|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprožen porod
7.1.2008 12:40:28   
Netopirčy81
Oj!
Odločitev je padla... Jutri gremo rodit user posted image . Sem 2 dni čez PDP in mi je dohtarca dons rekla, da me bojo jutri kar sprejeli in sprožili porod. Baje mi bojo dal tableto za mehčanje MV. Me je kar mal strah, ker ne vem, kako dolgo bo vse trajalo, na bolečine sploh ne upam pomisliti.... Skratka, držite pesti in mislite name, da bo porod čimprej za mano...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sprožen porod
7.1.2008 12:52:48   
san
user posted image srečno, držim pesti, da bo hitro in brez komplikacij in seveda naj bo zdravo deteceuser posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2008 12:55:05   
Taula
Srečno. Naj porod mine čimprej, brez bolečin, in da kmalu pestuješ detece.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2008 12:59:46   
urssyy
Držim pesti, da bo hitro in čim manj boleče. Drži se !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2008 13:01:07   
BrankaO.
Netopirči srečno user posted image user posted image in blagor tebiuser posted image user posted image

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2008 13:01:09   
Leiah
Srečno jutri user posted image user posted image , pa naj čim hitreje mine

Lp

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2008 14:02:31   
TONČI.
Želim ti vso srečo. Pa da čim hitreje mine. Meni so v prvo sprožil porod 2 dni čez rok. Odprta 3cm. So mi pa predrli mehur. Popadki so se začeli takoj. Rodila 4 ure po predrtju mehurja. 

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2008 14:07:11   
Anonimen
najprej ti bodo "spustili plodovno vodo".če se ne boš odpirala oz. imela svojih popadkov,dobiš tableto in umetne popadke.Ampak se ne sekiraj,bolj sproščena greš rodit prej bo tvoj sonček zunajuser posted image

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2008 14:30:58   
binči

Kam pa greš roditi kajti tudi meni bodo jutri sprožili porod v Kranju.
Ali si že imela aminoskopijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2008 14:52:53   
jaša2
meni so tudsprožili porod s to tabletko. na dan roka me je G poslala v bolnico, naslednji dan sem dobla prvo tabletko.  čez nekaj ur me je začelo zvijat, kot posledica tetablete oz. ker je MV "zorel", niso pa bli popadki, kot so mi rekle babice. čez noč je zvijanje pojenjalo. zjutraj so mi dali še eno. primla takoj, s tem, da so bli krči vedno hujši, na 5 min. ob treh zjutraj sem pa pol rodila. torej, vse skup je trajalo 2 dni.
priporočam ti, da se fajn napiješ tekočine prej in naješ, ker jaz sem bla cela 2 dni tešča oz. samo zajtrk so mi dali. pa pit nisem smela kaj - za primer, če bi se porod začel, ker moraš bit "sčiščen".

ej, veliko lepih trenutkov ti želim - in čimmanj bolečih. saj veš, da brez bolečin ne gre, samo ko bo mimo, boš vidla, boš prav ponosna nase, kaj vse si prestala in s tem spravla na svet tvojo lepo bebiko!!!!user posted image user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2008 15:03:37   
mala pikica
Želim ti, da čimprej mine in vso srečo user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2008 15:11:46   
Netopirčy81
Hvala punce za vzpodbudne besedeuser posted image . Mi je kar nekak lažje...
Drgač bom pa na Jesenicah in to že ob 07:00h zjutri (razen če se bo danes ponoč kaj samo od sebe sprožilo - jutri je pa še luna).
Seveda bom poročala, kako je šlo...

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2008 15:38:43   
Lunca1
Netopirči in binči držita se jutri.

Jaz sem prvič tudi rodila na Jesenicah 9 dni čez rok. najprej so me pobrili, sklistirali, potem pa dali umetne popadke in EA, vmes pa še predrli mehur. Rodila sem pa od vstavljanja umetnih popadkov v 6 urah.

Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2008 18:11:00   
Soncnica Sandra ***
vso srečo pa naj čim hitreje in mileje mine!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2008 19:24:59   
Anonimen
Držimo pesti :).

Neposredna povezava do sporočila: 15
7.1.2008 22:34:36   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

vso srečo pa naj čim hitreje in mileje mine!!!

podpis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!čimbolj pozitivno mislt!!!!!!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2008 12:04:06   
Anonimen
glede na to da te bodo klistirali, raje samo veliko pij in ne jest. Jaz sem pojedla na dan poroda (sem vedela da bodo prozili) dve torti kar spodaj v porodnisnici, ko sva z mozem cakala, da se popadki zacnejo. Bila sem grozno lacna in nisem niti pomislila kaj se bo zgodilo, ko me bodo klistirali. REZULTAT: wc je bil ves posprican z drekom - najprej eden, potem se drugi. Vsa panicna sem brisala kolikor se je dalo, a vseeno mislim da je tista, ki je prisla za mano verjetno umrlauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......