Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sprememba imena in priimka 10.8.2005 6:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro:kava:! Soseda mi je zadnjič omenila postopek, ker sem zasledila, da se sedaj z partnerjem enako pišeta...hotela sem ji čestitati za poroko:sloncek::sloncek::sloncek:pa mi je povedala tako: Poroka je za naju predraga, zato sem šla na občino, izpolnila vlogo za spremembo pirimka, plačala okoli 8000 sit...in čez 2-3 tedne je dobila pošto, če še vedno vztraja/se strinja s to spremembo...in čez mesec dni je postala nova oseba z novim priimkom. Nič ne rabiš pojasnjevati zakaj. Tako je povedala. Lp!:rozica:
|
|
|
|
Sprememba imena in priimka 10.8.2005 7:05:51
|
|
|
|
PIAF
|
Moja kolegica enako!
|
|
|
|
Sprememba imena in priimka 10.8.2005 7:18:32
|
|
|
|
Lunca1
|
Moja sestra je spremenila ime, ko je bila stara 18 let. Edini pogoj je bil polnoletnost.
|
|
|
|
Sprememba imena in priimka 10.8.2005 7:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha..potem je imela seveda še stroške z osebno izkaznico, vozniško itd... Lp!
|
|
|
|
Sprememba imena in priimka 10.8.2005 8:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Greš na Moje nastavitve in spremeniš 8)
|
|
|
|
Sprememba imena in priimka 10.8.2005 8:20:05
|
|
|
|
African queen
|
Jaz sem si zamenjala priimek.Greš pač tja in poveš,da želiš spremenit ime ali priimek,izpolneš nek obrazec,seveda navedeš tudi vzrok(jaz sem napisala:osebni razlogi)Plačaš taxo 11.050 sit.Potem pa čakaš na odločbo dva meseca in ko prejmeš odločbo počakaš še 14 dni(ker je pač možna pritožba)in potem začneš lahko z zamnejavo dokumentov..
|
|
|
|
Sprememba imena in priimka 10.8.2005 8:21:08
|
|
|
|
dunja1
|
Tudi jaz sem si pred prbl.2 mesecema spremenila priimek,saj imava z mojim :love: različne želje glede poroke,mi je bilo pa grozno,da imam drugačen priimek kot moja :duda:. Vse skupaj me je prišlo okoli 20.000 SIT in kar nekaj letanja pa upravni enoti.Ampak občutek je zdaj pa zelo dober!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?