|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srečanja v Celju
5.10.2009 6:23:25   
ninapot
Ahoj!

Sam zanima me...v petek sem na forumu vidla temo srečanja v Celju za nosečnice, v glavnem danes naj bi bila ob 17:00, pa me zanima, če je kater že bila tam in kako to zgleda in če ktera gre danes tja? Mal sem brskala po spletu in na facebooku nasla njihov portal pa majo napisan, da je danes telovadba oziroma pilates...Torej...preden greva z mozem tja bi bila prav vesela kakrsnegakoli komentarja...aja, kdaj se konca to s.., da ne mores splat po noci in pol zaspis tam okrog 7 ko bi se moral vstat?

lp od zaspane in utrujene nine
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srečanja v Celju
5.10.2009 6:44:51   
adrianaJecl
Hey!

No jaz sem že pod temo materinske šole pohvala ta srečanja, gospa Alenka, ki vodo eteos je res mlada, ampka ti da dovolj varnosti, da poves tudi stvari, ki te mucijo najbolj...men je full pomagala in ko sem prejsni teden rodila, ti povem da mi je dosti njenih nasvetov prislo prav, se posebi kar se tice dojenja in poroda samega. To je moja prva strucka in ko se mal upomorem, bom sla se na njena srečanja za starše dojenčkov. V glavnem ne bo ti žal...pa itak sama vsega ne predava, telovadbo ma pa ena full luštna fizoterapevtka, ki ti seže v srce. Pojta in poskusita, pa pol napiš kok je blo...men je blo super in bom ko bom nasledjič noseča tud šla...

pozdravček iz Celja
p.s.: Na facebooku so tud? Mor it prevert!!!

(odgovor članu ninapot)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2009 13:19:49   
ninapot
Hey!
Očitno nobenega interesa, ali pa...:( Hvala Adriana, bom javila kako je bilo! Pa očitno moram imet tudi kakšno podlago? No, jaz bom za vsak slušaj vzela eno poleg, je le moja :)! Se torej vidimo, tiste ki pridete danes...
Aja, kaj si pa rodila?
Lp
nina

(odgovor članu adrianaJecl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2009 19:38:15   
ninapot
Ahoj!

Sva z možem bila na tem srečanju in...ni nama žal, greva nasledjič tudi...sprva sem bila maloskeptična, ampak...dobra stvar in jo priporočam. Celjanke, ki ste noseče pridite - ker če nas bo dovolj (min 13) se da dogovoriti za tedenski pilates po smesni ceni (okrog 7 EUR na mesec)!!!! Zdaj nas je bilo 7, tko da rabimo se 6 kandidatk. Aja nasplosno srecanje pa cool...kar nam je bilo ponujeno je zlo koristno, kar dost stvari nisem vedela...pa se mož je bil navdušen - pa mu je vse kr neki...

Lp
Nina

(odgovor članu ninapot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2009 6:13:15   
adrianaJecl
Ni najraje rekla, sem ti rekla :)!!! Ja res dobiš kar dost informacij, pa še določene stvari so ti mal bolj jasne kot prej. Če ne druzga te postavijo na realna tla...Jaz grem danes tja na Srečanje z dojenčki, mala je res stara (punčko Tajo imam - ob priliki dam gor se slikco) 10 dni, a bi mi res prislo prav mal nasvetov...ti javim.
Kdaj mas pa ti rok?

(odgovor članu ninapot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2009 6:30:10   
mamaKatrinN
Lepo to, da še vidim, da ktera hodi na Eteos. Se strinjam z vsem napisanim. No jaz sem mamica 2 nadobudnežev, en je star 2pa pol drzuga pa pol leta. Včeraj sem sicer bila na Srečanjih za malčke, bom pa danes tud mogoč prišla. Velik je zdajle v taki fazi, da skoraj vsak dan znorim in sem kar nekako odvisna od gospe Alenke, ker ne znam vec OK nimam moči da bi sama pogruntala kaj izvirnega...Če bom uspela Adriana, se danes vidva - išči malo rdečo, poskočno frajlo:).
Ninapot a misliš, da če pridemo druge tud, bi lahko izvedel pilates kot telovadno urico? Daj vpraš, jaz bom pa tud mal podrezala!

Ej, zakaj pa nobena ni napisal njihove spletne strani, al pa kontakta...bom jaz...http://www.eteos.si, 031 555 844 ga.Alenka (upam, da ne bo huda) - za vse ki zanima.

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2009 14:16:40   
ninapot
Bom vprašala mamaKatrinN?

A res nobeno ne zanima, pilates nosečnic in prav nobena ne želi izvedeti o bitjecu, ki je pod njenim srčkom več? Mal sem razočaranauser posted image ...Očitno je res kar govorijo za Celje, da folk raje da 60 EUR za frizuro kot pa veliko manj za to, da se izobražuje o sebi in otroku!!!

V glavnem...bom vprašala, pa javim oziroma, zakaj jo pa kar sama ne pokličeš, al pa pišeš?

(odgovor članu mamaKatrinN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2009 14:21:59   
adrianaJecl
Ej, pa ne bod tak kritična...nekaj nas je, ko hodimo na srečanja, ampak po mojih izkušnjah je v celju full nekih društev, ki pobirajo denar za članarine in nudijo kako neki pametnega z aotroke, pol pa je vse skup en K*. Morš razumet, da ljudje ne zaupajo več,,,in če je enmu OK, ne pomeni da je tud drugmu...včasih je pač težko priznat, da neki ti ne gre, pa misliš, da drugim gre...pa vsaka babica ima 1001 idejo in potem pač črpaš od tod :). Mal razumevanja ne bo škodlo...

(odgovor članu ninapot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2009 14:25:25   
ninapot
Ma saj skušam razumet, ampak ne morem...ne razumem zakaj je folk tak...kamorkoli se obrnem naokrog vidim letake za Eteos, teme so dobre, pomagajo, pol nas pa pride 7, pa dobimo ponudbo, da bi lahko imele pilates po zelo smešni ceni, pa nič...full beden mi je že ga. Alenko klicat in spraševat, ali se je ktera prijavla al ne, da vam ali naj prinesem podlogo al ne...ma bomo pa me več dale, pa bo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 14:29:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninapot)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2009 14:41:25   
ninapot
HVALA!!!user posted image

Pravkar si mi polepšala dan...maš prav, je res nekaj novega in rabi čas...mal sem bila jezna, no sem še, ker bi res rada hodla na ta pilates, pa še bolj bed mi je, ko vidim, kako se gospa zavzame za nas, nam pomaga in dela z nami, pol pa sred začetka dobiva klice od prijavlenih, ko majo kr neki bedne izgovore...te vzdušje mal potegne not...in prejle ko sem jo klicala in je rekla, da nas je žal le 7, mi ni bilo vseen...ne zame, ne za druge..
No, tud jaz sem iz foha in ko vidim kaj vse ti starši delajo s svojimi otroki, se res sprašujem kaj je narobe s tem folkom...in pol se najde nekdo, ki ti ponudi pomoč pri tem, pa je ne sprejmeš, pol pa...Sama sem sicer socialna delavka na eni osnovni šoli v Celju in ti povem, da mi je kr slab ko gledam kaj vse počnejo starši, a oni pa pol niso nikol krivi, vsi drugi so...

Poanta...sem vesela, da je bil vsaj en glas, tvoj, da je še upanja...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.10.2009 11:57:24   
lejlaB33
no, jaz pa iščem po druguh forumih podatke o tem Eteosu..
No sam zanima me, če je OK in če je vredno teh 30 EUR za 10 srečanj, če je...se vidimo jutri!!!

(odgovor članu ninapot)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2009 13:57:25   
lejlaB33
Bla tam in moj odziv...ZAKON!!!! Sploh si nisem mislila, da je lahko tak lustno telovadit...sicer me danes vse boli, ampak bilo je vredno...ker nas je bilo kar nekaj in smo zadovoljne, bo baje oz nic baje bo naslednji ponedeljek sicer ob 16:30 nekakšna delavnica telovadbe, vem da je naslednjic brezplačno...ma poglejte si na njihovi spletni strani...www.eteos.si (upam, da ni napačna).

(odgovor članu lejlaB33)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.10.2009 13:59:49   
ninapot
Bos pol v pondeljk prisla? Greva prej na kafe v Atrij? bi blo res zanimivo če bi se telefonske izmenjale ne pa da sva cvekale na to pa pozable! :)

(odgovor članu lejlaB33)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.10.2009 14:02:22   
Anonimen
Kolk vas je zdej vseh skupaj na pilatesu? kolk jih manjka? 

(odgovor članu ninapot)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2009 14:24:05   
ninapot
ja, blo nas je 10. Ker pa v nedogled ne moremo imet sam pilates, ker pride se dr.Ocvirkova pa ena babic Brigita, pa tipica, ki dela sam hendig, smo se zmenle, da bomo telovadle prej (16:30), in bo to posebi delavnica, da lahko pridejo tud druge. Lej ne vem tocn vsega,vem le, da 16:30 v ponedeljek moram bit tam in mam najprej telovadbo pol pa se srečanje - tema je vloga partnerjev, pa ostalih in da bom tam do nekje 18:30. Rada bi ti dala več informacij., pa jih ne vem. Dam ti lahko sam kontakt, pa poklič in se zmeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2009 14:27:39   
Anonimen
tenks.

ma mene zanima samo pilates, druga ne, ker že imam enega otroka in vem kako je treba, pa hadling in to.

a je še kje drugje v celju pilates za nosečnice, ve katera??

(odgovor članu ninapot)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.10.2009 15:01:45   
ninapot
Kolikor jaz vem, naj bi imel še neki malega Top Fit, kaj točen ne vem: Ta gospa ko je nas imela in bo zdaj mela telovadbo je tud en čas imela pilates za nosečnice, mislim, da v Žalcu ima še, sam ne me držat za besedo. Nočem te silit al kat takega, to ko bomo mi meli je tud pilates, mal z jogo in vajam za medenično dno, pa še neki...nisem si vse zapomnila.
Drgač pa sem jazbtud v drugo noseča in me je frendica zvlekla tja, v bistvu mi je plačala, pa mi ni žal. Ker ko sem šla drugič na materinsko mi je blo kar žal, tole pa ne, ker vprašam kaj še za ta velikega, pa kako naj ga prpiravim na nobega člana. Če boš našla kje pilates za nosečnice javi, jaz bi tudi to, ker ne vem kolikokrat bomo še mi to mel, mene še pa kar nekaj tednov čaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.10.2009 12:57:41   
ninapot
samo opominjam in posiljam link... http://eteos.si/index.php/delavnica-skrbimo-za-vitalnost-telesa-in-pronost-duha.html . Baje se govori, da bo za nosecnice tudi samo pilates, javim ko kaj izvem. Tole je sicer namenjeno vsem, ampak bomo videli! Sibam k ginekologuuser posted image

(odgovor članu ninapot)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.10.2009 13:02:38   
lejlaB33
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRIDEMuser posted image user posted image user posted image

Podlogo prinesem zraven?

Lepo rihtaj pri gineko!!!

(odgovor članu ninapot)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.10.2009 9:14:23   
ninapot
torej 16:00 Atrij?

Pri gineko pa je bilo vse ok, sam rok poroda so mi mal podalasaluser posted image ???!!!

Podlogp pa zraven.

(odgovor članu lejlaB33)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2009 12:49:48   
lejlaB33
Pridem. ej si opazla, da se sam midve tule menva?

(odgovor članu ninapot)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.10.2009 13:34:24   
alenkaG28
Da se ne boste same menle...sam obvestilo, da ob pondeljkih ne bo več telovadbe - problem financ in resnosti. Teme do konca pa so še vloga družinskih ččlanov inokolice (tu bomo obdelale tud kako pripravit prvorojence na novega člana...9.11 je hendig otrok, tko da tiste, ki maste prvega otroka res vabljene - full pomaga, če se ti prej svita kok to lušno malo bebo prijet, pa 16.11. je tud lušna tema Strah pred porodom in porod - brez faz le vidik ginekologinje in babice...fajn za vse tiste, ki boste prvič rodile in tudi tiste ki ste drugo, ali tretje noseče. Iz lastnih izkušen povedano me je drugič prijela panika ravno dan pred porodom in bila je polomija...v glavnem...v predhodnih čvekih so bili tako podatki, kje smo...če ma pa ktera kakšno vprašanje, pa kar na dan z njim - kar se tiče nosečnosti seveda...

(odgovor članu lejlaB33)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.11.2009 12:50:00   
alenkaG28
Pozdravljene...upam, da nisem jaz razlog, da se nic vec ne mente...se vidmo danes ob 17? če ste že pozabile...tema je Vloga okolice na novega člana in kako jo pripraviti na novega člana...Če pride še pa ktera zraven pa ne bom jezna! Več nas je bolje je? :)

(odgovor članu alenkaG28)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.11.2009 13:20:05   
ninapot
Lepo to...nisem vedla, da tudi po forumih gledate. Pa komentirate kaj tud? Jaz pridem, definitivno. Za Katko ne vem, pa Jasna tudi pride in Sanja tud! Za druge pa ne vem, pa saj veste kako je, ko vedno zna kaj vmes priti.user posted image
Se vidjamo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alenkaG28)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?