|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srbenje, otekline po nogah
13.1.2009 13:34:47   
LERO
Najprej so mi noge pod kolenom začele otrdevati, tak kot da bi odmirale. Čez dva dni so me začele srbeti in zdaj imam kar rdeče fleke, izpušaje. Tam, kjer je rdeče, ob hudi razdražitvi noge še bolj otečejo. Srbi za znoret.

Os. zdr. sem to povedala, pa je rekla, da bo teba potrpet. Komaj čakam na jutri, da grem h G.

Mažem se s hladilnim mazilom ali mandljevim oljem. Mogoče malo pomaga. Najboj mi kožo razdraži tekoča voda. Takrat je kar izbruh teh izpuščajev.
A lahko poskusim s canestenom?
Kaj bi to sploh bilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srbenje, otekline po nogah
13.1.2009 15:39:02   
AnciM
Tako hudih problemov sicer nisem imela, ampak za zatečene noge je meni zelo pomagal gel Venorest. Noge so bile veliko lažje in manj zatečene. 

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2009 15:41:30   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: LERO

Najprej so mi noge pod kolenom začele otrdevati, tak kot da bi odmirale. Čez dva dni so me začele srbeti in zdaj imam kar rdeče fleke, izpušaje. Tam, kjer je rdeče, ob hudi razdražitvi noge še bolj otečejo. Srbi za znoret.

Os. zdr. sem to povedala, pa je rekla, da bo teba potrpet. Komaj čakam na jutri, da grem h G.

Mažem se s hladilnim mazilom ali mandljevim oljem. Mogoče malo pomaga. Najboj mi kožo razdraži tekoča voda. Takrat je kar izbruh teh izpuščajev.
A lahko poskusim s canestenom?
Kaj bi to sploh bilo?

probaj knajpanje, meni je full pomagalo samo morš to 3x dnevno nardit... po kakih 10 minut, pa ponoči si pod vzmetnico nekaj podstavi, da boš imela noge dvignjene... drugače pa canesten ni dobro mazat na veliko površino...

upam da ti težave čim prej minejouser posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2009 20:59:29   
LERO
To je kar mal težko, ker ob stiku z vodo dobim še večje izpušaje in otekline.
Upam, da jutri g pove rešitev.

Hvala.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?