Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Srečanje psov mešančkov, prišli bodo tudi naj... 5.10.2006 9:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Srečanje psov mešančkov Kranj - Ste lastnik psa mešančka? Bi radi imeli psa doma? Pridite na srečanje psov mešančkov, ki bo jutri, v soboto, 7. oktobra, v Kranju na Zlatem polju pred vrtnim centrom KALIA, Bleiweisova 29. Med 9. in 11. uro bodo izbirali najbolj simpatičnega, največjega, najmanjšega in najbolj ubogljivega mešančka. Ob 11. uri bodo razglasili zmagovalce. Člani zavetišča Horjul bodo pripeljali njihove najdenčke, ki bodo iskali dom, članice Kinološkega društva Naklo bodo pripravile demonstracijo agility-ja, pokazale nam bodo tudi osnove plesa s psom.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2006 9:51:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Srečanje psov mešančkov, prišli bodo tudi... 5.10.2006 9:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ziher bi naša lepotička zmagala!!!
|
|
|
|
RE: Srečanje psov mešančkov, prišli bodo tudi... 5.10.2006 9:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem premišljevala, škoda, da je tista akcija zbiranja prispevkov za kužke z zavetišča na Poljskem samo do petka. Drugače bi lahko kar tam kupili te drobnarije in jim jih namenili. No, mi bomo gotovo prišli, bomo pa Horjulu kaj podarili, če bodo hoteli vzeti.
|
|
|
|
RE: Srečanje psov mešančkov, prišli bodo tudi... 5.10.2006 20:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shania Oprostite temu izlivu... Iiiiiii, kako je luštna tale tvoja damica hotien....Pravi lp, Shania Hvala. Si lahko moj album pogledaš, je še več fotk notri.
|
|
|
|
RE: Srečanje psov mešančkov, prišli bodo tudi... 5.10.2006 21:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je fletna tamala. Škoda, ker ne boste mogli priti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?