
Anonimen
Javni stanovanjski sklad povprečno 1x letno objavi razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem. Pogoj za sodelovanje na razpisu je izpolnjevanje osnovnih pogojev, ki jih objavijo. Prosilcev za stanovanja je ponavadi cca. 10x več, kakor je na voljo stanovanj, zato moraš izpolnjevati čimveč dodatnih pogojev, ki so objavljeni, na podlagi katerih pridobiš čimveč točk. Stanovanje dobijo tisti, ki so na tak način izbrali največ točk. Zbiranje vse potrebne dokumentacije ti v najboljšem primeru vzame en teden in 10 €, v najslabšem pa cel mesec in 100€.

Za skrajne primere (npr. družinsko nasilje, brezdomstvo itd.) imajo Občine na voljo omejeno število nujnih bivalnih enot, ki so večinoma sobe s souporabo kopalnic. Pogoj za pridobitev so resne razmere, katere je potrebno predhodno dokazati, istočasno pa mora biti ta nujna bivalna enota tudi na voljo. Večinoma ni, ker so vse zasedene. Informacije pridobiš na občinskem stanovanjskem skladu, v veliko pomoč pa ti je lahko pristojni CSD.

Najem nečesa poceni je še vedno najhitrejša, najbolj ziher in najlažja varianta.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?