|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprememba blata po uvajanju goste hrane
9.10.2007 15:24:40   
potonika
Mojemu 6m dojenčku sem včeraj in danes prvič dala par žličk kuhanega jabolka, danes pa ima malce čuden kakecuser posted image . Zgleda kot nekakšen žele ali sluz brez vonja, pa še rdeče pikice so ble enkrat vmes. Malo me skrbi user posted image . Kakšni so bili vaši začetki, če se še spomnite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sprememba blata po uvajanju goste hrane
9.10.2007 15:29:56   
SPOKEC
mislim da ni nič narobe. naša ina še zdaj včasih v blatu viden korenček

(odgovor članu potonika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2007 18:19:29   
frutka_
Res se spremeni blato, kajti v črevesno floro pridejo z novo hrano nove/druge bakterije in te poskrbijo za stilsko preobrazbo drekca.user posted image
Drekec bo dobil tudi taki pravi človeški vonj po drekcu.

(odgovor članu potonika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 20:07:38   
potonika
Pojdi

Frutka, mam najraje, da je podoben normalnemu človeškemu drekcu, da se potem ne sekiram...user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2007 20:22:44   
Anonimen
Frutka, mam najraje, da je podoben normalnemu človeškemu drekcu, da se potem ne sekiram...user posted image

Saj ko bo jedla to kaj ti ješ, bo tudi normalno kakala. Saj to je nor,malno da se drekec spremeni, pa magari je malo sluzast na začetku user posted image  samo da ni driska, to je hudič ti povem, pa saj boš sama vidla. Driski se še nihče ni izognil.user posted image

(odgovor članu potonika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2007 20:29:16   
Anonimen
user posted image . Kakšni so bili vaši začetki, če se še spomnite?

Aha, šele sedaj sem opazila, da te zanima kakšni so bli moji začetki. Kaj pa vemuser posted image  Z mamo se nisem kaj ekstra pogovarjala o svojem "prvem" blatu, z atejom tudi ne. Po moje pol ni blo nekih problemov z mojim kakanjem. Verjetno pa se mi je drekec spreminjal, to pa ja.

(odgovor članu potonika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2007 20:40:58   
natasa26
ojla mamice tudi pri nas se je začela sprememba blata
danes smo prvič trdo kakali in jokali zdraven tako da kuham že kompot da bo jutri lažje
kako je bilo z jokanjem ob kakanju pri vas?

hvala lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2007 9:25:27   
potonika
Nivess, dobr da si še enkrat prebrala, da si vidla, da me zanimajo vaši začetki user posted image  ... A tebe nikol nič ne skrbi brez veze? A je blo tolk too much vprašanje al kaj?

(odgovor članu natasa26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2007 12:04:57   
mami_miki
ja več bo jedel "naše hrane", bolj bo kakec podoben našemuuser posted image

(odgovor članu potonika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2007 13:45:08   
lee
BREZ PANIKE!
Ja ob uvajanju nove hrane se jim spremeni kakec. Tudi odraslim se spreminja blato... Sicer je pa dobro, da spremljaš blato, verjetno bo po kakšni hranici tudi "driskica"user posted image , pa drugič take rdeče pikice, pa temne, pa bele,... včasih bo zaprt, včasih pa tako pokakajo, da nobena plenička ne zadrži in da pomaga samo tuš user posted image user posted image

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero ime?
Februarka08

(82%)

(18%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!