Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stalno/začasno prebivališče ter otrok 26.7.2007 19:33:54
|
|
|
|
karmy
|
otrok bo imel vpisan tokratni stalni naslov od matere in se v rojstni list NE vpiše začasni naslov.. ali je lastnik sploh rekel da se lahko prijaviš na tem naslovu? pa sprememba stalnega naslova potegne za sabo spremembo vseh dokumentov ki jih trenutno imaš v lasti in to tebe stane ... od vozniške, do osebne, zdravstvene, potnega lista.... in ljudje ponavadi čimbolj redko kakor je mogoče menjajo stalne naslove ravno zaradi tega... če se boš prijavla se prijavi začasno na tem naslovu... a stalni naslov pa imaš pri starših? a je tako hudo če tam obdržiš to?
< Sporočilo je popravil karmy -- 26.7.2007 19:34:16 >
|
|
RE: Stalno/začasno prebivališče ter otrok 26.7.2007 19:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja če bi te za stalno prijavu, verjetno se te nebi mogel "rešit" kar tko po mojem Jas sem tri leta živela v podnajemniškem stanovanju in kar fino najemnino plačevala pa še prijavljena nisem bila niti začasno, tko da si je lastnik stanovanja kar lepo denarce štel. za pa boš pač tko naredila kot imaš ti stalno in začasno bivališče.
|
|
|
|
RE: Stalno/začasno prebivališče ter otrok 27.7.2007 8:01:32
|
|
|
|
puncica
|
Pri nas sta otroka na stalnem bivališču očeta ker smo pač bližje (10 m) kot pa do mojega (100km) Živmo pa na začasnem prebivališču kjer ni noben prijavljem, sama imam začasnega pri možu. In ne vem od kot da je otrok avtomatsko pri materi, mene so v porodnišnici vprašal pri kom bo pri očetu ali materi in sem rekla da pri očetu in to je to.
|
|
RE: Stalno/začasno prebivališče ter otrok 27.7.2007 8:06:56
|
|
|
|
Sončni žarek
|
KARMY - napačna informacija......zdravstvena kartica pa se res ne menja ob spremembi stalnega prebivališča , ampak samo ob spremembi priimka!!! Ko ti prijaviš na UE novo stalno prebivališče, se stvari avtomatsko spremenijo tudi za zdravstveno zavarovanje-ti ni potrebno nič tja hodit in spreminjat (so vse te inštitucije med seboj povezane).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?