|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprejem v porodnišnico
10.9.2006 19:55:21   
Emanuelle
Tiste, ki ste že izkusile čar rojstva, zanima me naslednje:

1. če ti odteče voda in prideš v porodnišnico, ali ste vstopile zadaj ali skozi glavni vhod? Greš lahko peš do sprejemne sobe ali ti pripeljejo voziček (glede na to, da po odteku plodovnice naj ne bi hodile)?
Ali je kakšna razlika, če prideš ponoči ali čez dan? user posted image

2. v primeru, da imaš popadke je verjetno isto user posted image  user posted image  user posted image

Sicer grem tudi jaz drugič rodit, ampak prvič sem imela sprožen porod, tako da sem se sama pripeljala do tja, zdaj pa ne vem. Pa pripravljena bi bila rada

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sprejem v porodnišnico
10.9.2006 20:18:20   
Marogica
Meni je pri prvem porodu odtekla voda.
1. Jaz sem vstopila pri vhodu, ki je namenjen porodnicam, ne vem, kako se mu reče. SEm sama hodila oz. mož me je pripeljal in spremljal do sprejemne sobe. Od takrat dalje pa nisem smela več vstati. Je pa res, da je parkiral pred vhodom.
Najbrž razlike ni, če prideš ponoči ali podnevi. Sama sem prišla enkrat okrog 17. ure, drugič pa okrog 21. ure
2. Najbrž je isto, nimam izkušenj.

Upam, da sem ti pomagala

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2006 20:29:00   
Pikabu
Na Jesenicah imamo itak samo en vhod. Odtekla mi je voda, ob sprejemu so mi dali voziček, ko so me pa pripeljali z dvigalom gor, je babica rekla, če grem lahko peš in sem šla potem do porodnih sob spet peš. Prišla sem pa sredi noči.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2006 21:03:39   
lelaval
Jaz sem 3x šla rodit ponoči - torej pri stranskem vhodu.
Če ti odteče voda, te bo mož ali kdorkoli te bo peljal, zagotovo odpeljal do vhoda, od tam naprej pa boš lahko šla peš (boš prej, kot, pa če bi on šel še po voziček). Pri popadkih pa isto.
Pa ne sme te bit nič strah.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2006 21:42:19   
eya
Če ti odteče voda, naj bi poklicala rešilca, da te odpelje. Če pa te pripelje kdo, pa naj gre po voziček. Ponoči je odprt samo en vhod (Lj porodnišnica).
Če že imaš popadke, verjetno lahko greš sama do sprejemne sobe...jaz sem šla, čeprav sem imela popadke že na 2 minuti...sem pač mal počepnila vmes user posted image

Pa drži se!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

otroška trgovina na internetu
nada56

Nakup otroške obutve, oblačil, igrač in športne opreme preko spleta. Ali bi kupovali?

DA, idealno (21%)

DA, če je dostava brezplačna (33%)

NE, raje obiščem trgovino (46%)

Število vseh glasov: 165

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!