|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprememba glasu na koncu nosečnosti
28.12.2009 23:28:25   
memole80
Pozdravljene!

Že več kot mesec dni opažam, da imam hripav, spremenjen glas. Zanima me če je katera imela ali ima podoben problem? Prijateljica mi je rekla, da je možno, da imam spremenjen glas zaradi kisline. Res me zadnje čase izredno peče zgaga.

Upam, da bom po porodu imela spet normalen glas. Iz dneva v dan ga imam manj in pri porodu ne bom mogla niti kričati, he he.....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sprememba glasu na koncu nosečnosti
29.12.2009 7:51:22   
Zala01
Jaz naj bi rodila naslednji četrtek, pa mi moj prvi falotek že 2 tedna govori: joj, mami, meni pa je tolk všeč tvoj pokvarjen glasek.user posted image Tako, da je možno, da je kaj na tem, mož mi sicer ni nič omenil, jaz pa do tega posta tudi nisem dala temu pozornosti. Bom opazovala...user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2009 7:54:23   
SaaS
Ja hripavost je lahko posledica preveč vračanja kisline v požiralnik in zatekanja v glasilke.
Jaz sem imela to težavo pred letom in pol, in tudi zdaj v nosečnosti občasno. Poleti sem bila kar lep čas hripava, brez vsakršnega prehlada, kašljanja in smrkanja. Bilo mi je malo čudno, ker hripavost ni izginila in sem šla do zdravnice in sem dobila omenjeno diagnozo in tablete, ker rupurut ni čisto nič pomagal (te sem morala potem opustiti, ko sem zanosila). In primerna prehrana. S pravilno prehrano se da to kislino kar dobro urediti.
Mene zgaga nikoli ne peče le po nekaj dneh "prepovedane" hrane postanem hripava. Recimo malo več kave, kakšen alkohol, bolj mastna hrana, zdaj med prazniki orehova potica...
Mene je pri tem res motilo, ker zvečer otrokom nisem mogla niti uspavanke zapeti...user posted image user posted image
Jaz mislim, da po porodu ne boš imela več takšnih težav s kislino in s tem tudi z glasom in ne boš imela več hripavega.

< Sporočilo je popravil SaaS -- 29.12.2009 7:59:48 >

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2009 22:17:05   
naja78
rupurut 2x na dan in b komplex je zelo dobrodošel v nosečnosti!
ali je viroza-hripavost,ali pa je kislina,kot so napisale predhodnice!!!
kupi tudi ca sandoz!!!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?