Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sprememba blata po uvajanju goste hrane 9.10.2007 15:29:56
|
|
|
|
SPOKEC
|
mislim da ni nič narobe. naša ina še zdaj včasih v blatu viden korenček
|
|
|
|
RE: Sprememba blata po uvajanju goste hrane 9.10.2007 18:19:29
|
|
|
|
frutka_
|
Res se spremeni blato, kajti v črevesno floro pridejo z novo hrano nove/druge bakterije in te poskrbijo za stilsko preobrazbo drekca. Drekec bo dobil tudi taki pravi človeški vonj po drekcu.
|
|
|
|
RE: Sprememba blata po uvajanju goste hrane 9.10.2007 20:07:38
|
|
|
|
potonika
|
Pojdi Frutka, mam najraje, da je podoben normalnemu človeškemu drekcu, da se potem ne sekiram...
|
|
|
|
RE: Sprememba blata po uvajanju goste hrane 9.10.2007 20:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Frutka, mam najraje, da je podoben normalnemu človeškemu drekcu, da se potem ne sekiram... Saj ko bo jedla to kaj ti ješ, bo tudi normalno kakala. Saj to je nor,malno da se drekec spremeni, pa magari je malo sluzast na začetku samo da ni driska, to je hudič ti povem, pa saj boš sama vidla. Driski se še nihče ni izognil.
|
|
|
|
RE: Sprememba blata po uvajanju goste hrane 9.10.2007 20:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
. Kakšni so bili vaši začetki, če se še spomnite? Aha, šele sedaj sem opazila, da te zanima kakšni so bli moji začetki. Kaj pa vem Z mamo se nisem kaj ekstra pogovarjala o svojem "prvem" blatu, z atejom tudi ne. Po moje pol ni blo nekih problemov z mojim kakanjem. Verjetno pa se mi je drekec spreminjal, to pa ja.
|
|
|
|
RE: Sprememba blata po uvajanju goste hrane 9.10.2007 20:40:58
|
|
|
|
natasa26
|
ojla mamice tudi pri nas se je začela sprememba blata danes smo prvič trdo kakali in jokali zdraven tako da kuham že kompot da bo jutri lažje kako je bilo z jokanjem ob kakanju pri vas? hvala lp
|
|
|
|
RE: Sprememba blata po uvajanju goste hrane 10.10.2007 9:25:27
|
|
|
|
potonika
|
Nivess, dobr da si še enkrat prebrala, da si vidla, da me zanimajo vaši začetki ... A tebe nikol nič ne skrbi brez veze? A je blo tolk too much vprašanje al kaj?
|
|
|
|
RE: Sprememba blata po uvajanju goste hrane 15.10.2007 12:04:57
|
|
|
|
mami_miki
|
ja več bo jedel "naše hrane", bolj bo kakec podoben našemu
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Katero ime?Februarka08 (
82%)
(
18%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!