Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 7.5.2005 10:39:54
|
|
|
|
amadeusa
|
a razmišlaš o tem , da se nebi dobile v mb, na kolodvoru pred lokomotivo in ali ne bomo v mb to me zanima ker nimam prevoza na srečanje pabi z veseljem prišla, da vas spoznam.
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 7.5.2005 10:58:58
|
|
|
|
Skye
|
upam, da ni peka peciva obvezna...jaz sem namreč z pečico bolj skregana kot ne:)-:)-:)-....kar pa še ne pomeni, peciva nimam rada...nasprotno obožujem ga :)-:)- Joj ne spremeniti mesto srečanja....men tako paše....sam 20 m od mojega doma;)
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 7.5.2005 11:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa fotoaparat pa poslikat, da lohk še ostale firbce napasemo! ;)
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 7.5.2005 11:30:13
|
|
|
|
emaa
|
amadeusa iz kje pa si? Daj poziv, te bo že kakšna pobrala in zapeljala na mesto srečanja, ni problema, jaz vozim z osrednje Slovenije, Anitka bo verjetno iz Prekmurja peljala, tudi v MB bo katera določeni šofer, pa bo problem rešen. Skye ni treba peči, če se kateri da, lahko, drugače bo pa torte za vse dovolj, pa Astra verjetno ne naredi malo in tudi ne slabo.
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 7.5.2005 11:32:06
|
|
|
|
biba77
|
Amadeusa :rozica:, od kod si? :zmeden2: Mogoce te lahko katera od nas ne-mariborcank pripelje. Zbirno mesto bo pri lokomotivi, ker je to najlazje najti (z avtom, vlakom ali busom. :) Pac pa se ni cisto 100% lokacija, kjer se bomo potem slikali za Aljo :rozica:. :)-:):)- Skye :rozica:, peka peciva ni obvezna; samo zazeljena in dobrodosla. :) Je pa nujno obvezna POZITIVNA kritika. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 7.5.2005 11:33:48
|
|
|
|
biba77
|
Hvala, Emamair. Lepo, da zaupas v moje pekovske sposobnosti. :) Mogoce bi bilo dobro, ce bi jaz tudi ta vikend spekla "probno" rundo, da ne bo potem polomija in bo samo tvoja :torta: na slikah. :)-
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 7.5.2005 11:36:33
|
|
|
|
emaa
|
če praviš, da doma poskrbijo, da se nič ne pokvari, ne more biti slabo, pa tudi ne najboljše se vedno poje, še sploh če človek sam nima žilice za to. Jaz se ne bojim, da bi nas zastrupla, prej nas boš zasvojila, pa se bo treba k tebi na Štajersko vračat, po sladico:)-
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 7.5.2005 11:40:13
|
|
|
|
biba77
|
Zdaj pa se res moram potrudit. :ups::ups: Ce boste le res se kdaj prisle, bom zelo vesela. :) Komaj cakam, na ta "nesrecni petek trinajsti". :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 7.5.2005 22:40:56
|
|
|
|
amadeusa
|
sori punce, ker sem pozna smo komaj prišli domov in jaz že hop na rr. sem mariborčanka, tako da sem tam z busom, ampak za potem če bi šle kam izven mb nimam prevoza.
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 7.5.2005 23:04:20
|
|
|
|
emaa
|
v en avto te bomo že stlačile, nič bat. :bravo:
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 8.5.2005 18:41:22
|
|
|
|
biba77
|
Torej 8), jaz sem mariborcanka, ki pa trenutno ne zivi v Mb in bom z avtom :). - hura za mojega:love:, ki mi bo avto odstopil. :rozica: Amadeusa, s katerega konca Mb si? :rozica: Koala, tudi tebe lahko "dvignem" na studencih... Najin avto pa je za 5 oseb, tak, da... :kuza::kuza:
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 8.5.2005 18:57:00
|
|
|
|
amadeusa
|
astra sem iz nove vasi 1,,ni frke, do kolodvora žće lahko pridem z buso samo potem bi se me mogla ena usmilit in me vzet zraven.;)
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 8.5.2005 18:58:03
|
|
|
|
biba77
|
ma. potem pa sploh ni blema, ker jaz pridem iz smeri Hoce.
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 8.5.2005 19:02:35
|
|
|
|
amadeusa
|
Joj zdaj vidim koliko napak sem naredila v enem stavku, če pa mi moja pupica sedi na kolenih in zraven nekaj klofa po tipkovnici. Če prideš iz Hoč pa bi me res lahko pobrala, če si zato, ker potem greš lahko sigurno mimo mene.
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 8.5.2005 19:27:34
|
|
|
|
kofetek2010
|
astra - a boš vedela kje je nova vas 1 ??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2: :)-:)-:)- sem malo žleht (spet) :)-
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 8.5.2005 19:32:58
|
|
|
|
biba77
|
Grem si jutri malo teren ogledat... :)-:)-:)-:)-:)- jana73, si sigurna, da je samo en crvicek v tebi, da se ni drugi skril na NS?? (jaz tudi zleht...:)-:)-:)-)
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 8.5.2005 19:47:01
|
|
|
|
kofetek2010
|
imam slikovno gradivo, da je samo en rižek8), mogoče je pa še kje kak koperfild :)- in bo srprajz, srprajz :)- ta tvoj teren sem si jaz cel vikend ogledovala :)-
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 9.5.2005 8:18:08
|
|
|
|
koala
|
Ja ja Astra, bi blo zelo fajn, ce bi me pobrala, samo povej kje in kdaj, pa se vidimo. Si sms-ava.
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 9.5.2005 8:26:30
|
|
|
|
biba77
|
Ok, bom sla najprej po amadeuso, potem na kolodvor, potem pa te bomo spotoma, ko se bomo vozili k Bambi, pobrali. Se boma cule, ko bomo me sle s kolodvora; torej okoli pete ure, velja? :)
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 9.5.2005 8:39:43
|
|
|
|
PiaM
|
Aatra, tud jaz prihajammimo Hoč.Kam pa gremo potem, če ni skrivnost? V avtu imam prostora še za 3, tako da problema koga peljat.:kuza: :sloncek: :sloncek:
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 9.5.2005 8:40:46
|
|
|
|
PiaM
|
:ups:Joj, dans še nič nisem pila :)-, a rabim še 1 :kava:?:zmeden2:Ne, tiskarski škrat je tu.:)-
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 9.5.2005 8:46:14
|
|
|
|
koala
|
Astra, jaz pa sem se malo prej odločla, da prišibam kar k lokomotivi, ker me bo drugače firbec preveč mantral, bi te pa prosila, če se lahjko s teboj pol peljem. Koala
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 9.5.2005 9:00:02
|
|
|
|
biba77
|
PiaM, lahko te poberem, ko grem skozi Hoce(manj avtov, lazje peljemo skupaj). Koala, kakor zelis. Torej, v mojem konjicku bi tako bile: Koala, amadeusa, PiaM in jaz. Prostora pa bi bilo dovolj se za eno. Mogoce Skye?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Srecanje na petek trinajstega; :) 9.5.2005 11:07:36
|
|
|
|
Gea1
|
Pa kam sploh gremo in kje je ta lokomotiva. Zdaj pa res nimam pojma.:( Jaz bom sama in se lahko katera tudi k meni priključi. Pa kaj ne bi raje šle na staro lokacijo. Je dovolj parkingov in najlažje za najti, pa še trgovine so blizu. :)- Pozdravček! :sloncek:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
sindarinKaj je vaša najbolj pogosta prva odločitev pri nakupu igrače?izberem igračo (
48%)
določim okvirno ceno (
24%)
izberem trgovino in potem poiščem igračo (
15%)
drugo (
14%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!