Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 12:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ala Ajša rabi prenosno jeklenko kisika.Mala deklica je že od rojstva usojena,preživeti rano otroštvo med štirimi stenami,najprej v bolnišnicah sedaj pa doma.Njen orgnizem potrebuje stalni dodatek kisika,da lahko diha.Sedaj imajo doma nerodno okorno aparaturo,katero ni možmo prenašat in Ajšika je spet usojena na zaprt prostor.Kot vsako živi bitje tudi ta mala rožuca potrebuje sončno svetlobo in sveži zrak,da bi srečno rastla naprej. Omogočimo Ajši in njenim staršem lepe družinske sprehode s tem,da podaimo možnost nakupa prenosne kisikove jeklenke.Kot veste je naše zdravstvo mačehovsko in noče nudit brezplačno opremo,torej smo pa me tukaj,da jo nudimo.Takoj,ko se bomo zmenili,kam in na kakšen način bi se zbirala pomoč,boste obveščene,za sedaj pa samo prvi klic in obvestilo,da nas nekdo potrebuje.Zasledujte temo in ne pozabite,da nas potrebuje majhna deklica. Hvala vsem,ki se boste odzvale akciji!!Srce v dlan,me smo že dokazale da znamo kajne _____________________________ SVET JE VELIK,VENDAR MAJHEN. http://neva6.moj-album.com/
< Sporočilo je popravil katrin -- 10.1.2007 21:35:28 >
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 13:04:37
|
|
|
|
*pepelka*
|
Ko boš izvedal kaj več, nujno sporoči, da bomo lahko pomagale po svojih močeh.
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 13:05:59
|
|
|
|
cukerček
|
Se pridružujem
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 13:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz! Super ideja!
< Sporočilo je popravil Skutica -- 1.6.2006 13:50:45 >
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 14:08:03
|
|
|
|
Anonimen
|
O.K., v polni pripravljenosti.
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 14:21:05
|
|
|
|
anitaz
|
Neva, tako lepo si napisala Seveda bomo zbrali denar za malo princesko Naj živi kolikor se da normalno. Pa če lahko vsaj malo še me pripomoremo k temu, pa seveda toliko lepše! Lusa-takoj ko bo možno, nam sporoči vse potrebno...
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 17:33:11
|
|
|
|
ada2
|
komaj čakam, da izvem kam nakazati. Ajša držimo pesti!
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 17:40:20
|
|
|
|
cegelčica
|
Zdi se mi res lepo, da se kdo spomni tako humanih gest. Seveda se bom tudi sama z veseljem odzvala povabilu za zbiranje.
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 21:50:23
|
|
|
|
Liona
|
Joj, tudi jaz bom pomagala deklici omogočiti dostojno življenje. Sporoči kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 21:52:53
|
|
|
|
Marogica
|
se pridružujem
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 1.6.2006 21:53:31
|
|
|
|
Magi*
|
neva, ti si baba in pol! res, bravo za tole srčno idejo. seveda sem zraven.
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 8:07:42
|
|
|
|
njoka
|
Tudi jaz bi rada pomagala!
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 8:41:22
|
|
|
|
LUNA06
|
Tudi jaz bom spremljala in takoj darovala!
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 8:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dekleta zlate ste!!! Če zaidete kaj na Čvek forum,boste lahko prebrale,da je Kerensa poslal mejl prošnjo firmi,ki je uvoznik teh naprav.Čakamo,da se oglasijo in da ugotovimo,če so radodarni,tako,da bi morda podarili ali pa za simbolično ceno dali napravo.Če slučjno bi se kaj takega zgodilo,milim,da bi lahko vseeno kaj zbrale,ker mamica potrebuje še druge pripomočke,da ima punčko lahko doma in ne spet v bolnišnici.Pa pot jo tudi stane ko mora vozit detece v bolnišnico na preiskave in jeseni bo deklica operirana na srčku. Sedaj čakamo samo še Luso,da najde čas in da se priklopi na RR,ter vse prebere in nam pošlje podatke.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 2.6.2006 8:57:49 >
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 9:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena od novic.Kerensa je šla vprašat,če bi bilo možno. Kopiram njeno sporočilo: ravkar sem klicala v Medicotehno. Govorila sem z vodjo servisne službe, Gregorjem. Povedal mi je vse tehnične variante teh prenosnih kisikovih jeklenk. Edina težava je menda v zelo majhnem pretoku kisika pri dojenčkih. Povabil me je na ogled in da skupaj preverimo tehnične zmožnosti. Cena kompleta je cca. 230.000 SIT, torej mora biti to že ornk zadeva za tako ceno. Direktor je bil sicer odsoten, pride pa tekom dopoldneva nazaj in Gregor je rekel, da se bo direktor verjetno strinjal t donacijo ali pa vsaj s konkretnim popustom (kolikor ga on pozna). Tako da... čez pol ure, ko se Kamikaza vrne domov, grem na sedež podjetja, ki je v Ljubljani, in ko se vrnem, vam vse napišem. Držite pesti! _____________________________ Pametnejši odneha. JASMIN STAVROS: Da te nije, da te nije, sreča bi me ostavila prije... al' ovako il' onako, na zelenu granu ču polako... :-)
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 9:44:15
|
|
|
|
emaa
|
Super, čakam na nadaljnje napotke.
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 9:55:15
|
|
|
|
anitaz
|
Kerensa
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 10:28:47
|
|
|
|
naja78
|
ti kar napiši.čakamo.
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 11:24:27
|
|
|
|
teira
|
Čimprej sporoči kam nakažemo, pa bom še jaz v našem podjetju sporočila in bomo naredili dobrodelno akcijo . za malo rožico
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 11:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Dekleta,vse,ki ste pripravljene pomagat Ajši se mi javite privat,imam številko TRR. Hvala vsem za vašo srčnost!!
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 14:37:56
|
|
|
|
Anitka
|
Neva in ostale za tako lepo gesto!!! Tudi jaz bom pomagala! LP, Anitka
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.6.2006 14:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse podatke o apraturi in dobrim ljudem,ki so jo pripravljeni po znižani,zelo znižani ceni prodati dobite na forumu Naš vsakdan v posebni rubriki,čisto zgoraj,v Krensinem postu.
|
|
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.10.2006 23:50:09
|
|
|
|
vrtnica777
|
jest tud pomagala ker poznam tudi eno tako punčico
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 2.10.2006 23:56:15
|
|
|
|
vrtnica777
|
hm,.... eno neumno.... kdo pa je ta mala punčica....
|
|
RE: Srce v dlan,Ajša potrebuje našo pomoč 3.10.2006 17:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Vrtnica, tale deklica je sedaj žal angelček od konca junija . Žal je jeklenko uporabljala samo nekaj dni , potem pa je odšla med angelčke . Še evdno ne mine dan, da se ne bi spomnila nanjo, njeno mamico, sestrico in dobroto RRjevk, ki so zbirale za malo princesko denar. Ajša, počivaj v miru.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.