Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spremstvo otroka v bolnici 2.3.2007 8:39:46
|
|
|
|
romy
|
Jaz ko malega zavarvam vsako šolsko leto je zraven tudi kot neko dodatno zavarovanje in plačam mislim da okrog 2000 sit in imam potem krite stroške, če mali bognedaj pristane v bolnišnici, oz. kritje hotelskih stroškov. Ej, pa ne vem za ketero zavarovalnico gre, mislim pa da za Slovenico. Bom mogla doma pogledat, trenutno sem v službi. Ja se kar splača dat 2000 sit na leto. Jaz to vedno naredim. Samo če vi nimate tega urejenega mislim, da ti zdaj ne bo to nič prav prišlo, edino za vnaprej.
|
|
|
|
RE: spremstvo otroka v bolnici 2.3.2007 8:49:46
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem sicer dojila, ampak ko sva bila z malim na infekcijski, so bile sestre začudene, da ga še dojim. Po mojem bi se mirno lahko zlagala. Kdo bi te pa preverjal? Pač si ga dojila ponoči, ko sestre niso bile v bližini, če bi slučajno kdo preverjal. No, ko je otrok star tri leta, bi bilo to manj verjetno, takrat pa ti najbrž res ostane samo še zavarovanje. Dobro, da si me spomnila, moram tudi jaz urediti. Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 2.3.2007 8:50:21 >
|
|
|
|
RE: spremstvo otroka v bolnici 2.3.2007 10:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: romy Jaz ko malega zavarvam vsako šolsko leto je zraven tudi kot neko dodatno zavarovanje in plačam mislim da okrog 2000 sit in imam potem krite stroške, če mali bognedaj pristane v bolnišnici, oz. kritje hotelskih stroškov. Ej, pa ne vem za ketero zavarovalnico gre, mislim pa da za Slovenico. Bom mogla doma pogledat, trenutno sem v službi. Ja se kar splača dat 2000 sit na leto. Jaz to vedno naredim. Tole je zavarovanje samo za priemr nezgode oziroma spremstvo v bolnišnici v primewru NEZGODE. Ne velja pa za bolezen. Za spremstvo ob bolezni imajo zavarovalnice različno urejeno. Pri Vzajemni moraš narediti posebno polico za otroka in pride malo dražje, kot če si že sam zavarovan pri Adriatiku in imaš to potem kot dodatno zavarovanje. Za ostale zavarovalnice ne vem. Če primerjam Adriatic in Vzajemno, se to veliko bolj splača urediti pri Adriaticu, ker je premija manjša, vsota, ki jo lahko koristiš na leto (ja, to je omejeno), pa je pri Adriaticu višja. Ti pa mora tovrstno zavarovanje teči 3 mesece, da ga lahko začneš koristit.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.