|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprejeta v vrtec-kaj potrebujem
5.7.2005 15:19:47   
Anonimen
Pozdravljene,
danes so partnerja klicali da je otrok sprejet v vrtec - prvič - bila pa je 3.na čakalni listi.
:bravo: full sem vesela
in sedaj ne vem kaj rabim???
Hvala za pomoč.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
5.7.2005 15:42:07   
Anonimen
Oprosti, kaj si mislila s tem, kaj rabiš?
1. potrdilo pediatra za vključitev v vrtec
2. oddati vlogo za znižanje plačila - odločbo o odmeri dohodnine za preteklo leto (če tega že nisi oddala), da ti bodo določili višino zneska
3. ostalo pa najbolje v dogovoru z vzgojiteljico (včasih imajo vrtci kakšne posebne navade - oblačila...)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2005 15:51:44   
Anonimen
Mislila sem katere papirje potrebujem?
Hvala Miša 99

l.p.
Tassy

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2005 17:21:58   
frutka_
Miša ti je že napisala, da potrebuješ potrdilo od pediatra, otrok mora biti cepljen.

Prav tako kupi v knjigarni/papirnici vlogo za znižano plačilo vrtca ter jo izpolni in priloži odločbo o dohodnini za leto 2003 (če je nimaš jo greš iskat na davčno)

Potrebovala bosta še copatke in rezervo za preobleč (jaz imam za malega kar 3komplete ker še je malo neroden pri hranjenju) morda tudi kakšnega medvedka, ki otroka spremlja v vrtec in veliko dobre volje pa pozitivnega mišljenja!

LP:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2005 8:49:54   
Lenny
Jaz sem našega miška vpisala prejšnji teden. Prinesti moram še zdravniško potrdilo, vlogo za znižanje plačila pa oddam septembra.
Potreboval bo telovadne copatke, komplet za preobleči, najljubšega pliškota.
Najboljše, da kar pokličeš ali pa se sama oglasiš, ti bodo zagotovo vse povedali. Jaz sem z vzgojiteljico klepetala skoraj eno uro, pa zagotovo še veliko stvari ne vem.
Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2005 0:01:11   
Samo
Lenny, opozorilo - če greste prvič v vrtec, bo september prepozen za oddajo vloge. Oddati jo moraš vsaj 15 dni pred nastopom vrtca. Torej do 15. avgusta. Če ne, ti bodo prvi mesec zaračunali polno, torej 80%.

Drugače pa je rok 15. november, če se ne motim. Takrat je treba oddati za naslednje koledarsko leto, da s 1.1. uveljavljaš znižanje po novih podatkih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2005 8:06:01   
viv_
samo - mislim da je rok 15.9. za naslednje koledarsko leto...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2005 9:13:27   
Anonimen
Pri nas se je dalo tudi med letom, pomembno je bilo le to, da sem oddala do 5. v msecu za obračun pri naslednjem mesecu. Mi smo seveda tudi ta rok zamudili, vendar so nam kljub temu vlogo rešili in že naslednji mesec upoštevali znažani znesek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2005 15:05:10   
Lenny
Samo, hvala! Se bomo kar podvizali in oddali še pred dopustom. Ne bo potem nepotrebnega divjanja in morebitne jeze po nepotrebnem!
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2005 21:47:19   
Samo
Ni kaj. Sicer pa se je verjetno dobro pozanimati. Lahko da je v različnih občinah različno. viv, pri nas je gotovo 15. 11. rok za naslednje koledarsko leto. Do 15. v mesecu pred prvim vstopom v vrtec (ne 15 dni pred nastopom, kot sem napisal) pa je treba oddati prvo vlogo.

LP, S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.7.2005 11:16:39   
mirka
Mene pa zanima čisto nekaj drugega:zmeden2:- mogoče nevmesnega. Ali ste malčkom kupile majhne ruzake za v vrtec, da imajo v njih spravljena rezervna oblačila ali jih imajo v čem drugem?
Jaz sem gledala malo po trgovinah in imajo kar fletne nahrbtnike - kje in kakšne ste kupovale ve in kateri so še za pol praktični?

M:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.7.2005 17:17:09   
frutka_
Ja, jaz sem malemu kupila nahrbtnik. Niti ne tako malega, ker mu noter vedno spravim dve rezervi, pleničke in kakšen puloverček. Velikost je klasična, da paše tudi mami! Kupila sem ga v Benettonu in je kar luškan. Paše k vozičku, da ga lahko obesim gor na ročaje.

Računaj da bo mala ziher kaj umazala in potem vlačiš tisto domov in naslednji dan nazaj. Vsak dan moraš prinesti pleničke in stekleničko pa kako igračko (če jo ima) in je rukzak hitro poln.
Pri nas ima vsak otrok svojo omarico in v njih pospravljamo stvari za posameznega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?