Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Pa je tudi to minilo. Pol je pa mela pupo tako pridno da je pri 9. mesecih 2 uri sedela za mizico in gledala knjigico. Kaj češ: Miha vse pogliha
, obupujem s tabo, ker te razumem. pri nas je bilo isto prvih 5 mesecev, potem pa ni bilo več spanja v vozičku in vožnja je bila dosti bolj umirjena in sproščena, ker jo je pričela zanimati okolica.
ojej..
Otroci pač jokajo, ampak kmalu se začno tudi smejati
.
Tam princeska uživa, gleda okoli, potem pa zaspi. In jo samo preložimo v voziček s kengurujčkom vred. Tam potem nekaj časa spi. Če se zbudi in joka, pa jo nazaj "naložimo".
bi človk kr najraj kriču od tugote....no jst hvala bogu nimam teh problemov,jst nažga samo položim v voziček in je ta že v carstvu snova
. Ker pa imamo
, pa moramo na sprehod - pa konec koncev mali mora tudi na zrak... Ah ja, jaz čakam, da bo sedel, pa upam, da bo pol boljš.
hodila naokrog, pa v živalski vrt, pa na Bled in Bohinj,....ah kaj...kje si pa upam. Ko se začne dret je amen cuzamen... Sem pa v dar dobila kengurujčka in ga imam kar v vozičku. Ko se začne dret, hop v kengurujčka in potem zaspi. Sicer pa smo včeraj podrli rekord, saj je bil mali neverjetne 3 ure v vozičku in je spal.. Sem vmes hodila gledat če sploh še diha....