|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sredstvo za hitrejšo rast las
26.4.2007 21:56:57   
maša*
Se da mogoče kje dobit? Ker sem si porezala lase in mi je zeloooo žal.user posted image user posted image user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sredstvo za hitrejšo rast las
26.4.2007 22:01:42   
lily975
mislim , da boš kr morala počakat ,da ti ponovno zrastejo!!!!

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2007 23:25:36   
madela
v DM-u se dobijo neke vitaminske tablete,ki kao pomagajo pri hitrejši rasti las,samo men je bilo tako slabo po njih,da sem jih v koš zagnala.
Kako pa sem ji reče pa sem pozabila,žal.

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2007 8:55:46   
Laubica
Jaz sem si pomagala z lasnim vstavkom da sem dočakala da so mi moji zrastli

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2007 19:00:13   
Anonimen
Lase si daj podaljšat,je pa res kr drago to..

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2007 20:50:58   
Anonimen
Dosti banane in čokolade moraš pojesti, da ne boš šla na Wc in bo tako ostalo več gnojila za laske user posted image ..

Kaj drugega pa ne vem, če obstaja.user posted image

Podaljšani lasje so pa meni grdi, sploh, če se daš v čop in se vidi tisto, kjer so prilepljeni. Groza no.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2007 21:22:54   
* Mateja *
Daj si jih poštukat, če si lahko privoščiš. Moja frizerka jih ma štukane, sam ima predolge, ne zgleda ravno cool. Jaz študiram, da bi si jih štukala, bolj zaradi gostote. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2007 14:14:16   
maša*
Hvala za nasvete.

O podaljšanju las sem razmišljala, samo sem se potem pogovarjala z eno kolegico in mi ej rekla da ma Tigi tak šampon po katerem so lasje bolj gosti in hitreje rastejo. Tak da bom verjetno tisti šampon kupla, če ga še imajo.

Lp. user posted image user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2007 14:59:52   
kapica
Masa, ne verjamem da ti bo sploh kaksen sampon ali vitamini pomagalo. Nic od tega ne zacne takoj delovati, ponavadi je potrebno mesece. V mesecih ti pa lasje pravtako zrastejo.
Jaz sem isto naredila, sem mogla lase postrict ker so bili tako uniceni. In ker sem se tako neugodno pocutla, sem si jih dala podaljsat. Je pa cisto odvisno kje to das naredit in koliko las si das noter, ker pri meni je bilo super( ce zelis ti povem preko zs-ja, da ne bom delala reklame). Sem potem, ko sem prvic dol vzela, dala se enkrat . To je res bil za moje pocutje in izgled najboljsi cas. Bi takoj se enkrat. Ampak moji lasje so ze dolgi, tega trenutno ne rabim.

Tako da ne nasedat na te sampone in tablete, nic od tega ne pomaga, tako kot pri celulitu ne!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.4.2007 21:45:47   
maša*
kapica - mi lahko na zs pošleš prosimuser posted image user posted image hvala

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.