Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 25.2.2008 21:29:15
|
|
|
|
vesel
|
Ja pri meni je sex sprozil pporod oz.sperma bila sm noseča 37t in 3/7. Lahko si privoščita akcijo,če pa zeliš da bi prej rodila potem pa pusti da ti spusti sppermije.One so tiste,ki pripomorejo k začetku poroda!LP
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 25.2.2008 21:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem rodila 14 dni pred rokom po krasnem večeru . Ponoči se je začelo in mali je prijokal na svet zjutraj ob 6.30. Je moj vedel povedati, da sperma sproži porod. Sva se zvečer še hecala, če izbereva rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 25.2.2008 21:56:03
|
|
|
|
vesel
|
Moja pa se je rodila po krasnem večeru drugi dan ob 22.58h! Kr na akcijo pa je!Nč bat!
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 25.2.2008 22:00:53
|
|
|
|
eva1
|
Mi smo ponoči ob 8h mi je odteka voda, rodila zvečer ob pol desetih!
|
|
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 26.2.2008 12:25:00
|
|
|
|
Klaudia
|
Mi smo zvečer . Ob 2h zjutraj sem se zbudila s popadki, ob 10h zjutraj pa se je že rodila naša punca. Točno en teden pred PDP
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 27.2.2008 21:53:36
|
|
|
|
Zofy
|
Uau, pol to res pomaga. Sem mislila, da so to bolj kot ne "vraže". Ma jaz sem tudi mislila, da bi rada, da čimprej pride. Zdaj, ko pa imam še manj kot 4 tedne, pa se mi zdi, da bo tako ali tako prišel prehitro
|
|
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 15.10.2009 19:07:52
|
|
|
|
googica
|
meni zaenkrat ni pomagalo :). danes mam predviden rok in mali zgleda še ni za akcijo.. bo treba še seksat, enkrat bo že sprožl :D
|
|
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 15.10.2009 19:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
meni ni prav nič pomagalo... obakrat sem šla čez rok (3 in 2 dni) več ali manj so mi ga sprožili pri obeh porodih. poskusi s pitjem čaja iz malinovih listov... pomaga pri mehčanju materničnega vratu.
|
|
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 15.10.2009 19:17:51
|
|
|
|
rija
|
če je to pomagalo ne vem, ampak ponoči ob dveh mi je odtekla voda , zjutraj na pregledu pa je G rekla, da se vidive naslednji teden....
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 15.10.2009 19:21:35
|
|
|
|
ZARA
|
Glede na to, da je debata stara že leto in pol pomoje nima smisla več dajat kakšnih predporodnih nasvetov.
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 15.10.2009 19:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
sem šele zdaj opazila...
|
|
|
|
RE: Sprožitev poroda po seksu! 15.10.2009 21:40:13
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Glede na to, da je debata stara že leto in pol pomoje nima smisla več dajat kakšnih predporodnih nasvetov. mogoče si je pa anonimna zaželela odgovoriti na svoje vprašanje...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?