|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srajčka
10.12.2007 8:45:14   
ery
Oj.

Pomagajte mi in mi najdite eno fajn belo srajčko...Ne vem kako naj razložim.. Oblekla bom črne kratke hlače ali črne dolge na korenčka. Ne vem še. Kupila sem si tak črno-bel korzet, ki se za vratom zaveže. Res je dober. No in spodaj bi rabla belo srajčko ali pa majčko, ki je narejena na srajčko, pa je ne dobim, vse so take široke... Pa tudi ne bi rada, da je pretirano draga..
Modne poznavalke, prosim svetujte mi, kakšno srajčko si predstavljate in nalimajte kako slikico.

Hvala vam !

lp...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srajčka
10.12.2007 13:50:53   
Rožica I
Moja kolegica je takšno telirano (na body varianto) našla v Clarku menda zelo poceni.

ROŽICA

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 14:11:45   
helloKitty
Nara Camice ma ful lepe, sam so mal dražje. user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 14:16:49   
ery
Aha, Nara Camice ima fenomenalne srajčke, ampak..cena..za moj žep... hm...

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 15:07:35   
Anonimen
Ja, točno, v Clarku sme jih jaz probavala, pa so mi bile ene čisto premajčkene. So pa satenaste zmečkanče, ful dobre.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 17:32:02   
citrončica
jaz sem v C&A gledala, tud imajo, tam okrog 20-25€...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2007 20:24:06   
riders
Ja, Nara Camice....zelo lepo, pa zelo drago....

Ampak Ery, ti rabiš v bistvu eno čist navadno belo srajčko, pri Nara Camice pa niso čist navadne. Ti boš itak dala korzet čez. Pejt pogledat v ta nov Mercator, tam je ena štarcuna Xanaka in imajo en kup lepih stvari, sploh ne dragih, sigurno se bo našla ena taka bela srajčka.

Jaz sem predvčerajšnjim tam kupila belo majčko, črn brezrokavnik, eno dolgo tuniko in dve dolgi ogrlici in sem dala 69€ (tolk je bla ena srajca v Nara Camice). Roba je kvalitetna, sem že vse oprala in je čist OK.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 8:17:10   
Rožica I
http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=85849&sparte=2124

Tule je nekaj takega, simpl v vseh pogledih.

ROŽICA

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 8:34:54   
ery
Hvala, hvala... Ja točno, jaz rabim bolj preprosto, ne tisto od Nara Camice, ker so res lepe...jaz imam pa že korzet čez in bi bilo vse kičasto potem.
Bom šla res pogledat v Clarka, upam, da kaj najdem, ker se mi res ne da okrog skakat.

Če pa katera najde kako slikco, se pa priporočam. user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.