|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sproščanje - vpliva na zanositev?
26.8.2008 14:29:11   
M1987
Želimo si novega člana... Vse si to želimo, ki smo tu in koliko je tistih, ki jih ni tu na RR user posted image Služba, službene obveznoti, skrb za preživetje, krediti, obveznosti... Vse to slabi nas in slabo vpliva na našo zanositev. user posted image Brala sem, da bi vsaka bodoča mamica morala biti sproščena, se ne obremenjevati - sekirati, skrbeti zase in za zdravo življenje, se zdravo prehranjevati user posted image . Vemo pa da je danes tempo življenja pester. Kako se sproščate? user posted image Jaz uživam pod tušem in ko razvajam samo sebe, rada grem na sprehod kjer sam vse na pašo, zdaj urejam album s slikami mene in mojega, ko sva začela hoditi, vse lepo po vrsti, za najinega bodočega sončka pa delam tudi rodovnik po moji in fantovi strani user posted image ... A kaj če vas nekdo spravi iz tira, pride do situacije ko vas potre? Jaz sem zelo občutljiva in se za vsako besedo sekiram in moj pravi da to ni dobro - vem, ampak kaj storiti? Kaj to res tako zelo vpliva na izostanek user posted image in user posted imageuser posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sproščanje - vpliva na zanositev?
26.8.2008 14:49:36   
sakuL
kako se sprostimuser posted image hja pri takem tempu življenja zelo težko ,uživam pa ob poslušanju muzike, pa poj tut pojem zraven, to mi je najboj filinguser posted image user posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2008 15:18:01   
moniponi
Vsaka skrb, stres, neprestano razmišljanje o neki zadevi ki te bremeni,... lahko vpliva na izostanek user posted image  in posledično je tudi zanositev težja, oziroma kasneje se zgodi. Jap, res je! Seveda pa drži da se je velikokrat težko sprostit. Jaz grem običajno po službi malo na kolo, ali pa proti večeru, probam mislit na nič, oziroma opazujem pač vse okrog mene ko se vozim( kako si je nekdo uredil vrt, kako lep bazen ima nekdo, skratka na vse kar se me dejansko ne tiče, samo opazujem in uživam). Tako pozabim na vse kar se je slabega zgodilo danes in ne mislim na to kar bo jutri. Seveda pa mi žal to sproščanje ne uspe ravno vsak dan.
Vsem ki si želite user posted image  želim da ste čimprej in čim bolj sproščeno user posted image !

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2008 15:24:16   
baguSka
Jaz uživam pod tušem

Jst tud... zelo! se posebno ko moza ze neki casa ni doma... user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2008 15:25:11   
baguSka
rada grem na sprehod kjer sam vse na pašo

tega stavka glih nisem dobro razumela...

ampak ne, jaz ne hodim na pašo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2008 15:26:54   
baguSka
za najinega bodočega sončka pa delam tudi rodovnik po moji in fantovi strani

a tebe to sprosca!? no, mene zihr nebi, ce bi to delala za nekoga, ki sploh (se) ne obstaja... ce pa to sprosca tebe in ce tega ne pocnes zaradi sebe, pa zelo lepo... user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2008 15:29:06   
baguSka
A kaj če vas nekdo spravi iz tira, pride do situacije ko vas potre? Kaj storiti?

Ja seveda se zgodi. Ampak si ne smes pustiti, da to nate vpliva dolgorocno. Ni konec sveta... svet se vrti in vse gre dalje. Ne ustavljaj ga po nepotrebnem, ce ves da si s tem samo skodis...user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2008 15:30:03   
baguSka
In priporocam ti, da vsak dan preberes tole: user posted image

Užij dan - izkoristi dan, živi ga čutno, danes, zdaj, optimalno, širše... Živi danes kot, da živiš zadnji dan. Vsakemu, ki ga imaš rad, mu to povej in tistega, ki ga ljubiš ga poljubi...

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2008 15:31:44   
Ylenia
men tut najbolj sproscajo sprehodi. ceprov bi blo mogoce boljs ce bi kolesarla al pa tekla, pa to ni tko enostavno, ker ponavad vzamem sabo se psa (ki prevoha vsak grm) in se mi ne da 5m tect, pol pa psa za sabo vlect. tko da se rajs lepo pocasi sprehajam.user posted image
me pa drugace velik stvari znervira - ne vem kako enim ljudem nc ne pride do zivga.
mi je ze zrdavnica priporocala avtogene treninge, pa se to se nisem naucila. vcasih si dam v dvd predvajalnik kaksen cd s pilatesom pa se mal zviram pred televizijo - to tut pomagauser posted image

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2008 15:35:22   
M1987
baguSka

Objave: 14839
Član od: 30.11.2004
Status: odsoten

rada grem na sprehod kjer sam vse na pašo

tega stavka glih nisem dobro razumela...

ampak ne, jaz ne hodim na pašo...

(odgovor članu M1987)

O šit... Škrat... Mislila sem napisat, da grem rada na sprehod kjer dam vse na pašo - živčke na pašo user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2008 15:36:21   
baguSka
men tut najbolj sproscajo sprehodi. ceprov bi blo mogoce boljs ce bi kolesarla al pa tekla, pa to ni tko enostavno, ker ponavad vzamem sabo se psa (ki prevoha vsak grm) in se mi ne da 5m tect, pol pa psa za sabo vlect. tko da se rajs lepo pocasi sprehajam

evo tocno tak 'problem' mam tud jst... user posted image user posted image user posted image

so pa tud men ze priporocal jogo... k cemur se se nisem spravla... zal user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2008 15:37:24   
baguSka
mal te hecam... da ne bos tok obremenjena... user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2008 15:42:56   
M1987
Ej sam čim vidim tvoj nick da mi kaj napišeš se vedno smejem user posted image user posted image user posted image A ti je že kdo rekel, da so mu zaradi pošle trebušne mišice? user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.8.2008 15:43:31   
baguSka
da so mu zaradi pošle trebušne mišice?

zarad cesa!?

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.8.2008 19:46:34   
M1987
HA, HA, HA a vidiš tok se smejem, da se zatipkam... Mislila sem napisati, če so komu že pošle trebušne mišice zaradi tebe (ker spravljaš v smeh) user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.8.2008 12:51:08   
nf
Pod prvo, ne se sekirat o tem, da moraš biti sproščena! user posted image  user posted image  user posted image  
Kako jaz "Sproščam"? Hodim v hribe, hribčke, gričke, kucle... pa na izi sprehode, kolesarim, kdaj tudi v službo (do katere imam ene 15m), hodim na morje za vikende, berem karkoli mi zapaše, gledam tv, se zabavam z dragim (hmmm to pride na prvo mesto, da ne bo užaljen user posted image ), mah vse. Predvsem pa ne podrejam življenja svojemu fiktivnemu bodočemu user posted image .  

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.8.2008 17:30:47   
Anonimen
Sproščanje user posted image  tko načrtno tega ne počnem, da bi rekla zdej se moram sprostiti...se pa trudim da uživam v melenkostih dneva, pa naj bo to kavica v parku, sladoled zvečer pred TV-jem ali pa masaža stopal, ki mi jo privošči dragi, cartanje z malčkom.......... in ponavadi mi uspe biti sproščena, do nekaj dni pred Muser posted image  potem pa kot obsedena gledam/razmišljam o znakih.... user posted image  in vedno znova me razočara, ker pride....user posted image

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.8.2008 17:41:58   
M1987
Anonimen sva na istem user posted image

potem pa kot obsedena gledam/razmišljam o znakih....  in vedno znova me razočara, ker pride....

Moj je rekel, da naj se jutri ne veselim preveč, da ne bom preveč razočarana. Pravi, da je potem še njemu težko, če je meni. Namreč jutri izvem izvide iz laboratorija, če sem user posted image . Sem danes oddala kri. Delava na user posted image od začetka marca. Tudi tebi želim, da se ti ta najlepša želja čimprej uresniči. user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.8.2008 14:59:49   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Namreč jutri izvem izvide iz laboratorija, če sem user posted image . Sem danes oddala kri. 

Je bila lepa novička?

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.8.2008 15:50:53   
fragola
Joj vem, da je hudo ko čakaš in čakaš, vendar če delata na bebici od marca to pa ni tako hudo, tako da res dej možgančke na pašo, vem pa da je zelo težko, ker sem v isti situaciji!!! Srečno in upam, da boš kmalu user posted image !!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.8.2008 15:55:11   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: nf

IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Namreč jutri izvem izvide iz laboratorija, če sem user posted image . Sem danes oddala kri. 

Je bila lepa novička?

To pa tud mene zanima.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.8.2008 15:59:12   
baguSka
Aha sem ze nasla odg. na drugi temi. Skoda.

Pa drugic.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.8.2008 16:47:22   
M1987
Žal... user posted image Gremo pa v novi krog. Menda je 7-ica neka magična številka user posted image user posted image user posted image  user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?