|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sramne kosti
12.12.2007 15:56:51   
Taula
Sem v 18 tednu in zadnje dni me kar bolijo sramne kosti, ko hodim. user posted image  nosim v križu, posteljica je na zadnjem Uz bila videti OK. Je normalno to da boli že tako zgodaj? Sem prvič user posted image  in nimam pojma o teh zadevah.user posted image

Hvala.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sramne kosti
12.12.2007 15:59:24   
Inigo
ko bi ti le znala pomagat...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 16:03:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Sem v 18 tednu in zadnje dni me kar bolijo sramne kosti, ko hodim. user posted image  nosim v križu, posteljica je na zadnjem Uz bila videti OK. Je normalno to da boli že tako zgodaj? Sem prvič user posted image  in nimam pojma o teh zadevah.user posted image

Hvala.user posted image

Se mi zdi , da si enkrat spraševala o špikanju v nožnici  in takrat sem se nasmehnila pri sebi in si rekla , čakaj , čakaj , da pridejo še boleča medenica user posted image ...Ja, menim  da je to normalna. Špikanje, trganje, zbadanje, vlečenje , raztegovanje , vlečenje dol...vse spada v čudoviti svet nosečnosti user posted image .

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2007 16:05:09   
sinskaT
Bi rekla, če bolečine niso nevzdržne,da je to normalno, če tako nosiš. Mene recimo malček boli trtica (hecno a resnično) in mi je ravno danes moja G rekla, da verjetno zato, ker nosim bolj globoko in se že malo pripravlja telo na porod, vse se širi, tudi sramne kosti. Bo še katera kaj dodala, ki ima s tem izkušnje.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2007 16:05:25   
Taula
Sem spraševala ja. Ja taka sem..panik, ker ne vem kaj je normalno.user posted image  Razen boleč križ..to vem.user posted image user posted image

Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 16:08:50   
buči
Jaz sem zdaj v 33. tednu. me tako boli, da se komaj obrnem v postelji, ko se pa končno dvignem pa še 5 minut kravsam naokoli, ker imam občutek, da mi bo p... razpadla. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako je bilo že pri prvem, in komaj čakam, da bo konec nosečnosti!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 16:09:36   
Taula
Radosti user posted image  torej.user posted image

Hvala.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2007 16:13:20   
Magi*
oh yes, nosečniške radosti. zagrabijo pa ene prej, druge kasneje. user posted image

te ne bom strašila kako je en teden pred rokom pri drugem bejbiju. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 16:14:38   
Taula
te ne bom strašila kako je en teden pred rokom pri drugem bejbiju.

Lubica..jaz imam komaj prvega...do drugega bo še preteko vode. Če me ne mine vse ob prvem porodu.user posted image  Kaj še tu strašiš...še nisi v P?user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 16:14:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

oh yes, nosečniške radosti. zagrabijo pa ene prej, druge kasneje. user posted image

te ne bom strašila kako je en teden pred rokom pri drugem bejbiju. user posted image

to bi pa tudi jaz rada vedela user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2007 16:35:57   
Divja vijolica
Bolijo me že dolgo, se sploh ne spomnim od kdaj. Je bilo pa pri prvi nosečnosti velikoooo lažje (manj boleče). Sedaj, drugič,  me pa tako boli, da se ne da opisat, sploh če nekaj časa ležim, pa potem hočem vstati. Grozauser posted image . Kot, da imam vse polomljeno tam dol. Saj ne veš kaj bi user posted image ali user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2007 16:54:38   
Roberta69
Meni se to dogaja nekje od 20 tedna. Se mi pa zdi, da je vedno huje. Sicer me ne boli skos (hvala bogu user posted image ), ko pa zaboli je prav svinj... V bistvu bolečine najbolj opažam, ko recimo vstanem s stola. Pika na i so bile pa bolečine zadnjič: ko smo šli s Šmarne gore (še vse ok), ko pa sem pred blokom vstala iz avta, je pa tako bolelo, da sem kar obstala in sem do bloka hodila, kot bi bila na tridnevni ježi - orng ouch!!! Se pa tolažim, da se bo do poroda vse močno razširilo in bo takrat lažje.

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2007 17:10:14   
Ancy
To je normalno, saj se sramna kost skozi celo nosečnost pripravlja na porod ko bo morala pomagati pri iztisu ploda. Hormoni v nosečnosti vplivajo na hrustanec, ki sramni kosti združuje in ta hrustanec postaja vedno bolj mehek tako da se glede tega ni treba nič obremenjevati, to je vse samo pripraval na zaključno dejanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2007 18:01:40   
benika
Se pa tolažim, da se bo do poroda vse močno razširilo in bo takrat lažje.

Ja, ja, ti se kr tolažiuser posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2007 21:59:29   
*lenc@*
mene so bolele zadnji mesec full! telo se spreminja, po moje ni nič .
Če si radovedna, vprašaj G. Ne sme nas bit sram, nobeno vprašanje ni tako neumno kot ga nekateri razumejo.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.12.2007 22:10:18   
Naja30
Normalno je, ja. Vsake toliko časa te sramne kosti bolj bolijo, ko se vse širi, potem se spet malo umiri. Na koncu pa zelo boli. Vsaj mene je. In tudi že tako zgodaj.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.12.2007 7:53:49   
Lanchy
Pri meni so se te tezave zacele nekje v 22.tednu, potem je bilo pa okrog 28. tedna malo zatisja, zdaj je pa spet kar hudo. Noseca sem pa 33. t. Televizijo mi je najlazje gledat s stola in ne s kavca, ker drugace komaj vstanem. V potelji je pa tut cel zuruser posted image ...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
13.12.2007 10:06:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
13.12.2007 10:20:13   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

to bi pa tudi jaz rada vedela user posted image

evo, na kratko:

trebuh je med koleni. spodnjega dela trebuha sploh ne čutim na dotik - koža je povsem omrtvičena, tako so nategnjeni in verjetno tudi potrgani živčni končiči. sramne kosti in ostale medenične kosti bolijo, najbolj pri vstajanju. ponoči ali zjutraj, ko hočem vstati iz postelje, se najprej dvignem preko boka in počakam, da me nehajo boleti vezi, ki se še trudijo držat trebuh, ko se malo v tej sedeči pozi nadiham, poskusim vstati in se postaviti na noge. auč, boli. potem pa leva, desna, vsakič, ko prenesem težo na drugo nogo, me v sramni "kosti" noro pekoče zaboli. aja, pa fajn škrtajo vse kosti - predvsem v križu. ko kihnem npr ali se prestavim iz enega na drugi bok tako zaškrta, da se mož zbudi. ko sem malo razgibana, je pa bistveno bolje. ... to ej le delček iz mojega trenutnega življenja. aja, pa zatečena sem že fejst in levo roko zelo slabo čutim, imam tako odrevenelo. menda je to normalno.

me je kar strah poroda, ker imam občutek, da bom narazen razpadla, ko bo mali potoval na ta svet.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.12.2007 11:26:44   
TinkiBinki
Hm, ste tudi mene malo pomirile. Mene pa medenične kosti bolijo, sploh ne morem ležat na boku, se mi vse razboli, tako da sem v polsedečem položaju ponoči, saj me mravljinči v desni roki. No, še malo, pa tudi to mine...:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.12.2007 12:05:34   
buči
Mislim, da se vse počutimo bolje, ko slišimo, da ima še kdo enake težave. Jaz sem bila ponoči v porodnišnici, ker me je noro bolelo, pa je baje le mali predebel ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.12.2007 12:06:39   
Taula
V katerem tednu pa si?user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.12.2007 12:28:28   
Mbee
IZVIRNO SPOROČILO: TinkiBinki

Hm, ste tudi mene malo pomirile. Mene pa medenične kosti bolijo, sploh ne morem ležat na boku, se mi vse razboli, tako da sem v polsedečem položaju ponoči, saj me mravljinči v desni roki. No, še malo, pa tudi to mine...:)

jst imam čist enake probleme ampak v polsedečem položaju pa ne morm spat ker mi nogico rine pod desni del reber in vsakič k sm v polsedečem položaju mi prou tko škrtne k porine nogico notr....res grozn občutek....kaj naj bi blo to mravljinčenje, jst mam včasih čist mrtvo roko....user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?