|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spoznavanje staršev?
15.10.2008 8:53:29   
naja17

V družbi smo že nekajkrat imeli temo o tem, kako bo, ko bodo naši otroci želeli pripeljati domov fanta/punco (vsi smo sicer še brez otrok, ampak tok stari, da so te teme klasika)...
Zanima me:
- Kdaj so vas vaši partnerji predstavili svojim staršem in obratno?
- Kdaj mislite, da boste vi pripravljeni spoznati otrokovega fanta/punco? (verjetno nikoli, ampak...)
- Boste dovolili, da vam pripeljejo domov vsakič novega/novo?

Moj partner je moj prvi uradni fant (beri z njim prvič spala, z njim ostala) in za njega se ve, tako da sem mnenja, da ko bodo moji otroci imeli nekoga, ne želim, da mi vsakič vozijo domov novega fanta/punco. Želela bom vedeti s kom in kje, ampak lih vseh zblojenih najstnikov ne bi spoznavala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spoznavanje staršev?
15.10.2008 9:08:06   
nuala
Mojadva sta sicer tudi še majhna in to lahko počaka.

Ampak domov lahko pripeljeta kogar hočeta in kadar hočeta. Zdaj in v prihodnosti. To je njun dom, mi pa smo njuna družina.
Tudi ne vem zakaj naj nebi spoznala vseh tistih najstnic? Pekla jim bom palačinke, malo povprašala kje se kupi to in ono fletno oblekco. Prav fino bo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2008 9:21:02   
mojcaziga
Uh, težko vprašanje. Naš je sicer star 6 let, ampak so že padale prve simpatije in do sedaj smo doma gostili že čisto vse. Zdaj nas verjetno čaka obdobje, ko bodo vse punčke fuj in fej in popolnoma nepotrebna bitja, ki so samo za zgagouser posted image user posted image . Imam sicer občutek, da naš ravno iz cveta na cvet ne bo skakal (ne upam, si trditi, ker puberteta šele prihajauser posted image user posted image ), ker se kar naveže na človeka............ Svojih izkušenj mimam, ker sem še zmeraj v vezi s prvim dečkotom, imela sem samo eno veliko simpatijo pred njim za katero pa so tudi vedeli doma, ker sva parkrat šla skupaj ven in me je prišel iskat. Jaz mojemu nisem bila prva, mislim pa, da sem prva, ki me je peljal k sebi domov in to je bilo po 6 mesecih, ker je bilo silvestrovo. Predstavili smo se, si voščili, potem pa sva midva že šla na drug žur. potem pa je minilo še pol leta predno smo se sploh konkretno začeli pogovarjat. Zgleda so čakali kaj bo iz vezeuser posted image user posted image
Seveda bo domov lahko vozil svpje prijatelje in prijateljice, verjamem pa, da se bo tega bolj malo posluževal in bo z njimi čas izkoristil zunaj. tako po moje bo tudi s puncami. Domov bo verjetno pripeljal le tiste, ki bodo pomenil malo več. Se že veselim, da bom lahko user posted image user posted image user posted image user posted image , moj user posted image pa tudi, ker si bo lahko očke spočil user posted image user posted image , pa podoživljal svoje prve ljubice

lp, Mojca

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2008 10:03:59   
blaža
Jaz bi rekla, da naj dajo svoje skozi. Že od malega jih vzgajamo, kako se bojo pa pol razvili v odrasle osebe, je odvisno od vzgoje in karakterja. Jaz imam dva fantka. Eden bo imel šest let, drugi eno leto. Mislim, da ne bom imela probleme s tem, če bojo pripeljali svoje punce, pa če tudi jih bo več. Sploh se s tem ne obremenjujem in si ne zamišljam kako bom nekoč babica,...Življenje je njuno, midva z možem jima pa bova pomagala, da se osamosvojita in se potrudila, sedaj pri vzgoji, vse drugo pa je v njunih rokah. Kje pa piše, da bosta imela punce. po tihem upam,da ja, pa če tudi bi se odločla drugače, bi ju vedno z možem sprejela, takšna kot sta. Kot vedno reče moj mož: Če bi rada kvačkala, pa kvačkajta, ni treba da hodita k nogometu!user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2008 10:26:29   
muki1
Če no Nežina(4,5let) teorija držala, jaz njenega moža že poznam user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
15.10.2008 10:42:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2008 10:48:40   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Zanima me:
- Kdaj mislite, da boste vi pripravljeni spoznati otrokovega fanta/punco? (verjetno nikoli, ampak...)

1. jaz sem njega kar kmalu, on mene po nekaj mesecih, kar pa me niti ne čudi, saj kot otrok še sošolcev/sošolk ni smel vabiti domov (kaj šele kako lušno bejbo user posted image );

2. kaj pa vem, ko bo bosta imela kolkertolk razpucano v glavi, kaj je ok in kaj ne:

3. glej točko 2 user posted image  Čeprav bo en zgornji limit vseeno treba postavit user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2008 10:51:37   
lois
Jaz sem mnenja, da moj otrok lahko domov pripelje punco/fanta čimprej, seveda ko bo čas za to, saj menim, da je lahko otrok z "resno" punco/fanta bolj resen in ne zaide v kakšno "čudno" družbo. Jaz se tega bolj bojim.

Glede tega, ali bom dovolila, da mi pripelje vsakič novega/novo, pa sem mnenja, da ni potrebno, da ostane pri prvi/prevemu, saj tako bolj razišče osebnosti in je kasneje tako bolj srečen v svojem razmerju s partnerjem, ne pa da kasneje ugotovi, da pa ipak ne bi bil samo s to osebo in ga kasneje tudi kaj biksa. Seveda pa to vse ob svojem času.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2008 10:52:09   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Meni je tavelika baba povedala (kar je tudi posneto), da bo vedno spala med nama in, da nikoli ne bo šla od doma. Tko, da bolj težko odgovorim na to vprašanje.
Zagotavljam pa, da k bo tipček prvič prespal pri njej (ob svetem nikoli), bo v postelji full gužva.

user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2008 10:52:36   
sazi
Jaz sem doma predstavila vse moje fante in tudi spoznala starše vseh. Je pa res, da sem vsako zvezo vzela zelo resno in če je bil fant pomemben del mojega življenja (in obratno), mi je bilo samoumevno, da spoznava še družini drug drugega.
Sicer bom mogoče čez 15 let drugače razmišljala, pa vendar bi kar rada videla in vedela in spoznavala s kom vse se moj otrok druži.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.10.2008 10:56:03   
Vešča
rnji
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Ampak domov lahko pripeljeta kogar hočeta in kadar hočeta. Zdaj in v prihodnosti. To je njun dom, mi pa smo njuna družina.
Tudi ne vem zakaj naj nebi spoznala vseh tistih najstnic? Pekla jim bom palačinke, malo povprašala kje se kupi to in ono fletno oblekco. Prav fino bo.

Enako razmišljam.

Res ne vem, zakaj bi otroku prepovedovala kogarkoli povabiti domov? user posted image

Jaz sem vse fante pripeljala zelo hitro domov - v mojo sobo. In hvala bogu mi starši niso nič težili. Samo enkrat, ko sem po 3-eh letih pustila enega fanta, ki je bil mami zelo všeč, je rekla, da zdaj pa do poroke ne smem več nobenega pripeljati, ker ona potem težko preboleva moje bivše user posted image .
No, ko sem imela naslednjega fanta in ga nisem hotela pripeljati domov (iz principa), pa je mami sama po enem mesecu rekla, "ja, kdaj ga boš pa pripeljala pokazati?". Sem ji rekla, da nisem prepričana, da se bom z njim poročila, pa je rekla "saj vseeno". Firbec dela svoje user posted image .

Jaz vsekakor želim, da je moj dom topel in prijazen do vseh, ki mojemu otroku nekaj pomenijo - in vsi prijatelji/ce in fantje so dobrodošli.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.10.2008 11:08:31   
tanikaa

V družbi smo že nekajkrat imeli temo o tem, kako bo, ko bodo naši otroci želeli pripeljati domov fanta/punco (vsi smo sicer še brez otrok, ampak tok stari, da so te teme klasika)...
Zanima me:
- Kdaj so vas vaši partnerji predstavili svojim staršem in obratno? Nekako po dveh tednih.user posted image
- Kdaj mislite, da boste vi pripravljeni spoznati otrokovega fanta/punco? (verjetno nikoli, ampak...) Takoj ko bo fant imel punco. Čim prej jo vidim, prej ji lahko zavijem vrat. Ne, hecam se. Upam, da jo bo hitro pripeljal domov.
- Boste dovolili, da vam pripeljejo domov vsakič novega/novo? Ja, ker prva upam da ne bo zadnja. Naj fant sproba in spozna čim več punc. Tako bo ločil pleve od semena.

Moj partner je moj prvi uradni fant (beri z njim prvič spala, z njim ostala) in za njega se ve, tako da sem mnenja, da ko bodo moji otroci imeli nekoga, ne želim, da mi vsakič vozijo domov novega fanta/punco. Želela bom vedeti s kom in kje, ampak lih vseh zblojenih najstnikov ne bi spoznavala.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.10.2008 11:09:59   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Isto. No, palačink ne maram pečti, tak da bosta s to tradicij morala nadaljevati moj sin in mož. Za pogovor o cunjah pa si bom vzela čas, ooooo, to pa. user posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.10.2008 11:34:48   
VRTNICA84
Jaz sem mojega pripeljala domov po prvem mesecu poznanstva in on mene tudi. Moji otroci bodo lahko pripeljali domov, takrat ko bodo meli malo v glavi popucano. Tega pa ne bom dovolila, da mi bi vsaki teden nekoga drugega domov priprljala.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.10.2008 12:11:49   
copka
A ni bolje, da ves s kom se druzi?user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.10.2008 12:13:39   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Če no Nežina(4,5let) teorija držala, jaz njenega moža že poznam user posted image .

Ja, jaz tudi že poznam Mirninega moža. user posted image  Sem vesela, bo mela tudi fajn taščo, se dobr zastopva user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.10.2008 12:29:40   
uursa
Mojega so poznali že preden sva bila par,on je pa mene predstavil malo kasneje. Zdej mamo pa doma pubertetnico(14 let),kateri so bili lani fantje še "bedni",letos pa zjutraj tud na WC ne mormo,ker visi v kopalnici in jo čist mede. Sicer ne  prizna,ampak znaki so očitni. Tako da me je kar malo strah in upam da bo delala po pameti in ne po hormončkih!? Ko se bomo pa ene pubertete rešil,pa pride druga-sin,ki ima skoraj 5 let.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.10.2008 12:29:52   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: copka

"Želela bom vedeti s kom in kje, ampak lih vseh zblojenih najstnikov ne bi spoznavala."

Sej sem napisala, da bi želela vedeti s kom in kje je, ampak trenutno sem mišljenja, da se ne vozi domov vsakega. Sej ne rečem, da ne bom spremenila mnenja in do takrat je še dooolgaaa, ampak če imaš odkrit odnos z otrokom, lahko veš vse in še več (recimo kot moja mama), vseeno pa imaš pač meje glede vlačenja fantov in punc domov.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.10.2008 12:44:58   
lelaval
Če povzamem simpatije starejših 2 iz vrtca in šole - poznam že vse starše in še kolegi smo, samo, kaj ko te ljubezni ne trajajo dolgo, oz. jih ni več user posted image . No - prijateljstvo med starši pa je vseeno ostalo user posted image .
Partnerje svojih otrok bom sprejela kaki bodo, pač bodo - da bodo le srečni skupaj, njihove starše pa bom spoštovala (dokler se bodo lepo obnašali user posted image user posted image )

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.10.2008 13:27:12   
VITA74
Meni je najbolj ostalo v spominu, da sem doma predstavila svojega prvega resnega fanta (začetek 2 letnika gimnazije) in je bila mami vedno prijazna - spekla palačinke naredila malico, če sva bila kaj več časa doma (večino se itak nisva dobila pri nas) in po 3-h letih, ko se je ljubezen ohladila in izgubila....in sem bila jaz čist preč, mi je priznala, da njej ni bil najbolj všeč, ker je imel dolge lase...
Zelo mi je bilo všeč to, da ni svojega mnjenja prej uveljavljala temveč me je pustila svojo pot in tega fanta leposprejela...dasiravno ni bil po njenem okusu user posted image
Nadvse upam, da bo moj škrat želel doma predtstaviti svoje ljubezni.....mislim da s tem pokaže tudi zaupanje v starše...

srečna

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.10.2008 13:34:35   
Mišni
Ma to je tako težko rečt. Pojma nimam. Si ne znam predtavljat. Se ne morem vživet.

V glavnem zdaj mislim, da ja, da bo pač vsak takoj pri hiši. Saj končno zakaj pa ne? Saj bodo prijatelji tudi.

< Sporočilo je popravil Mišni -- 15.10.2008 13:35:16 >

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.10.2008 13:35:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ma to je tako težko rečt. Pojma nimam. Si ne znam predtavljat. Se ne morem vživet.

V glavnem zdaj mislim, da ja, da bo pač vsak takoj pri hiši. Saj končno zakaj pa ne? Saj bodo prijatelji tudi.

Prihaja čas, ko se boš morala. user posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 22
15.10.2008 14:06:03   
copka

IZVIRNO SPOROČILO: copka

"Želela bom vedeti s kom in kje, ampak lih vseh zblojenih najstnikov ne bi spoznavala."

Sej sem napisala, da bi želela vedeti s kom in kje je, ampak trenutno sem mišljenja, da se ne vozi domov vsakega. Sej ne rečem, da ne bom spremenila mnenja in do takrat je še dooolgaaa, ampak če imaš odkrit odnos z otrokom, lahko veš vse in še več (recimo kot moja mama), vseeno pa imaš pač meje glede vlačenja fantov in punc domov.

In kako bos potem vedela: s kom? Ce jih ne bos poznala? Samo ime nic ne pove.

Sicer pa je najbolj pomemebno, da tudi najstniku starsi stojijo ob strani in ce pac preceni, da je neko osebo pomembno, da jo starsi spoznajo, potem mu tezko reces: ah, ne, danes se mi pa tega tvojega zblojenega prijatelja ne da spoznat. Kaj naj si potem otrok misli: me starsi mecejo v isti kos mojih zblojenih prijateljev?

Se spomnim, ko sem enkrat hotela predstavit starsem enega fanta. ceprav sva bila parcek, bi ga predstavila kot prijatelja. Mojim je bilo to tako odvec, jaz pa sem se pocutila kot budalauser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.10.2008 14:33:48   
Skratek46
Starše od mojega nisem želela spoznat na začetku-sem mela slabe izkušnje s prejšnjo vezo. On je pa mojo mamo srečal praktično enkrat brez veze, ko sva šla na sprehod.
njegove sm spoznala...hmmmm-po 4ih al 5ih mesecih se mi zdi in še to komi komi da me je spravil.
Drugače smo pa jst i sestra mele kr strogo glede tega-nismo smele pripeljat kr koga se nama je zazdelo. Morala je bit že kr dolga veza...nikoli niti pod razno nismo smele prespat pri fantu in še manj da bi bile doma v sobi same z njim.
Kako bo z najinimi otroci, če nama jih bo bog namenil pa ne vem. Verjetno če bo punčka se bo možeku kr kisalo od ljubosumja. Jst nebi rada da mi vlečejo domov vsak mesec drugo al drugega. Sigurno bi pa želela vedet s kom se videvajo...tako da neka zlata sredina po moje.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.10.2008 15:10:37   
tehnofil

Dokaj kmalu. Jaz sem domov pripeljal dve resni punci in to je to. No, tretjo precej precej let kasneje. user posted image Ja, ta tretja ki sem jo pripeljal domov (staršem) ni bila resna samo sva bila že precej dolgo skupaj. No, sedaj sem pa poročen s ta drugo. user posted image

Ko bosta imela resno zvezo, ne samo namen.

Ne. Ni potrebe da domov privleče vse kar podre oz. da mu doma nudimo pogoje za to dejavnost. user posted image

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 15.10.2008 15:11:49 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.