|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sramežljiv otrok
7.1.2013 9:47:10   
mayble
Naš 3-letnik je postal ekstremno sramežljiv..je itak že tak po naravi, zdaj pa se mi zdi da je vedno huje - kdorkoli ga ogovori, takoj začne lazit po meni, se mi ovije okoli noge in podobne - tudi če sreča sošolce iz vrtca, isto ali pa še huje - zdaj je začel še z babicami in dedkom tako delat, že če jih ne vidi teden dni so zanj kot tujci. Zanima me, ali je to samo še ena njihova faza ali jaz kaj narobe delam, kako naj mu pomagam, da bo bolj samozavesten? Mogoče delam jaz napako, ker ga odganjam od sebe ko ga je sram in mu težim da naj neha bit tak??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sramežljiv otrok
7.1.2013 9:58:08   
m_o_i
ja, mogoce ga ti biksas. otrok isce pri tebi varnost s tistim ovijanjem okoli nog(je pri nas isto; sicer samo pred neznanci), ti pa ga podis proc.
tudi mi imamo sramezljivcka nasploh in preverjeno otrok "sprejme" tistega, s katerim imam tudi jaz dober odnos. Definitivno pa sem jaz posrednik pri navezovanju stika.

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu mayble)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2013 13:10:28   
hedviga
Taka je naša Š. No, težko bi rekla, da me ne moti, ampak po moje nimaš kaj narest. Jaz jo pustim, naj visi na meni, čeprav mi ne paše in čeprav se najbrž komu zdi razvajena do konca, ker se ne odziva na raznorazno animacijo (takrat vsi rinejo vanjo). Po določenem času se počasi ogreje in odtaja in na koncu je ni za ustavit. Ma, jih bo že minilo, čeprav je smotano vem...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2013 14:58:08   
ronja
Faza. Vsaj pri nas je bila. Tavelika je bila kot mala taka divja pogumna punčka, potem je postala eno ubogljivo sramežljivo bitje, zdaj je pa spet samozavestna, živahna, malo nagajiva in pogumna punca:). Tamala ni bila nikoli sramežljiva, pa se je tudi zdaj parkart zgodilo nekaj podobnega, očitno pač nekje okoli 3-4 leta to pride, nimam pojma...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mayble)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2013 15:00:07   
ronja
najbrž komu zdi razvajena do konca, ker se ne odziva na raznorazno animacijo (takrat vsi rinejo vanjo)

Jaz se tudi ne odzivam, ko rinejo vameuser posted image (ok, razen enemu:D). Ne vem, zakaj ljudje mislijo, da so prav oni tako strašno fajn, da bo otrok totalno navdušen, tudi če jih privč vidi. Drugi so pa taki na izi, pa otroci takoj vanje zlezejo, ker jim dajo dihat.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2013 16:15:50   
tečla
Meni gre fuuul na živce ko kdo rine v otroka ko otrok izrecno pokaže da mu to ni všeč. Pa daj otroku dihat za vraga.
Moj je tudi bolj sramežljive sorte oz rabi nekaj časa da se ogreje, Jz dotični osebi povem da naj mu dajo nekaj časa da se ogreje, vstran pa otroka nikoli ne podim.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2013 14:08:47   
hedviga
Jah, sej naša bi se obesla name tut če bi jo stran rinla  user posted image  Ima en tak dober sistem da jo raj še sam zagrabiš, samo da neha user posted image  je pogruntala in ga uporablja tudi v drugih okoliščinah. Zdaj sta imela norice in med temi noricami je ratala prava pravcata drama queen.. Ja prov za smejat, niti na živce ti ne more  it tolk je očitna user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu tečla)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?