|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srbenje?!
18.9.2006 11:29:44   
tatam
Zanima me,če še katero srbijo prsi in kaj bi naj bil vzrok za to???
Nekje dober teden me namreč grozno srbijo,modrčke sem že menjavala,probala celo brez...To je tretja user posted image  in takih problemov nisem imela v prejšnjih.Uporabljam pa kremo proti strijam-Vichy a že dalj časa,tak da je to tudi izključeno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srbenje?!
18.9.2006 11:46:24   
Anonimen
tudi jest uporabljam vse sorte kreme, pa me sedaj grozno srbi po trebuhu. Mislim, da je to predvsem zaradi večanja...upam da prej rodim, kukr da dobim strije....

srbenje pa je lahko tudi posledica pralnega praška ali mehčalca...

(odgovor članu tatam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 11:49:03   
bianka
oj

ja tudi mene srbijo prsi pa trebuh tudi.Jaz mislim da zaradi tega ker koža na trebuhu postaja bolj napeta,prsi pa se tudi večajo.Ali imam prav pa nevem.

Ati je že kaj trebuh razpokal?

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2006 17:00:02   
2 Sraki
Ja, tudi jaz sem se že spraševala kaj je to user posted image  Mene pa srbi samo bradavička ene od prsi in sem včasih že prav jezna ker si ne morem nič pomagat. Je pa res, da je ta precej večja od druge, kar pa morda odgovarja diagnozi "rasti", kar je že ena prej omenila. user posted image

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2006 20:33:22   
frrrr
js sm mela vmes že orng dermatološke probleme zarad tega srbenja...

me je full srbelo in po prsih se mi je pojavil izpuščaj, pa niso vedeli zakaj in mi je dežurni zdravnik kar Hiconcil predpisal... nakar je ob reakciji z železom, ki ga jemljem (Retafer) prišlo do reakcije in je srbenje spremljal še večji izpuščaj, ki je prekril skoraj četrtino telesa...

no, in sem bila še bolj pozorna na hrano, oblačila... vglavnem prenehala z vsemi dodatki... dermatologinja mi je predpisala eno kremo, kasneje še neko negovalno... in se je zadeva umirila

sedaj me srbi le še zvečer, če je bil vroč dan in sm se kaj preveč potila... sm ugotovila, da sem mau alergična na pot... po tuširanju in mazanju, je spet vse ok...

je pa srbenje v neki meri verjetno tudi povečano s povečanjem... čeprav se trebuh veliko bolj veča kot prsi (ki so pomoje že pred meseci dosegle maksimum user posted image )... pa srbijo bolj prsi kot trebuh user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?