tanchi27
|
hojla!! super,sam da ni claritin tko zelo kritičen..men je tud dost bolje,po obrazu se mi čez dan nič več ne pozna,razen če mi postane vroče pa opazila sem da če grem v kak špar al tuš,skratka v te centr nakupovalne,mi zrak noter ne ugaja in kaj kmalu sem rdeča kot rak..meni ni nič kaj tazga vzpodbudnega rekla zdravnica razen tega da bo po porodu vse zginilo,da zdaj so še hormoni tisti,ki vse še poslabšajo...samo jaz imam še cela dva meseca!!!delam pa še samo dva tedna potem pa koristim dopust pred porodniško,ki nastopi maja...pol se bom šele redila pa jedla ...jaz sem pavčeraj dopolnila 30 tednov,tko da te čisto zastopim kako se počutiš..nisem imela nekih težav,samo zadnji teden se pa pozna da je tu že teža,me že kr malo križ boli..mi je pa super da še delam,itak lahko veliko sedim,mam malo prilagojeno,so kr razumljivi,pa tudi zamotim se,ker če sem doma,ti povem jaz sem skoz pri ogledalu in ljudi morim okoli sebe-a sem še kaj rdeča?,kaj pa zdaj? a imam trebuh flekast???-tista panika me malo daje...jemljem pa flonidan še vednop dvakrat dnevno,sem toliko pomirjena zdaj glede zdravil da vem da ne bo šlo nič narobe..zdaj morva pa še samo srečno donosit a ne! ah 26 tednov,to bo zelo kmalu,boš vidla-sebe tko tud tolažim -samo pozdravit se še morva,potem pa itak sledi nakupovanje stvari in priprava,pa bo tu že porod,aja pa v materinsko še morem,še zdaj mi ni uspelo it!Vglavnem želim ti da okrevaš čisto,kar boš,pane preveč papcat ko boš doma,dokler pa še malo delaš pa se ne naprezaj preveč! pridkana bodi in se še kaj tipkama...kak fajn-sre spomniš pred kakim tednom ali dva kako sma ble obupane!!!.res super da nama gre na bolje!! LP! pa se tipkama!