Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stalno ali začasno bivališče za otroka 7.1.2007 14:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ga misliš stalno prijaviti tam, kjer si tudi ti stalno prijvljena (čeprav ga po moje lahko tudi tam, kjer si začasno), potem ga boš morala tudi začasno prijaviti tam, kjer si ti prijavljena začasno. Ker otrok ne more sam stanovati na enem naslovu, kar pa v primeru, ko si ti začasno drugje, bi.
|
|
|
|
RE: Stalno ali začasno bivališče za otroka 7.1.2007 14:34:25
|
|
|
|
ona
|
Ali bo moj imel stalno bivališče tam kot jaz? Ali mu moram urediti tudi začasno prebivališče potem? Odgovor je DA,nekje mora otrok imet stalno bivališče ali pri tebi ali partnerju,začasno pa mu tudi istočasno urediš!
|
|
|
|
RE: Stalno ali začasno bivališče za otroka 7.1.2007 16:06:30
|
|
|
|
tinica
|
stalni naslov bo imel avtomatsko tam kjer ga imaš ti. Prav tako pa imava midva z otrokom urejeno začasno bivališče pri partnerju. lp, Tina
|
|
RE: Stalno ali začasno bivališče za otroka 9.1.2007 23:09:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Če pustiš, da UE to uredi avtomatsko, potem bodo otroku prijavili stalno bivališče tam, kjer ga imaš ti, torej pri starših. Začasno bivališče mu moraš iti potem prijaviti sama (če želiš, da ga ima - nujno pa ni). Edino, kar zahteva zakon, je to, da ima otrok stalno bivališče prijavljeno tam, kjer ga ima eden od staršev - mati ali oče. Drugih posebnih omejitev ni. Je pa veliko bolj praktično, če imata ti in otrok enako (isto) stalno bivališče. Ne glede na to, kje in kako je potem prijavljen otrokov oče.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......