Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Srečanje pri anadejki odpade,ker...... :( 21.6.2005 13:37:46
|
|
|
|
anadejka
|
.......žal punce ne bo šlo:(.Mi nikakor ne bi znesl:(. V soboto 2.7.bomo verjetno že zalival drugo plato,zato bo treba v petek še vse pripraviti (fršolnga,mreže,...pa to...),ker nas že tako mal čas baše:(. Men je res full žal,ker bi bil to res moj najlepši rojstn dan:),ampak kot kaže ga letos sploh ne bom prsznovala.Pa še to mi je bilo full lepo ker se vas je tok punc oglasilo in ste res ble prplavlene pridt k men,kljub taki veliki oddaljenosti. Tkole Vam povem,ko bo naša hiška koooončno pod streho(najkasnej konc avgusta),pa čiiiist zares organiziram fešto,pa še takrat enkrat bo moja dekliščina in takrat ste pa RES čist USE vabljene:bravo::bravo::bravo: Lepo se mejte piške in maxi uživejte:morje:,pa upam da niste hude zdej name,pa da srečanje ne bo zdaj zarad tega v vodo padlo!!! Lepe pozdravčke...........andejka:rozica:
|
|
|
|
Srečanje pri anadejki odpade,ker...... :( 21.6.2005 13:44:59
|
|
|
|
baguSka
|
Anadejka sej lepš darila kot to da veš da si rosno mlada itak ne morš dobit.;) Pa to da veš da bu kmal hišca fertik, pa tu da veš da buš kmal pestvala, pa tu da bu še dva mesca do tvoje deklišne k boš na grbi mela.
|
|
|
|
Srečanje pri anadejki odpade,ker...... :( 21.6.2005 13:47:08
|
|
|
|
biba77
|
Punce, bi sla v tem primeru katera z mano na koncert na odprtem v Zicko kartuzijo. Datum je isti, koncert pa je ob devetih zvecer. Poje: Carmina Slovenica.:zmeden2: Anadejka, nic bit zalostna. Bomo pa prisle, ko bo hiska tako dalec. Pa se rozico ti bomo eno zraven pripeljale. Kako Monstero!:):):)
|
|
|
|
Srečanje pri anadejki odpade,ker...... :( 21.6.2005 13:49:02
|
|
|
|
anadejka
|
Jooooj Baguska jest toooook kumi čakam sept.Res še nkol nism kej toook kumi čakala.Mah pa kaj sept.najbl kumi čakam da bo hiška pod streho,k sm že tok naveličana vsak dan isto....pridem iz službe,se preoblečem in za bajto na mešalc do 21.00.Pol mam pa roke do pakistana.Ampak ponoč pa spim k ubita. še mal,še mal,pol nas pa sam luštn čaka:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Srečanje pri anadejki odpade,ker...... :( 21.6.2005 13:50:55
|
|
|
|
baguSka
|
Ja če hočš da ti hitr mine, pol ne smeš komi čakat. Če pa hočš da ti čs počas mineva, pol pa bod nestrpna.:)-
|
|
|
|
Srečanje pri anadejki odpade,ker...... :( 21.6.2005 13:51:31
|
|
|
|
anadejka
|
9nebesaHvala Astra9nebesa :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: by the way.....kje pa je to...Zicko kartuzija??? Uživejte na koncertu:rozica::bravo:;):morje::sloncek:
|
|
|
|
Srečanje pri anadejki odpade,ker...... :( 21.6.2005 13:53:44
|
|
|
|
anadejka
|
Vaaaaa thnx Baguska:)-.....to me pa na neki spominja,a ves tista psiha k ne smeš mislt na :duda:,kljub temu da se več kot eno leto trudiš in si ga fuuuul želiš. Kako:hudicek: naj človk ne misl na neki kar si želi?!
|
|
|
|
Srečanje pri anadejki odpade,ker...... :( 21.6.2005 15:26:53
|
|
|
|
biba77
|
V Žičah je Žička kartuzija: takoj zraven najstarejse gostilne na slovenskem je en o zidovje, ki je vcasih bilo samostan, cerkev,... In znotraj tega zidovja (teren je naravni amfiteater) je koncert v zivo ob baklah. Full bo v redu. Zaradi "osvetljave" pa bo komaj tako pozno (ob 21h). :miska:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2005 15:33:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?