Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 18.1.2009 20:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
A to lasišče na glavi al..... K smo glih na spolnosti Drgač se pa men tud lasje ful mastijo in si jih sedaj ko imam kratke perem vsak dan, prej vsak drug dan. Srbi te verjetno zarad preveč agresivnega šampona. Ali pa kkšnih drugih proizvodov k ne pašejo tvojemu lasišču.
|
|
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 18.1.2009 21:05:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ne vem, opažam da me začne že drugi dan lasišče zelo srbet. npr zdaj me srbi zelo, pa sem rekla, da si zdaj ne bom umila glave, ker bom šla spat in si bol lase poležala in potem ne bom imela nobene frizure. kdaj si ve umijete lase, jaz si jo ponavadi zjutraj preden grem v službo, da sem urejena, ker če bi šla taka ko vstanem iz postele tudi če bi se počesala je bolje da bi si dala kapo na glavo me skrbi že sedaj kaj bo potem ko bom imela otroke in ne vem kako mi bo časovno zneslo še vsakodnevno ali vsak drugi dan umivat lase pred službo včasim me prime in bi se najraje kar z želetko pobriola lase in si kupla lasuljo, ker imam samo težave zaradi teh las, ki so kar nekaj že celo življenje hrepenim po lepih gostih dolgih laseh.... kaj mi priporočate kaj naj storim? kakšen šampon in balzam in fen - ker sedaj imam navaden fen ene pa pravijo da je še najboljši ionski od remingtona??
|
|
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 18.1.2009 21:06:44
|
|
|
|
Akil
|
Pa kaj je tolk priljubljena tale anonimnost?????? Mislim, čist za vse pride folk na spolnost!
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 18.1.2009 21:24:46
|
|
|
|
mulan
|
Jaz sem imela isti problem. No, lase si še vedno umivam vsak drugi dan, srbi pa me ne več, odkar uporabljam šampon 'Ducray elution'. Kupiš v lekarni.
|
|
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 18.1.2009 21:27:50
|
|
|
|
mala maja
|
jaz imam prav tako zadnje čase čisto enake probleme. Mastne lase imam v dveh dneh in tako me srbi lasišče da imam že kar ranice po glavi ker se tako praskam Mene najbolj srbi ko si umijem glavo, drugi dan je malo boljše. Fena ne uporabljam imam pa ravnalec las in si lase zravnam zjutraj predno grem v službo(suhe) Težave se je začela cca dva meseca nazaj po barvanju doma in prejšni mesec ko sem bila pri frizerju mi je rekla da je verjetno res od barvanja. Predlagala mi je eno masko za lase in je res bolje po umivanju z njo, samo je ne smeš vsak drugi dan uporabljat ampak samo cca 1x na teden. Lahko pa je krivo tudi menjava šampona. Samo jaz ga nisem menjala.
|
|
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 18.1.2009 21:35:37
|
|
|
|
hrchy
|
mastni lasje, srbece lasisce in prhljaj so znak vnetja, seboreja oz. sebaroicni dermatitis. Na nastanek tega lahko vpliva hrana (prevec zacinjena, premastna, alergija na doloceno hrano...), stres, premalo vitaminov... To je zelo tezko odpraviti, je treba res poskusati eno pa eno stvar, da se ugotovi, kaj tezave povzroca. No, vec tukaj: LINK
|
|
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 18.1.2009 22:06:39
|
|
|
|
juniorka
|
da še jaz enkrat na spolnosti nekaj napišem meni se je to zgodilo, ko sem jemala elevit (nosečniške) vitamine. Sicer mi je šampon iz lekarne(se ne spomnim kter) malo omilil zadevo, dohtarca je pa rekla, da so glivice in mi dala eno tekočino. Pol sem pa nehala te vitamine jemat in je čudežno srbečica zginila- ne pa mastenje, ampak ok...
|
|
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 18.1.2009 23:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jaz imam težave z lasmi. lase si moram nujno umiti vsak drugi dan, ker se mi preveč mastijo pa še lasišče me grozno srbi, kot da bi imela uši če se ukvarjam s športom me tudi grozno začne srbet lasišče in je tak občutek kot da bi imela mravljišče ali uši na glavi. res je komaj zazdržat a ima še kdo take probleme in kako naj jih omilim ali odpravim? nimam teh težav, sem pa našla en nasvetek nekje na netu: "Za mastno in srbeče lasišče oziroma kožo na glavi je zelo priporočljiva maska za lase s fangom ali blatom iz mrtvega morja. Taka maska takoj ublaži in lajša težave z lasiščem, saj absorbira odvečno maščobo in umazanijo, koža lasišča vzpostavi ponovno ravnovesje, vendar se pri tem ne izsuši. Za optimalen rezultat je treba masko nanesti enkrat na teden." morda povprašaj še na zdravniski-nasveti.net.
|
|
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 19.1.2009 6:53:08
|
|
|
|
analucija
|
meni je pomagal šampon od justa. (šampon za mastne lase). meni se lasišče skvari na morju. s tem šamponom si ga vedno pozdravim, pol pa lahko uporabljam , bilo kateri šampon in je uredu. imela isto zelo srbeče lasišče, ranice, mastne lase... grozno je to res.
|
|
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 19.1.2009 13:57:17
|
|
|
|
Čupka
|
Hja, kaj pa če imaš uši? Jaz sem jih lani fasala od otrok... Sicer pa mene glava srbi za popi.... kadar imam napade nervoze - ponavadi pred menstruacijo. Drugače pa jaz ne bi preveč zbirala nasvetov po forumih in bi se odpravila do dermatologa.
|
|
|
|
RE: Srbeče lasišče in umivanje las 19.1.2009 17:26:17
|
|
|
|
uršika***
|
Šamponi so lahko zelo agresivni, poizkusi ga zamenjti z nežnim otroškim šamponom- drugače si pa jaz tudi perem lase vsak drugi dan, drugače sem preveč nesrečna. Perem si jih pa zvečer, lepo posušim, pa je frizura zjutraj čist ok. Mogoče imaš ravno takšno obliko in dolžino, da tebi vse štrli? Ker jaz si ne predstavljam, da bi se zjutraj prej vsatala zaradi pranja glave??? Si pomislila na drugačno frizuro?? Ampak kaj je pri tej temi takega, da je treba bit anonimen
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?