|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sredi noči noče več spat
17.12.2007 9:39:56   
Barči78
Ja, naša 2,5 letnica ima ponoči čudne izpade. Zbudi se okoli 2h, in ona bi zaključila s spanjem. In potem sledita 2 hudi uri, najprej božanja, stiskanja, potem pregovarjanja, na koncu pa itak izgubiš živce. Ona bi gledala risanko, poslušala pravljico, šla lulat, pila čaj, šla bi h mamici, vse samo spala ne bi.
Vse skupaj se je začelo, ko je septembra v vrtec, prej je pridno spala od večera pa tudi do 9h zjutraj. Pa popoldan od 2 - 3 ure. V vrtcu je vse drugače popoldan manj spi, čez cel dan je utrujena, sitna, no zdej se pa še ponoči dokazuje.

Ali je mogoče krivo
- sem ji včeraj pošlatala dlesni (petice), pa sem imela krvav prst, raste ji zgornja petica, čist natrgano dlesen ima, na drugi strani ji je pa zobek ravno ven pokukal. Samo zakaj nikoli ne potoži, da jo boli. Je pa imela v zadnjem mesecu že 3x vneta ušeska, mogoče je tudi kaj povezano.

- sem jo zadnjič prišla zbudit za v vtrec in je mala MOČNO zacvilila. Res sem se ustrašila, sem mislila, kaj ji je, pa jo vprašam, Neja kaj je narobe, pa ona v pol snu pravi, da pajki zunaj plezajo user posted image , očitno ima hude sanje, samo nimam pojma od kje ji straj pred pajki, ker tak strah je naučen, mi je pa nikoli z ničemer ne strašimo.

Kaj naj storimo ponoči, da bo nazaj zaspala, dere se tako, da se zbudi še manjši bratec, mož zgublja živce, ker on trenutno leži pri njej v dnevni sobi, jaz sem pa z Žanom v spalnici, jih nimava v isti sobi, ravno zaradi teh zbujanj. Drugo leto bosta imela vsak svojo sobo, pa bo verjetno lažje, trenutno pa nimamo dovolj prostora, da bi ju dala spat drugam.

Da ne omenim, kako se zjutraj dere, ko jo zbudim za vrtec, ker itak da je zaspana, da bi spala, začaran krog, nam se pa meša.

No, če se je kateri dalo tole brati, bi res rabla nasvet, ker to ne vodi nikamor, jest se nočem vse noči sekirat, kaj ji je, zakaj ne spi.

Pa hvala za mnenja v naprej.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sredi noči noče več spat
17.12.2007 11:37:33   
pilar28
ojla
ja vse je mogoče, mi smo mu dali kakav in ga potolažili z duduco, ampak vseeno smo bedeli 2-3 urice kakšne 3 mesece, vem da ni prav prijetno.
Pri zdravniku nimajo kaj, proti bolečinam-calpol in pa skodelica čaja?user posted image
Smešno ne, ampak še sedaj nima zgornjih zobkov zunaj in spančka od desetih pm- sedmih am.- sem zelo vesela, ker sem bila tako utrujena, da sem včasih zjutraj obula copate za službo, ali pa vzela napačno torbo....itd. ampak vse mine, predvsem tebi priporočam, da hodiš spat z no in bo potem lažje.Cunje in nepotrebno delo bo postoril kdo drug ali pa bo malo počakalo- jaz se potem nisem več sekirala mi je mož kaj pospravil in pomival pa sesal...itd. smo preživel in tudi Vi boste- Upam, da čimprejuser posted image
Aja, če bi jo ušesa bolela, pritisni pod uhljem, kje so uhančki in bo reakcija takojšnja, nočne otroške more pa se zgodijo, same po sebi so grozne user posted image zaradi razvoja in domišljanja.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sredi noči noče več spat
17.12.2007 21:39:49   
mayci
Barči, tudi naš 2,5-letnik ima v zadnjem času neko čudno obdobje (prvič pred enim mesecem, je trajalo pribl. 2 tedna, potem je bilo 2 tedna normalno, zdaj pa spet nekaj...). Se zbudi ob petih zjutraj in on bi tudi kar čvekal, se igral..user posted image  Skratka, čisto buden, na vsak način hoče zlesti k nama v ta veliko posteljo in me potem brca, čoha, se premetava...dokler ne vstanemo (vztrajam tam do ene sedmih). Sploh ne vem, kaj je to za en "hec", upam pa, da da bo pri vseh čimprej minilo!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ime za punčko?
temtem

Zoja (36%)

Rina (1%)

Luna (10%)

Tara (19%)

Lara (29%)

Dunja (4%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!