Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 18:55:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Takole se počutim, ko slišim za ta dan. Zato, ker ga lahko praznujejo samo tisti, ki jim je dano, ostale nas pa spominja na vse, kar bi lahko imeli, na vse, kar bi morali imeti, pa nimamo. In zakaj nimamo? Zato, ker pač tako je. Nimaš tu nič, da narediš. Zatorej nazdravje drage moje soborke, danes je materinski dan, poseben dan, ki nas spomni na vse kar bi lahko bilo, pa ni. Častim prvo rundo.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:00:20
|
|
|
|
kajsica
|
Baba zmešana! Faca si!!! Sem mislila da boš kaj bolj krutega napisala!
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:02:39
|
|
|
|
DaisyE
|
A kolk trpim? Kot, da ne veš! Tulim se že cel dan! Kje si deklica, sem te pogrešala. Pa kaj piješ, mi še povej! Dons častim. Uz Balaševiča! http://www.youtube.com/watch?v=Ips4Q9jZexI Ti bom na zs neki pokazala.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 25.3.2009 19:03:12 >
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:04:35
|
|
|
|
pikovit
|
Nakaj sem našla: Si se kdaj vprašala, kdo je dejansko mati? Je mati res samo tista ženska, ki rodi otroka ali pač ??? Menim, da smo matere vse tiste, ki rojevamo: otroke, kosila, kariero, plodove na vrtu, nasmeh, veselje in še marsikaj … Ženske smo posebna bitja, ki pa se mnogokrat premalo spoštujemo in pozabljamo na to, da se moramo imeti rade. Tudi same sebe. Samodokazovanje ni potrebno, potrebno pa je samospoštovanje. Naj ti bo današnji dan in vsi dnevi naprej naklonjen. Ne pozabi, da nazaj dobivaš samo odsev svojih dejanj.
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:05:47
|
|
|
|
mismis
|
Še jest, še jest, mismis pa res ne sme manjkati na taki temi pa še pir se tala
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:06:11
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Baba zmešana! Faca si!!! Sem mislila da boš kaj bolj krutega napisala! Lej kaj ti je napisala.Boli njo za 25.marec,če pa se cele dneve žeži ,k ma dragega doma in nadomešča za nazaj
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:07:11
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Faca si!!! Sem mislila da boš kaj bolj krutega napisala! Tudi jaz
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:07:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Baba zmešana! Faca si!!! Sem mislila da boš kaj bolj krutega napisala! Lej kaj ti je napisala.Boli njo za 25.marec,če pa se cele dneve žeži ,k ma dragega doma in nadomešča za nazaj sej se mora, ves koliko časa je boga reva stradala
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:12:09
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne pozabi, da nazaj dobivaš samo odsev svojih dejanj. Se pravi, da sem full grozna oseba, al kaj? Kje je zdaj tvoj komad? A kajši ma pa dragega doma? Opa! Pol je pa luštno! Grem pelinkovec iskat, pa hajnija za miško, ki ima punkcijo u roku - kmalu.
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:12:42
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Baba zmešana! Faca si!!! Sem mislila da boš kaj bolj krutega napisala! Lej kaj ti je napisala.Boli njo za 25.marec,če pa se cele dneve žeži ,k ma dragega doma in nadomešča za nazaj sej se mora, ves koliko časa je boga reva stradala In tako je prav,jaz pa tud stradam že 1 teden
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:13:33
|
|
|
|
tassi1
|
Punčke moje( ) sej boste videle, tudi me bomo enkrat med temi srečnimi mamicami in naši dedeci bodo komaj dnar skupaj fehtali, da bodo rožice kupovali. Pravkar sem zmatla eno milko, a bo še kera( če mi že rože ne pripadajo ) najmi
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:14:06
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne pozabi, da nazaj dobivaš samo odsev svojih dejanj. Se pravi, da sem full grozna oseba, al kaj? [/quote
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:14:37
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne pozabi, da nazaj dobivaš samo odsev svojih dejanj. Se pravi, da sem full grozna oseba, al kaj? [/quote
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:15:00
|
|
|
|
DaisyE
|
Avo pika, da bo šla vročina stran, pa da se ga nažreš z mano na ta poseben dan,... Miška zate pa Kajši, ti mi morš pa še povedat, kaj piješ,...
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:15:22
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kje je zdaj tvoj komad? Pa kateri komad bi zdej rada mela
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:15:47
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit In tako je prav,jaz pa tud stradam že 1 teden Zakaj pa ti stradaš?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:15:49
|
|
|
|
gloria
|
...zdej sem se pa kr razjokala ko sem tole prebrala .....punce ne obupat vsem vam bo dano enkrat bit mama ......
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:15:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ne pozabi, da nazaj dobivaš samo odsev svojih dejanj. Se pravi, da sem full grozna oseba, al kaj? Kje je zdaj tvoj komad? A kajši ma pa dragega doma? Opa! Pol je pa luštno! Grem pelinkovec iskat, pa hajnija za miško, ki ima punkcijo u roku - kmalu. seveda si grozna, ker me pustiš čakati s temle hajnijem
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:16:12
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Punčke moje( ) sej boste videle, tudi me bomo enkrat med temi srečnimi mamicami in naši dedeci bodo komaj dnar skupaj fehtali, da bodo rožice kupovali. Pravkar sem zmatla eno milko, a bo še kera( če mi že rože ne pripadajo ) najmi Dobr si tole napisala
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:16:34
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kje je zdaj tvoj komad? Pa kateri komad bi zdej rada mela Neki je bovetrovskega
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:17:04
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit In tako je prav,jaz pa tud stradam že 1 teden Zakaj pa ti stradaš? Ja ker mam vročino,prej pa mojga ni blo
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:17:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Baba zmešana! Faca si!!! Sem mislila da boš kaj bolj krutega napisala! Lej kaj ti je napisala.Boli njo za 25.marec,če pa se cele dneve žeži ,k ma dragega doma in nadomešča za nazaj sej se mora, ves koliko časa je boga reva stradala In tako je prav,jaz pa tud stradam že 1 teden a je to seks dieta, a niso včasih govoril, da kalorije kuriš s seksom, a zdaj je nova varianta, da jih kuriš, če se načrtno odločiš, da ne boš seksal, ne glede na to, kolk full paše
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:17:58
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ja ker mam vročino A ni oblubu, da v dobrem in v slabem?
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:18:08
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...zdej sem se pa kr razjokala ko sem tole prebrala .....punce ne obupat vsem vam bo dano enkrat bit mama ...... Hvala za lepe želje in ne jokat Gloria,ker zdej bom pa še jaz
|
|
|
|
RE: Srečen materinski dan!!!! 25.3.2009 19:19:11
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ja ker mam vročino A ni oblubu, da v dobrem in v slabem? Ja je,pa mu jaz ne dam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?