|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srečno...
23.1.2008 16:09:51   
SAFIRA
... veselo, zdravo in zadovoljno novo letooooooooooo..........user posted image user posted image user posted image

Letos še nisem nič napisala, nič voščla..... ker sem se malo domaknla......... preveč napeto......... no pa sem zdaj nadoknadla.

Zaj pa morem vse za nazaj it prebrat...user posted image

Pri meni je vse po starem, razen to, da grejem user posted image user posted image  - pingvina. Včeraj sem imela transfer. 4 zamrzjenci, tri odmrznil, dva preživela, 2 vstavili, ostal še en pingvin.

Če se zamrzjenci ne bodo prijeli, pa sem že tui dobla s konzilija po čudežnih 5 mesecih pošto, da lahko začnem z inekcijami, takoj ko porabim pingvine.

Drugače pa je gužva v službi, tako da se z user posted image  sploh ne obremenjujem več........... KO BO ... BO!

Pa lep pozdrav!

safira
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srečno...
23.1.2008 16:32:14   
julija30
Pozdravljena safira

Joj kako lepo, da greješ pingvinčka in celo dva! Čestitam. Želim ti vse naj, naj.

Zanima me kako je potekal transfer pingvinčkov, ker imam tudi jaz v petek transfer enega pingvinčka, upam, da me bo razveselil in preživel odtalitev in potem seveda ostal tam, kjer mora.
Ali moraš počivati? Ali si imela naraven ciklus?
Kateri postopek je že za tabo?
Jaz sem lani v oktobri imela prvi ICSI.

Res ti želim vse lepo .

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2008 8:30:49   
*bubi*
Safira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim oglasi se kaj!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2008 12:33:13   
lučka 25
SAFIRA, veliko sreče in zdravja v novem letu tudi tebi (pa čeprav šele sedaj, enako velja user posted image ). Poleg tega pa ti želim, da se ob pingcvinčka primeta in bosta imela prelepa user posted image user posted image , vsak v svojem naročju. srečno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2008 20:58:12   
GoYa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pozitiven rezultat čez dva tedna.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.1.2008 12:30:38   
andreja2000
SAFIRAuser posted image to so pa res lepe novice.Čestitam in ti želim lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.1.2008 12:32:15   
emaa
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.1.2008 12:36:27   
andreja2000
ups,sem bolj na hitro prebrala,a vseeno čestitke in seveda držim pesti da se user posted image user posted image  primeta,pa srečno!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2008 23:16:51   
Anonimen
Držim pestke, da jeuser posted image user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......