Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Standardizacija kvadrature... 10.8.2008 21:37:01
|
|
|
|
Pikec
|
To je bilo do sprejetja novega pravilnika. Po novem pravilniku mislim, da tega ni več. Drgač pa.. Tuki je link do zbirke predpisov s področja graditve. Noter daš recimo stanovanjska hiša, pol ti pa ven zmeče vse zakone, pravilnike in uredbe, ki veljajo za gradnjo bajte. http://prostor.gov.si/isgp/index.html
|
|
|
|
RE: Standardizacija kvadrature... 10.8.2008 23:00:06
|
|
|
|
Marogica
|
hvala Pikec, vendar ne gre. Če vpišem stanovanjska hiša, bi še mogla klasifikacijo, pa vrsto predpisa, pa..... V glavem stvari, ki jih ne poznam. Mene pa enostavno zanima, kolikšna je kvadratura spalnice, kopalnice, Wc-ja in ostalih prostorov po normativih. Enostavno...npr. ca.5 m2, ali 23m2 ali....samo tako "od oka". Še enkrat vseeno hvala
|
|
RE: Standardizacija kvadrature... 10.8.2008 23:08:49
|
|
|
|
sonchek
|
To bi pomoje mogla vprašat, kakšnega arhitekta...
|
|
RE: Standardizacija kvadrature... 11.8.2008 7:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva mava tko: dnevna, jedilnica in kuhinja - cca. 50m2, kopalnica 5 m2, spalnica 18 m2, otroške 16 m2, kopalnica večja 10 m2...
|
|
|
|
RE: Standardizacija kvadrature... 11.8.2008 11:38:17
|
|
|
|
Pikec
|
Grem preverit... sporočim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?