|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stajica in hojca
30.10.2004 11:57:42   
SILVA
Kaj pravite na stajico in hojco:zmeden2:?
Ali ste kaj uporabljale in kako se je obneslo?
lp:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Stajica in hojca
30.10.2004 12:00:04   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=19962&msg=154506&idk=100
lp,:fis:

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Stajica in hojca
30.10.2004 12:33:10   
dory
Hojca je za moje pojme strup za otroke, tko da je ne bomo mel...stajco pa bom kupila,ker je tamal tko ziv, jaz pa bi rada zraven se kej pospravla :)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Stajica in hojca
30.10.2004 12:47:29   
TARA in MAJ
imam tri :duda:in starejše dve sta hojco uporabljali shodili pred letom in z njima ni bilo nič narobe sedaj pa jo uporabljam tudi za našega najmlajšega in prav uživa v njej res da hojca ni trenutni hit mode vendar ne vem zakaj bi bilo narobe vprašala sem tudi nevrologa ker sva z nalim imela pri njemu kontrolo pa mi jo on kot DR. ni odsvetoval res pa mi je rekel da otroci ki so v hojci ponavadi ne puzajo in prej shodijo je pa stvar vsakega posameznika kako se bo odločil. LP.TARA:sloncek:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Stajica in hojca
30.10.2004 12:49:55   
dory
Meni je fizioterapevtka "dovolila" uporabljat vse, pri hojci pa se je zataknilo...sicer pa niti nimam tako velike povrsine, pa tamal je mal bolj trd tko da lahko pricakujemo kaksen padec vec na zacetku,zato pri nas hojce ne bo :)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Stajica in hojca
30.10.2004 18:14:47   
Abby
V hojico bi dala otroka samo, če bi se ga hotela znebiti.
Stajice pri prvem nisem potrebovala in je tudi nisem imela, pri drugem bo pa najbrž treba že zato, ker ga ne bom mogla ves čas imeti v naročju, kot sem imela prvega.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Stajica in hojca
30.10.2004 18:55:09   
neja
Abby.....a ni ta tvoj prvi stavek malo preveč hud? Razumem to, kot da smo mame, ki smo dale kdaj otroke noter slabe in potem takem jih nimamo rade ali kaj??

Sicer pa, jaz sem uporabljala oboje. Stajico zato, da sem jo lahko pustila malo samo, če je bilo treba kdaj kaj storit, hojico pa včasih zato, ker je bila res rada noter, pa tudi naveličala se je hitro.

LP

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Stajica in hojca
30.10.2004 19:55:38   
SANDY
Jest pa mislim da je preveč halo okol hojic. 10 let nazaj jo je mel vsak drug otroček, pa ni bilo nič narobe z njim. Isto ko s kravjim mlekom in podobno-k se dela panika, čez en let pa pol znanstveniki ugotovijo, da sploh ni nč narobe s tem..tko da mislim da so vsi otroci drugačni, treba je poskusit, pa če se ne obnese, se pa da te stvari lepo na stran.

:sloncek:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Stajica in hojca
30.10.2004 20:11:13   
Erdbeere
Evo se podpisujem pod Sanyin post....se popolnoma strinjam...moja Teja jo je uporabljala tako hojico kot stajico, čeprov nikjer ni bila zelo veliko...veliko raje je bila kar na tleh na deki ali na tepihu

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Stajica in hojca
30.10.2004 20:44:48   
Urša
Tud jst se strinjam s Sandy.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
30.10.2004 21:04:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Stajica in hojca
30.10.2004 22:20:20   
kimi
jaz pa ne bom imela niti hojice tniti stajice. Hojico ker jo ne priporočajo stajico pa ker vem da ne bo zdržal dolgo v njej

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Stajica in hojca
30.10.2004 22:47:16   
mammika
jaz sem imela oboje ampk mi v stajci ni in ni hotu bit.Ko sem ga dala not je blo ko da bi ga tepla tko se je drl......V hojci je pa tud bil sicer ne prav dolgo ampak je pa bil.In ni čisto nič narobe z njim.Hodi normalno in vse je OK :sloncek::sloncek:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Stajica in hojca
30.10.2004 23:34:31   
nejcko
Sandy, trikrat hura zate. Čisto, ampak res čisto enako tudi jaz razmišljam. Malo preveč že komplicirajo vsi ti znanstveniki in dohtarji in dajejo s tem ljudem občutek, da so vse prejšnje generacije vzgajale otroke v defekte, ergo, mi smo potem vsi malo čudni in ne vem kakšni še.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Stajica in hojca
31.10.2004 9:51:30   
Abby
Zaboga, Neja, tako pa res ni bilo mišljeno. Hotela sem povedati, da se mi hojica zdi nevarna. Glede previdnosti pri uporabi hojice: 70% nesreč (tudi hudih) s hojico se zgodi pod budnim očesom skrbnih staršev.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Stajica in hojca
31.10.2004 9:56:20   
Abby
Še to: moja punčka nikoli ni niti videla hojice, pa je shodila pred prvim letom. Res pa se je moj (zdaj žal že pokojni) stric veliko ukvarjal z njo in sta po stanovanju prehodila cele kilometre. Moja mama je sešila zanjo posebne hlačke v obliki skokca z naramnicami, ki smo jih držali, da smo jo lahko varno vodili po hiši. Rokice je hotela imeti proste, da je lahko raziskovala.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Stajica in hojca
31.10.2004 11:31:54   
neja
No, Abby, saj vem, da nisi tako mislila, samo stavek je bil malo čuden:). Res pa je to, kar je povedala Sandy in se popolnoma strinjam z njo.
Ne poznam pa nikogar, ki bi imel probleme z razvojem svojega otroka, ker je bil v hojici. Je prej bolj nevarna, da se kaj zgodi, saj nekateri starši mislijo, da je otrok tam varen, pa seveda ni, še posebaj, če je v bližini kakšno stopnišče.
Moja pupsi je shodila pred enim letom, pred tem se je normalno puzala, tako da ji hojica res nič ni škodila, nikoli pa je nisem pustila same oz. brez nadzora.

LP:)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?