|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srček prenehal biti....
13.11.2009 11:06:51   
divans1
Punce, zanima me do kdaj je nekje največje tveganje oz. možnost, da preneha biti srček? Včeraj se je to zgodilo moji kolegici, ki je v 11.tednu. Pa ni mela nobenih bolečin ali krvavitev. Zakaj do tega pride??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srček prenehal biti....
13.11.2009 11:30:31   
katra55
Meni se je to zgodilo v 10. tednu, takrat sem začela krvaveti, srček pa je baje prenehal biti nekje v 9.tednu.
Do tega pride ponavadi zaradi genetske napake, ki je nezdružljiva z življenjem.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2009 11:32:10   
Najaa
Meni so ugotovili v 10t, plod je bil pa velik za dobrih 8t.
Krvavela nisem, nobenega znaka nisem imela, tudi nos. težave (slabost, vrtoglavico) sem še imela. Tak da sem bila na pregledu ful šokirana. Je pa boljše, da se to zgodi zgodaj kakor kasneje ali da je kaj narobe z otrokom.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2009 11:35:48   
Anonimen
Pri meni je prislo do prenehanja bitja srcka v 9t.Sem se ravn tako tolazila,da je sigurno prislo tako zaradi kaksne genetske napake,vendar...imela sem miom,v 7t zacela krvaveti,plus zelo mocan bronhitis.

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2009 14:46:09   
Anjuša
Zdravo! Pri meni so ugotovili na prvem pregledu, pri dobrih 10 tednih, plod pa je bil mrtev že prej. Baje je to posledica kromosomske napake, kaj več pa tudi G ne znajo pojasniti. Je pa seveda bolje sedaj kot pa kasneje - sreča v nesreči bi se temu reklo. Jaz sem sicer v tistem obdobju imela velike težave z zobmi oz. zobobolom....mogoče je to kaj vplivalo na nepravilen razvoj...ne vem.
Nisem pa imela nobene krvavitve ali kaj podobnega, niti bruhala nisem, nič nič nič....zgleda, da je bilo hormona že toliko manj...

< Sporočilo je popravil Anjuša -- 13.11.2009 14:47:21 >

Anjuška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2009 18:02:12   
Mariana
Meni so ugotovili enkrat v 7t in drugič v 9t. V drugo je bila opravljena analiza in ugotovljena je bila trisomija ploda tj.Down.sindrom.

(odgovor članu Anjuša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2009 18:08:57   
nadka30
jaz sem bila nekje v 11 tednu, ko so ugotovili da je srček nehal bitim odmrl naj bi že prej, počutje je vse do tiste sobote bilo odlično, zjutraj še vse ok, popoldan pa se mi je pojavil rahel rjav izcedek,ko sem prišla v bolnico so mi povedali samo da srček ne bije več, nisem imela nobenih bolečin,zakaj je prišlo do tega po resnic povedano nimam pojma, verjetno pa je bila kriva genska napaka,
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2009 19:41:03   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Punce, zanima me do kdaj je nekje največje tveganje oz. možnost, da preneha biti srček? Včeraj se je to zgodilo moji kolegici, ki je v 11.tednu. Pa ni mela nobenih bolečin ali krvavitev. Zakaj do tega pride??

Možnost je vedno.  Tudi na koncu nosečnosti. Žal. user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2009 20:37:16   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Možnost je vedno.  Tudi na koncu nosečnosti. Žal. user posted image

Moji bivsi sosolki je na PDP pri pregledu G ugotovila da srcek ne bije vec user posted image user posted image user posted image
Grozno!!!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......