|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srečen dan
11.7.2008 15:48:28   
imam
Pozdravljene. čeprav sem se pozabila dati med julijske borke, vam vseeno sporočam, da sva z dragim danes ugledala user posted image , čeprav mi je ginekolog še 4 tedne nazaj predpisal klomifen, ki sedaj ostaja samo na receptu user posted image rada bi se zahvalila vsem, ki ste me v dolgem času čakanja user posted image spravljale v dobro voljo takrat, ko sem bila na tleh in sem mislila, da me sreča ne bo nikoli obiskala. Rada bi se zahvalila tudi sajki, saj sem po njenem prispevku o vitaminu E, pričela jemati evitol in po 2 škatlicah nama je uspelo in mogoče je krivo prav to. Prav tako stiskam pesti za vse druge julijske borke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srečen dan
11.7.2008 15:50:28   
fragola
user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2008 15:59:27   
Andromeda
ČESTITAM! user posted image user posted image user posted image Tudi meni je uspelo, ko sem se "pozabila" dati med borke. Prijetnih 9 mesecev ti želim!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2008 16:07:22   
Naja30
Lepa novica!

Čestitam! user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2008 16:49:20   
Blueberry
user posted image Čestitke in lepo user posted image !

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2008 17:00:38   
*alja*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa čim lepšo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2008 17:39:27   
spps
čimlepšo in zdravo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2008 21:25:15   
lejca
user posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2008 22:15:08   
lučka 25
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Čestitam! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2008 23:59:23   
*Junona*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2008 0:23:49   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: imam

Pozdravljene. čeprav sem se pozabila dati med julijske borke, vam vseeno sporočam, da sva z dragim danes ugledala user posted image , čeprav mi je ginekolog še 4 tedne nazaj predpisal klomifen, ki sedaj ostaja samo na receptu user posted image rada bi se zahvalila vsem, ki ste me v dolgem času čakanja user posted image spravljale v dobro voljo takrat, ko sem bila na tleh in sem mislila, da me sreča ne bo nikoli obiskala. Rada bi se zahvalila tudi sajki, saj sem po njenem prispevku o vitaminu E, pričela jemati evitol in po 2 škatlicah nama je uspelo in mogoče je krivo prav to. Prav tako stiskam pesti za vse druge julijske borke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čeprav nisi bila med borkami smo zate vse navijale. Saj si vse želimo, da bi jih čimveč zagledalo user posted image in smo tudi, če fizično nismo prisotne tle gor, nenehno z vami. No, moram povedat, da te z veseljem dodamo k julijskim borkam - da nam malo popraviš statistiko user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 12.7.2008 0:26:10 >

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2008 8:30:44   
Tiki55
imam čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Saj te lahko damo med julijske borke in te pobarvamo roza, kajne?user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.7.2008 9:13:07   
spps
ooooooooo,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
pridruži se marčevkam na sosednjem forumuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.7.2008 9:24:56   
cati
Čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.7.2008 9:30:45   
Rakica_80
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo user posted image  želim!!!!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.7.2008 9:53:23   
Sulfinija
Čestitke še od naju.Želima ti lepo in mirno ter predvsem zdravo user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.7.2008 9:23:49   
imam
hvala za vse čestitke... seveda se pridružim marčevkam...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.7.2008 9:25:21   
gloria
Č E S T I T K E   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu imam)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.7.2008 11:10:20   
*kinnie*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa čim lepšo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.7.2008 11:35:06   
tj81
imam, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tisti recept pa le pospravi v predal, pa dobro ga založi. user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.7.2008 12:09:20   
trinity22
iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tj81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.7.2008 12:10:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Čestitke.

(odgovor članu imam)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.7.2008 13:12:56   
pokica_
Č E S T I T A M !user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.7.2008 15:01:24   
aqua77
Super!!!!! Čestitke še od mene!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.7.2008 7:30:33   
liam
čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?