milki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Milki, glede sprememb ne vem, ker še nista v vrtcu, ti dam samo par predlogov, kaj naredit s hrano na tleh: - lahko nabaviš tiste posodice, ki se prisesajo na mizo, da je ne more otrok dol treščit - meni je zelo prav prišel ročni sesalec za suho in za tekočine (prav tako v visoki nosečnosti z 18 mesečnico, ki je "hotela sama jest" in ji je to tudi dobro šlo, samo veliko je seveda pristalo tudi na tleh) Druga možnost je, da ga imaš doma, če boš itak doma. Upam,d a se vse zrihta. PS: sicer sem ti pa fauš še pa još, da se ti zbudi IN ZASPI NAZAJ ob 5h-6h. Pri nas se takrat samo zbudi - in to vedno in to obe (no, ta manjša še prej) in potem NE ZASPITA nazaj... tak da s tem se lahko tolažiš - vsaj zaspi nazaj... O teh posodicah sem že razmišljala, ampak sem zadnjič tok močno držala njegovo skledo, da je ni mogu dol treščit, je pa z roko začel hrano ven metat, al pa z žlico začne tolčt po hrani in meče ven Ročni sesalec sem si tudi že nabavila in je v uporabi vsakih pet minut... Da bi ga pa mela doma, uf, si pa sploh ne upam pomislit , se mi zdi da komi z njim sfolgam, kje pa je še novorojenček...pomoje bi bla kr kriza. Pa se mi zdi da v vrtcu ful uživa, da bi mi blo kr škoda da ni v vrtcu.