Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sprem. bivališča-kumu sporočiti? 10.10.2007 18:35:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Napišeš dopis in zraven fotokopijo spremembe naslova: Zdr. zavarovanje, mobitel, elektro, internet, komunala, rtv, služba, razni katalogi ali svet knjige, banka, če imaš otroke šola, vrtec, časopis...
|
|
|
|
RE: Sprem. bivališča-kumu sporočiti? 10.10.2007 18:37:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincy82 Vendar je potrebo baje to spremembo sporočiti tudi davčni, in kdo ve komu še Mojmu davčni ni bilo potrebno, ker je naslov spreminjal na UE. Je bilo vse avtomatsko.
|
|
|
|
RE: Sprem. bivališča-kumu sporočiti? 10.10.2007 18:41:56
|
|
|
|
tincy82
|
Hvala za odgovor!!! Potem bom pa res kar dopis sestavla in pošiljala okol - fajn da ni treba osebno povsod hodit!! Sej sm dons klicala na UE, pa mislim da sem dobila eno pripravnico, al neki podobnega, ker mi ni pravzaprav nič povedala.
|
|
RE: Sprem. bivališča-kumu sporočiti? 10.10.2007 18:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem, da mobitel brez dokazila sploh ne pošlje na nov naslov. Mislim, da je tako najenostavnejše. Pa seveda, da to narediš pred koncem meseca. škoda, da jih kličeš. Samo napiši na kuverto namen (sprememba naslova), pa bo prišlo takoj v prave roke.
|
|
|
|
RE: Sprem. bivališča-kumu sporočiti? 10.10.2007 18:47:53
|
|
|
|
tincy82
|
|
|
RE: Sprem. bivališča-kumu sporočiti? 12.10.2007 3:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Upravna enota, kjer urejaš spremembe osebnih podatkov (ime, priimek, naslov), avtomatsko sporoči te podatke samo DURS-u in ZZZS-ju. Vsem ostalim, za katere želiš, da dobijo tvoj novi naslov, moraš to sporočiti sama. Kako in komu boš to sporočila, pa je seveda odvisno od tebe. Kot dokaz je seveda dovolj osebna izkaznica ali potni list (original na vpogled ali fotokopija v trajno last).
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?