Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sprememba namembnosti zemljišča 9.3.2009 13:53:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno. Če spada pod kakšno zaščiteno kmetijo ni šans. Če se zemljišče drži naselja in vmes ne bi bilo nobenega prostora, potem bi se mogoče dalo. Pri nama je bilo tako, da je zraven ogromno naselje, vendar je med naseljem in najino parcelo cca. 50 m pas sosedov in nama niso odobrili. Če bi bila lastnika te parcele, pa bi bilo zazidljivo. Skratka, kar nekaj. PAmetno je it na občino in vprašat na konkretnem primeru. Če rečejo da je šansa, potem daš vlogo in čakaš, drugače pa počasi začneš iskat drugo parcelo.
|
|
|
|
RE: Sprememba namembnosti zemljišča 10.3.2009 9:02:02
|
|
|
|
Poka
|
Ja ful komplicirajo, ampak če večkrat probaš pa tečnariš, mogoče kaj dosežeš. Kaj pa če kupite od sosedov tisto njivo? Jaz samo vem, da to tako dolgo traja... Če imaš nesrečo, tudi 20 let nočem nobenga strašit, sam gre se za to, da moraš bit v desetletnem planu občine,predenj daš vlogo, pol pa če prvič ne uspe, verjetno čakaš še enkrat toliko... Razen, če bo zdaj kaj hitreje... Verjetno je hitreje, če še komu kaj plačaš.
|
|
|
|
RE: Sprememba namembnosti zemljišča 14.3.2009 7:55:23
|
|
|
|
cukr07
|
Ja res se na te spremembe čaka zelo dolgo, ker mora biti vse skupaj izpeljano v okviru občinskega prostorskega plana. Midva imava tako vlogo na občini že od januarja 2005, pa do sedaj še nisva dobila odgovora, kljub temu da sitnariva kolikor se le da vedno rečejo, da bo čez dva, tri mesece...., pa so mimo že štiri leta in še vedno nič. Je moj ravno ta teden klical in so rekli, da bo julija pa res rešeno - no bomo videli. Želim ti veliko sreče, predvsem pa potrpljenja pri reševanju tega problema.
|
|
RE: Sprememba namembnosti zemljišča 18.3.2009 22:26:03
|
|
|
|
srša
|
Občina ima točno v planu, kdaj se spreminja prostorski plan, to je vsakih nekaj let. Če zamudiš rok za oddajo, čakaš na naslednjo spremembo plana, kar lahko traja spet nekaj let. Občina naj bi nato organizirala razgrnitev novega prostorskega plana, to spremljaj kdaj bo, če tvoji vlogi niso ugodili, se lahko pritožiš. Mojo vlogo so slučajno založli in če ne bi takrat gnjavla ne bi bilo iz tega nič. Tako da se včasih splača bit tečen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?